Luchifer89 Posted Friday at 09:18 PM Posted Friday at 09:18 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Kakav je ovaj Milton bezveznjaković, za priču A koji igrač u crnom dresu nije? 1
Shonewizard Posted Friday at 09:19 PM Posted Friday at 09:19 PM Shake stvarno agresivan od starta energija na nivou na obje strane, ali košarkaški još uvijek vrlo malo dobijamo zapravo
Papanikolesku Posted Friday at 09:20 PM Posted Friday at 09:20 PM 1 minute ago, Luchifer89 said: A koji igrač u crnom dresu nije? Samo Bonga, i donekle Tajrik i Sterling. 1
Luchifer89 Posted Friday at 09:24 PM Posted Friday at 09:24 PM Sad traži tajmaut, sad nam treba - jebem te usta
Pikac Posted Friday at 09:28 PM Posted Friday at 09:28 PM Oce Zeljko do povratka Karlika da igra na kecu sa Kalatesom i Miltonom....e moj Zeljko....
Papanikolesku Posted Friday at 09:32 PM Posted Friday at 09:32 PM 3 minutes ago, Pikac said: Oce Zeljko do povratka Karlika da igra na kecu sa Kalatesom i Miltonom....e moj Zeljko.... Takoreći, čuveno održavanje glave iznad vode do povratka Karlika. 1
Shonewizard Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Nek se plaše aba ligaši našeg Vembija Pokua 🙂
Stiletto Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Zasad pokazuju neke znake života, jedino Vanja skroz raštelovao nišan.
Jakob Aman Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Dzabari Mika Bonga Tajrik na parketu u isto vreme😂😂😂
Papanikolesku Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago (edited) Upalio sam na 2 minuta do kraja 1/4, i moram da priznam da ću uskoro Želimira kriviti samo zato što ih je okupio u Partizanu 🙃 Tri napada i tri odbrane su bile dovoljne da ugasim tv, prokomentarišem ovde da su glupi, i izađem napolje da prošetam kuče. Ili da ono mene prošeta. Edited 32 minutes ago by Papanikolesku
Shonewizard Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Zašto Kalates kao najiskusniji igrač makar jednom po meču baca pas koji prosječan junior preskače? 🫠
Stiletto Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Džabati lupa banane i krade loptu beku iz stava? Moram manje da pijem, svašta vidim u poslednje vreme.
Luchifer89 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 1 minute ago, Stiletto said: Džabati lupa banane i krade loptu beku iz stava? Moram manje da pijem, svašta vidim u poslednje vreme. I veže 7 poena bez promašaja
Dzep Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Ima života u njemu ali i dalje je spor. Vidi se na terenu da ne može da izdrži top ritam, a drugo, deluje da kolena ne može da savije. Iako na izgled deluje ok, nisam optimista 1
Stiletto Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Od 21 poena u drugoj četvrtini Džabari ubacio 15.
wrach Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Krenuo mu sut, malo se i pokrenuo - pozitivno je sto je stav bolji Ali cini se da ce mu za kondiciju trebati jos vremena 1
Dzep Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 1 minute ago, wrach said: Krenuo mu sut, malo se i pokrenuo - pozitivno je sto je stav bolji Ali cini se da ce mu za kondiciju trebati jos vremena Tako je, čuvena Ф poza (ruke na kukovima) posle 3 minuta, mora kondiciono baš dosta da radi, ali eto mi vremena sad na ovoj repr pauzi. Ovaj ulaz na kraju mi je ohrabrenje, ako je sa ovom kilažom i kondicijom u stanju da to uradi, to može samo na bolje da ide (naravno ukoliko je ozbiljan u tome da želi da igra i da se ponaša kao jedan profi sportista) 1
YAO Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Dzabari je covek koji zna kosarku vise od bilo koga u ekipi. Ali toliko je spor,da ce ga u Evroligi probijati slabiji igraci od njega. 1
wrach Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 3 minutes ago, Dzep said: Tako je, čuvena Ф poza (ruke na kukovima) posle 3 minuta, mora kondiciono baš dosta da radi, ali eto mi vremena sad na ovoj repr pauzi. Ovaj ulaz na kraju mi je ohrabrenje, ako je sa ovom kilažom i kondicijom u stanju da to uradi, to može samo na bolje da ide (naravno ukoliko je ozbiljan u tome da želi da igra i da se ponaša kao jedan profi sportista) isto, bas taj poslednji ulaz mi je bio ohrabrujuc, iako je bio pogrbljen sa dusom u nosu nesto pre toga..
Recommended Posts