Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Upalio sam na 2 minuta do kraja 1/4, i moram da priznam da ću uskoro Želimira kriviti samo zato što ih je okupio u Partizanu 🙃 Tri napada i tri odbrane su bile dovoljne da ugasim tv, prokomentarišem ovde da su glupi, i izađem napolje da prošetam kuče. 

Ili da ono mene prošeta. 

Edited by Papanikolesku
Posted
1 minute ago, Stiletto said:

Džabati lupa banane i krade loptu beku iz stava? Moram manje da pijem, svašta vidim u poslednje vreme.

I veže 7 poena bez promašaja

Posted

Ima života u njemu ali i dalje je spor. Vidi se na terenu da ne može da izdrži top ritam, a drugo, deluje da kolena ne može da savije. Iako na izgled deluje ok, nisam optimista

• Like 1
Posted

Krenuo mu sut, malo se i pokrenuo - pozitivno je sto je stav bolji
Ali cini se da ce mu za kondiciju trebati jos vremena

• Like 1
Posted
1 minute ago, wrach said:

Krenuo mu sut, malo se i pokrenuo - pozitivno je sto je stav bolji
Ali cini se da ce mu za kondiciju trebati jos vremena

Tako je, čuvena Ф poza (ruke na kukovima) posle 3 minuta, mora kondiciono baš dosta da radi, ali eto mi vremena sad na ovoj repr pauzi. Ovaj ulaz na kraju mi je ohrabrenje, ako je sa ovom kilažom i kondicijom u stanju da to uradi, to može samo na bolje da ide (naravno ukoliko je ozbiljan u tome da želi da igra i da se ponaša kao jedan profi sportista)

• Like 1
Posted

Dzabari je covek koji zna kosarku vise od bilo koga u ekipi. Ali toliko je spor,da ce ga u Evroligi probijati slabiji igraci od njega. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Dzep said:

Tako je, čuvena Ф poza (ruke na kukovima) posle 3 minuta, mora kondiciono baš dosta da radi, ali eto mi vremena sad na ovoj repr pauzi. Ovaj ulaz na kraju mi je ohrabrenje, ako je sa ovom kilažom i kondicijom u stanju da to uradi, to može samo na bolje da ide (naravno ukoliko je ozbiljan u tome da želi da igra i da se ponaša kao jedan profi sportista)

isto, bas taj poslednji ulaz mi je bio ohrabrujuc, iako je bio pogrbljen sa dusom u nosu nesto pre toga..