Luchifer89 Posted Friday at 09:18 PM Posted Friday at 09:18 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Kakav je ovaj Milton bezveznjaković, za priču A koji igrač u crnom dresu nije? 1
Shonewizard Posted Friday at 09:19 PM Posted Friday at 09:19 PM Shake stvarno agresivan od starta energija na nivou na obje strane, ali košarkaški još uvijek vrlo malo dobijamo zapravo
Papanikolesku Posted Friday at 09:20 PM Posted Friday at 09:20 PM 1 minute ago, Luchifer89 said: A koji igrač u crnom dresu nije? Samo Bonga, i donekle Tajrik i Sterling. 1
Luchifer89 Posted Friday at 09:24 PM Posted Friday at 09:24 PM Sad traži tajmaut, sad nam treba - jebem te usta
Pikac Posted Friday at 09:28 PM Posted Friday at 09:28 PM Oce Zeljko do povratka Karlika da igra na kecu sa Kalatesom i Miltonom....e moj Zeljko....
Papanikolesku Posted Friday at 09:32 PM Posted Friday at 09:32 PM 3 minutes ago, Pikac said: Oce Zeljko do povratka Karlika da igra na kecu sa Kalatesom i Miltonom....e moj Zeljko.... Takoreći, čuveno održavanje glave iznad vode do povratka Karlika. 1
Shonewizard Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM Nek se plaše aba ligaši našeg Vembija Pokua 🙂
Stiletto Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM Zasad pokazuju neke znake života, jedino Vanja skroz raštelovao nišan.
Jakob Aman Posted yesterday at 07:18 PM Posted yesterday at 07:18 PM Dzabari Mika Bonga Tajrik na parketu u isto vreme😂😂😂
Papanikolesku Posted yesterday at 07:25 PM Posted yesterday at 07:25 PM (edited) Upalio sam na 2 minuta do kraja 1/4, i moram da priznam da ću uskoro Želimira kriviti samo zato što ih je okupio u Partizanu 🙃 Tri napada i tri odbrane su bile dovoljne da ugasim tv, prokomentarišem ovde da su glupi, i izađem napolje da prošetam kuče. Ili da ono mene prošeta. Edited yesterday at 07:25 PM by Papanikolesku
Shonewizard Posted yesterday at 07:27 PM Posted yesterday at 07:27 PM Zašto Kalates kao najiskusniji igrač makar jednom po meču baca pas koji prosječan junior preskače? 🫠
Stiletto Posted yesterday at 07:31 PM Posted yesterday at 07:31 PM Džabati lupa banane i krade loptu beku iz stava? Moram manje da pijem, svašta vidim u poslednje vreme.
Luchifer89 Posted yesterday at 07:33 PM Posted yesterday at 07:33 PM 1 minute ago, Stiletto said: Džabati lupa banane i krade loptu beku iz stava? Moram manje da pijem, svašta vidim u poslednje vreme. I veže 7 poena bez promašaja
Dzep Posted yesterday at 07:33 PM Posted yesterday at 07:33 PM Ima života u njemu ali i dalje je spor. Vidi se na terenu da ne može da izdrži top ritam, a drugo, deluje da kolena ne može da savije. Iako na izgled deluje ok, nisam optimista 1
Stiletto Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM Od 21 poena u drugoj četvrtini Džabari ubacio 15.
wrach Posted yesterday at 07:49 PM Posted yesterday at 07:49 PM Krenuo mu sut, malo se i pokrenuo - pozitivno je sto je stav bolji Ali cini se da ce mu za kondiciju trebati jos vremena 1
Dzep Posted yesterday at 07:53 PM Posted yesterday at 07:53 PM 1 minute ago, wrach said: Krenuo mu sut, malo se i pokrenuo - pozitivno je sto je stav bolji Ali cini se da ce mu za kondiciju trebati jos vremena Tako je, čuvena Ф poza (ruke na kukovima) posle 3 minuta, mora kondiciono baš dosta da radi, ali eto mi vremena sad na ovoj repr pauzi. Ovaj ulaz na kraju mi je ohrabrenje, ako je sa ovom kilažom i kondicijom u stanju da to uradi, to može samo na bolje da ide (naravno ukoliko je ozbiljan u tome da želi da igra i da se ponaša kao jedan profi sportista) 1
YAO Posted yesterday at 07:55 PM Posted yesterday at 07:55 PM Dzabari je covek koji zna kosarku vise od bilo koga u ekipi. Ali toliko je spor,da ce ga u Evroligi probijati slabiji igraci od njega. 2
wrach Posted yesterday at 07:57 PM Posted yesterday at 07:57 PM 3 minutes ago, Dzep said: Tako je, čuvena Ф poza (ruke na kukovima) posle 3 minuta, mora kondiciono baš dosta da radi, ali eto mi vremena sad na ovoj repr pauzi. Ovaj ulaz na kraju mi je ohrabrenje, ako je sa ovom kilažom i kondicijom u stanju da to uradi, to može samo na bolje da ide (naravno ukoliko je ozbiljan u tome da želi da igra i da se ponaša kao jedan profi sportista) isto, bas taj poslednji ulaz mi je bio ohrabrujuc, iako je bio pogrbljen sa dusom u nosu nesto pre toga.. 1
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM Parker Dubai 11 poena Armani 10 p Efes 3 p Real 23 p Baskonia 14 p Pariz 11 p Hapoel 7 p Monako 0 p (smrtni slučaj, delovao je pogubljeno) Parker je ozbiljan napadač, jeste da igra toplo - hladno, ali treba mu se pronaći uloga. Čovek je u Barsi redovno trpao po 20+ poena, nije zaboravio košarku.
Dzep Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM (edited) Nije izašao iz svlačionice na zagrevanje. Doktor je izašao pre njega. Optimizam - možda je kenjao ili povraćao 😂 Pesimizam - kriju neku povredu? Edit: izašao na min do početka pol, malo iza Mome Edited yesterday at 08:01 PM by Dzep
Recommended Posts