Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Nando De Colo je najavio penziju po završetku ove sezone. Verovatno nije simpatičan ni sopstvenoj ženi i deci ali jedan od retkih autentičnih majstora i legendi evropske košarke svakako. 9
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedva čekam propast ovo neregularnog takmičenja. Pazsad da su izrealski derbi igrali kad je se trebalo igrati Hapoel bi ih prešišao s 30% snage. Čak i da žele da ih puste kako neke teorije postoje. Zašto bi?? Ovi bili 16 a ovi igrali za svaki poen, pobjedu, skok bukvalno gledali u svoje dvorište. I gledaj sad kad izvisimo mi.
Borca Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 2 hours ago, Chaos Is Me said: Nando De Colo je najavio penziju po završetku ove sezone. Verovatno nije simpatičan ni sopstvenoj ženi i deci ali jedan od retkih autentičnih majstora i legendi evropske košarke svakako. 2 hours ago, Grobarcina1992 said: Veliki majstor gospodin slobodno bacanje . Omiljena "epizoda" iz njegove karijere govori dosta o njemu, ne secam se da li je bilo Svetsko prvenstvo ili Olimpijada ali u pitanju je utakmica izmedju Spanije i Francuske cini mi se u grupi. Amerikanci u drugoj grupi (ili delu zreba) sa kojim se ukrstaju Spanija i Francuska su cini mi se imali neki neplanirani poraz sto je dovelo do situacije da ce pobednik utakmice Spanija-Francuska igrati protiv Amerikanaca u ranijoj fazi eliminacionog dela takmicenja, a porazeni ih izbegava do eventualnog finala. Znam da je bio egal pri kraju utakmice i da su se igraci obe reprezentacije (ne i Nando) "takmicili" ko ce vise napada svoje ekipe da upropasti da bi dosli do poraza na kraju (za Spance je to jasno i kalkulacije su cesto bile kod njih prisutne dok kod Francuza mi to nije nesto ostalo u secanju ako zanemarimo konkretno ovu utakmicu koju pominjem). Uglavnom je Francuska imala zadnji napad moguce pri neresenom rezultatu (ili je bilo mozda +1 za Spaniju) i tu niko nije zeleo da sutne na kos od Francuza koji su prosledjivali loptu jedan drugom dok na par sekundi do kraja lopta nije zavrsila kod Nanda u rukama i on pogadja poludistancu za pobedu. Na licima saigraca se videla neverica ali Nando nije shvatao sta je lose uradio (i nije nista lose vec naprotiv) i sto su saigraci neraspolozeni zbog pobede.
Don Dusko Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 5 minutes ago, Borca said: Omiljena "epizoda" iz njegove karijere govori dosta o njemu, ne secam se da li je bilo Svetsko prvenstvo ili Olimpijada ali u pitanju je utakmica izmedju Spanije i Francuske cini mi se u grupi. Amerikanci u drugoj grupi (ili delu zreba) sa kojim se ukrstaju Spanija i Francuska su cini mi se imali neki neplanirani poraz sto je dovelo do situacije da ce pobednik utakmice Spanija-Francuska igrati protiv Amerikanaca u ranijoj fazi eliminacionog dela takmicenja, a porazeni ih izbegava do eventualnog finala. Znam da je bio egal pri kraju utakmice i da su se igraci obe reprezentacije (ne i Nando) "takmicili" ko ce vise napada svoje ekipe da upropasti da bi dosli do poraza na kraju (za Spance je to jasno i kalkulacije su cesto bile kod njih prisutne dok kod Francuza mi to nije nesto ostalo u secanju ako zanemarimo konkretno ovu utakmicu koju pominjem). Uglavnom je Francuska imala zadnji napad moguce pri neresenom rezultatu (ili je bilo mozda +1 za Spaniju) i tu niko nije zeleo da sutne na kos od Francuza koji su prosledjivali loptu jedan drugom dok na par sekundi do kraja lopta nije zavrsila kod Nanda u rukama i on pogadja poludistancu za pobedu. Na licima saigraca se videla neverica ali Nando nije shvatao sta je lose uradio (i nije nista lose vec naprotiv) i sto su saigraci neraspolozeni zbog pobede. Nisu izbegavali Ameriku vec Spaniju. I utakmica je protiv Grcke. :D Ako sam te dobro razumeo.
Borca Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 1 minute ago, Don Dusko said: Nisu izbegavali Ameriku vec Spaniju. I utakmica je protiv Grcke. :D Ako sam te dobro razumeo. To je to permutovao sam da su Spanci bili drugi "kalkulant" oni su znaci bili "meta" za izbegavanje.
Recommended Posts