Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Još najljepši ili jedan od najljepših gradova u Evropi. Sve idilično... 1
NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uverio sam se skoro u ono sto su mnogi pisali o Valensiji, zaista jedan predivan i prezabavan grad, za svakakve radinosti. U poslednje vreme je i vrlo popularna destinacija za digitalne nomade, nekoliko ljudi koje znam su se preselili tamo i razumem kada kazu da su prezadovoljni svime. Inace, kultnu Mestalju ce na leto '27 poceti da ruse, ako ne bude nekih novih odlaganja u gradnji nove, pa ako je neko planirao, eto dodatnog motiva da u skorijem periodu se uveri u ono sto mnogi na forumu kazu za ovaj grad. 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Tako radi ozbiljan klub A šta je toliko ozbiljno u tom potezu? Mislim ok potez naravno, ali sad neki znak ozbiljnog kluba... 2017. su uzeli tutulu sa Martinezom i nisu mu produžili ugovor posle toga. Posle toga je promenio nekoliko osrednjih timova tipa Manresa i Kanarija, nisu pomislili da ga vrate, a i oni su menjali trenere kao na traci. Evo sad ga produžuju u momentu kad igraju najbolju košarku, baš od te 2017. Kažem, logičan potez jeste, ali sad manje više ono što bi 99% klubova uradilo u momentu kada im ide nikad bolje u oba takmičenja.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, realno *w said: A šta je toliko ozbiljno u tom potezu? Mislim ok potez naravno, ali sad neki znak ozbiljnog kluba... 2017. su uzeli tutulu sa Martinezom i nisu mu produžili ugovor posle toga. Posle toga je promenio nekoliko osrednjih timova tipa Manresa i Kanarija, nisu pomislili da ga vrate, a i oni su menjali trenere kao na traci. Evo sad ga produžuju u momentu kad igraju najbolju košarku, baš od te 2017. Kažem, logičan potez jeste, ali sad manje više ono što bi 99% klubova uradilo u momentu kada im ide nikad bolje u oba takmičenja. misljenje je kao dupe... svi ga imaju... u ovom momentu licno mislim da je to put koji treba da idu klubovi tog ranga, a iskreno voleo bi da tako radi KKP prosto, ako vec nemas najveceg trenera na klupi, koji je svojim imenom i svim zasluzio top kvalitet igraca, onda je jedini ispravni put po meni ovo... aktivna skaut sluzba, neka zelja i vizija da se igra jedna vrsta kosarke, uz jednog ili dva iskusna kvalitetna EL igraca uz trenera kojem verujes Edited 1 hour ago by ScepanScekicSto
Recommended Posts