bekrinjo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ekipa Dubaija je locirana u Ljubljani, još uvek nema zvanične informacije gde će igrati utakmice...
Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago https://www.euroleaguebasketball.net/sr/news/euroleague-basketball-approves-alternative-venues-for-israeli-and-dubai-teams-home-games/ Zvanično je juče evroliga dala saopštenje. Hapoel će igrati u Sofiji, Makabi u Beogradu, a Dubai u Sarajevu. 2
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali Majk Đems koji mrtav ozbiljan za sebe kaže da je G.O.A.T. 😂 Ja da sam Spanulis i da ga treniram, našamarao bih ga sledeći trening. Pa rođače, ne bih te birao na basketu pre Bodiroge, Saleta Đorđevića, Danilovića, Rakočevića, nema trika. 1
Bad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Sinnerman said: Ali Majk Đems koji mrtav ozbiljan za sebe kaže da je G.O.A.T. 😂 Ja da sam Spanulis i da ga treniram, našamarao bih ga sledeći trening. Pa rođače, ne bih te birao na basketu pre Bodiroge, Saleta Đorđevića, Danilovića, Rakočevića, nema trika. Na kvarno si ubacio Rakoča ovde 2
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Bad said: Na kvarno si ubacio Rakoča ovde Nemoj mi reci da ti je James bolji igrac od Rakoča...
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jebiga, Majk je jedan ljigav tip, ali je najbolji strelac u istoriji EL.. nije mala stvar.
Grobarcina1992 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko je moćan THT Dialo je poprilična mrcina ali se odbija od ovog.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da je Majk klasa tu nema dileme,ali toliko igraca boljih je prolazilo kroz el kroz istoriju od njega. 2
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rešio ovo Fener. Valensija - Žalgiris bi mogla biti zanimljiva utakmica.
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 18 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Jebiga, Majk je jedan ljigav tip, ali je najbolji strelac u istoriji EL.. nije mala stvar. Nemanja Gordić je najbolji strelac ABA lige. Prate ga Marin Rozić i Jaka Blažič. Kapiraš bez objašnjenja? Nemanja Nedović 😂😂😂 Edited 2 hours ago by Sinnerman
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Sinnerman said: Nemanja Nedović 😂😂😂 in your face Monako ne moze nista THT-u. Polaze kako god pozeli.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Sinnerman said: Nemanja Gordić je najbolji strelac ABA lige. Prate ga Marin Rozić i Jaka Blažič. Kapiraš bez objašnjenja? Nemanja Nedović 😂😂😂 Dobro pa nisi KLS uporedio sa EL 😂 Najbolji strelci EL su 1. Majk Dzejms 2. Vasilis Spanulis 3. De Kolo 4. Printezis 5. Ljulj …. Ostavio je brdo dobrih igrača iza sebe, podatak za poštovanje.
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Don Dusko said: in your face Monako ne moze nista THT-u. Polaze kako god pozeli. Ne može njemu niko ništa već par meseci. Uber jebač i jedan od najatraktivnijih EL igrača.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dominacija Šarasa...Kakva je to glava i koliko je samo najbolji trener u Evropi.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zaboravio sam da je i Vujičin komentator Arene. Uh, dosadnjaković. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Žilee said: Znaci mi smo ti koji prekidaju dominaciju fenera 👌 Isto pomislih. Odlično sto su ovo dobili 😁
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lepo je videti da su se Smajli i Gudura oporavili od povreda. 2
Recommended Posts