RatzenStadt Posted Monday at 03:55 PM Posted Monday at 03:55 PM Jel kratkotrajni posao ispravan izraz za ono sto trazim? U ogromnoj gabuli sam i dalje, potreban mi je svaki dinar, potreban mi je i odmor, tj otklon, pa kako uskoro idem na godisnji u trajanju od skoro 20 dana, voleo bih da ga iskoristim za neki honorarni posao. Nesto tipa "branje jabuka/rad u magacinu" negde u Mojmilovu, sa smestajem. Nek bude i 20e dnevnica. Preorao sam net zadnjih par dana, ali nisam nasao nista. Bitno da na sav glas urlaju da RS fali radne snage. Znate li nekog ko nudi takvu vrstu zaposlenja? Mozda ste bolji u koriscenju interneta za to? Mozda ovde ima nekog kome fali radnik? 37g, pol:M, bez posebnih radnih kvalifikacija i vestina. Fizicki van forme, ali bez invalideta i znacajnih felera. Hvala unapred. Moderator nek' prebaci na drugi podforum temu ako misli da je potrebno.
Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago @RatzenStadt Kako stojis sa Engleskim? Sta znas da radis na kompjuteru?
RatzenStadt Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) 17 hours ago, Kooineeperk said: @RatzenStadt Kako stojis sa Engleskim? Sta znas da radis na kompjuteru? Engleski, B2, samoprocena. Sa labavijim kriterijumima mozda C1. Na racunaru nisam ni u cemu posebno dobar, osim u usko specijalizovanoj profesiji sistemskog testiranja automotive industrije. Bas nishno trziste. 10 godina sam u ITu, tkd mi je malo sta strano u radu na racunaru, i generalno se ok snalazim sa novim stvarima, osim ako nije u pitanju nesto sto zahteva energetsko i vremensko investiranje na duzi period za savladavanje. Ocito nznm da kodujem npr, ne bih imao fin. problema da sam koder 🙃 17 hours ago, JohnnyDragon said: Oli da beres masline u oktobru/novembru? A generalna ideja je bila da to bude posao u kojem nije potrebno prethodno iskustvo, posto nemam nikakvih specijalnih vestina, pa bih tu imao najvise sansi. I priznacu, da posao ne nosi Bog zna kakvu odgovornost. Poljoprivreda, branje, kasnije skladistenje je prvo sto mi je padalo na pamet, pogotovo jer poslodavci cesto nude smestaj u toku sezone. Pored preko potrebnog novca , bas bi mi trebao otklon i osnor od Novog Sada i porodice. Edited 1 hour ago by RatzenStadt 1
Recommended Posts