fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja isto bio zadovoljan kad smo Plavšaru potpisali, u Megi je bar po jednom uneredio i nas i komšije. Bio pozvan i u repku, pamtim da je izdominirao na debiju. Jeste bila tipa neka Holandija na pripremama, al svejedno. Alimpije ga u više navrata nahvalio, ne verujem da je samo kurtoazija, davao mu je minute. Žao mi dečka, nemoguće da je ovo realna slika.
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Plavsa brat, zabavlja me za sve pare😆 Nije on bas toliki balvan, ali neartikulisanost pokreta je takvih razmera, da svaka utakmica u kojoj nikog ne povredi (ukljucujuci njega samog), je vec za proslaviti😎
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ova petorka sa Davidovcem,Nworom i Izunduom mi djeluje bas premekano i mogla bi da ima ozbiljnih problema i sa Spartakom o KKP da ne govorim,mora ovde Kalinic umjesto nepokretnog Davidovca.
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Gudura said: Plavsa brat, zabavlja me za sve pare😆 Nije on bas toliki balvan, ali neartikulisanost pokreta je takvih razmera, da svaka utakmica u kojoj nikog ne povredi (ukljucujuci njega samog), je vec za proslaviti😎 Mozda najgori kosarkas koji je ikada igrao kod nas.
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Katastrofalna odbrana u 3/4, ne znamo gdje se nalazimo jbt. I naravno slag na tortu zadnji napad CMM zdere loptu 20 sekundi i pravi faul u napadu.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svaki put kad vidim Plavsica pomisao je "zali boze ovakvog tela"
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, JPM said: Svaki put kad vidim Plavsica pomisao je "zali boze ovakvog tela" Jeste zgodan Darko, ali ne preteruj 3
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 razlike. Dobro da je 'cuvamo se samo za EL' izgovor vec spreman 😄
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Stranci nece da se cimaju nigde osim u EL ocigledno a domaci nemaju kvalitet. Otuda i ovi rezultati u ABA a evo i veceras na noz. Zalosni smo. Edited 59 minutes ago by DijametralnoSuprotan
Maksim Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Stranci nece da se cimaju nista osim u EL ocigledno a domaci nemaju kvalitet. Otuda i ovi rezultati u ABA a evo i veceras na noz. Zalosni smo. Poprilicno zalosna spoznaja da nam domaci igraci ne mogu rijesiti ubjedljivo najjeftiniji tim u aba ligi.
fradler Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago (edited) Koliko kilava i anemična ekipa bez Ođeleja, Čime i Bokija... Edited 58 minutes ago by fradler
Don Dusko Posted 57 minutes ago Author Posted 57 minutes ago Ovaj Pavle Nikolic vazi za nekog talenta? 1
Dzo23 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago (edited) Sreća imamo Izundua Kakve cigletine Kalinica, Dobrica, Kodija...😂😂 Šuteri al ne pogadjači Edited 53 minutes ago by Dzo23
Don Dusko Posted 53 minutes ago Author Posted 53 minutes ago Malo podigli gotovost na +3 i odmah lagano.
Issey Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Dobro, malo smo se izglupirali, ali razlika u kvalitetu je ogromna... 1
Recommended Posts