Disfruto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Gubimo mi ovo,ponovo smo se ukenjali Sigurno je od straha, a ne zbog toga sto nam se igra svodi na izolaciju
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ybg, po ko zna koji put kada trebaš odigraš muški ti igraš kao kilava baba. Ista priča kao i prošle godine. Nemam reči na šta ovo liči.
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nista novo. Damo im 15 razlike fore, pa se jurimo sa njima. Neće nijedna ekipa skinuti gaće, pogotovo ne Karijeva. Dobijamo!
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Webad said: Sad ce tehnicka za izundua 🤣 Usla voda u usi,nikako nije smeo da pocne sa Motejunasom danas 1
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sad će Izundu i tehničku da popije. To je to, raspad pre poluvremena. Al svake jebene sezone isto 😄 Ako ne dobije Kalina tehničku, onda je dobija Sale. Ako ni Sale ni Kalina ne dobiju, onda će Izundu. Majko mila 1
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Issey said: Kari školuje Obru... Water is wet.
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Čim ne ide šut za 3, ne znamo šta da radimo. Zatvorio nas je lepo Bajern, a ovamo sve pogađaju. Već je nervoza na maks, ne valja ovo ništa... 1
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Podseća na one utakmice s Albom, kad bi već prežaljeni došli u Beograd i usrali nam se u sezonu 1
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zašto ekipa koja neće igrati ni plej in ima veće ambicije od ekipe koje se navodno bori za top 6, ja ne shvatam. Ali ok. Ima još poluvreme i po
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sedam dana slobodno, svi igrači zdravi, i eto implementacije.
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Svake sezone što kažu ljudi nam je ista 😄 Promenili trenera... opet isto. Promenili većinu igrača... opet isto. Promenili predsednika kluba i upravu... opet isto. Još su ostali Neša Ilić, Dozet i Bagzi da se promene, možda je do njih? 😄
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kodi se iznervirao... Sad već siluje malo, Batler mu sam stoji na trojci...
Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nemoj nikad vise pauze ,kad god je pauza mi se raspadnemo.
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako kući izgubiš od Makabija i Bajerna onda ne da nisi za prvih 6 nego nisi ni za plejin. Horor.
Recommended Posts