fradler Posted Wednesday at 07:43 PM Posted Wednesday at 07:43 PM Ja isto bio zadovoljan kad smo Plavšaru potpisali, u Megi je bar po jednom uneredio i nas i komšije. Bio pozvan i u repku, pamtim da je izdominirao na debiju. Jeste bila tipa neka Holandija na pripremama, al svejedno. Alimpije ga u više navrata nahvalio, ne verujem da je samo kurtoazija, davao mu je minute. Žao mi dečka, nemoguće da je ovo realna slika.
Gudura Posted Wednesday at 07:44 PM Posted Wednesday at 07:44 PM Plavsa brat, zabavlja me za sve pare😆 Nije on bas toliki balvan, ali neartikulisanost pokreta je takvih razmera, da svaka utakmica u kojoj nikog ne povredi (ukljucujuci njega samog), je vec za proslaviti😎
Maksim Posted Wednesday at 08:03 PM Posted Wednesday at 08:03 PM Ova petorka sa Davidovcem,Nworom i Izunduom mi djeluje bas premekano i mogla bi da ima ozbiljnih problema i sa Spartakom o KKP da ne govorim,mora ovde Kalinic umjesto nepokretnog Davidovca.
fradler Posted Wednesday at 08:07 PM Posted Wednesday at 08:07 PM Još uvek nismo iskorenili ležernost iz Batlera...
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 08:09 PM Posted Wednesday at 08:09 PM 24 minutes ago, Gudura said: Plavsa brat, zabavlja me za sve pare😆 Nije on bas toliki balvan, ali neartikulisanost pokreta je takvih razmera, da svaka utakmica u kojoj nikog ne povredi (ukljucujuci njega samog), je vec za proslaviti😎 Mozda najgori kosarkas koji je ikada igrao kod nas.
Maksim Posted Wednesday at 08:10 PM Posted Wednesday at 08:10 PM Katastrofalna odbrana u 3/4, ne znamo gdje se nalazimo jbt. I naravno slag na tortu zadnji napad CMM zdere loptu 20 sekundi i pravi faul u napadu.
vinogradskaopera Posted Wednesday at 08:14 PM Posted Wednesday at 08:14 PM Sreca pa igramo protiv Borca.
Issey Posted Wednesday at 08:15 PM Posted Wednesday at 08:15 PM Batler igra ko po kazni... Uveo nas je u nervozu...
JPM Posted Wednesday at 08:15 PM Posted Wednesday at 08:15 PM Svaki put kad vidim Plavsica pomisao je "zali boze ovakvog tela"
fradler Posted Wednesday at 08:17 PM Posted Wednesday at 08:17 PM Just now, JPM said: Svaki put kad vidim Plavsica pomisao je "zali boze ovakvog tela" Jeste zgodan Darko, ali ne preteruj 3
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 08:18 PM Posted Wednesday at 08:18 PM 4 razlike. Dobro da je 'cuvamo se samo za EL' izgovor vec spreman 😄
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 08:26 PM Posted Wednesday at 08:26 PM (edited) Stranci nece da se cimaju nigde osim u EL ocigledno a domaci nemaju kvalitet. Otuda i ovi rezultati u ABA a evo i veceras na noz. Zalosni smo. Edited Wednesday at 08:27 PM by DijametralnoSuprotan
Maksim Posted Wednesday at 08:27 PM Posted Wednesday at 08:27 PM Just now, DijametralnoSuprotan said: Stranci nece da se cimaju nista osim u EL ocigledno a domaci nemaju kvalitet. Otuda i ovi rezultati u ABA a evo i veceras na noz. Zalosni smo. Poprilicno zalosna spoznaja da nam domaci igraci ne mogu rijesiti ubjedljivo najjeftiniji tim u aba ligi.
fradler Posted Wednesday at 08:28 PM Posted Wednesday at 08:28 PM (edited) Koliko kilava i anemična ekipa bez Ođeleja, Čime i Bokija... Edited Wednesday at 08:28 PM by fradler
Don Dusko Posted Wednesday at 08:29 PM Author Posted Wednesday at 08:29 PM Ovaj Pavle Nikolic vazi za nekog talenta? 1
Dzo23 Posted Wednesday at 08:31 PM Posted Wednesday at 08:31 PM (edited) Sreća imamo Izundua Kakve cigletine Kalinica, Dobrica, Kodija...😂😂 Šuteri al ne pogadjači Edited Wednesday at 08:33 PM by Dzo23
Don Dusko Posted Wednesday at 08:33 PM Author Posted Wednesday at 08:33 PM Malo podigli gotovost na +3 i odmah lagano.
Issey Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM Dobro, malo smo se izglupirali, ali razlika u kvalitetu je ogromna... 1
Recommended Posts