fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja isto bio zadovoljan kad smo Plavšaru potpisali, u Megi je bar po jednom uneredio i nas i komšije. Bio pozvan i u repku, pamtim da je izdominirao na debiju. Jeste bila tipa neka Holandija na pripremama, al svejedno. Alimpije ga u više navrata nahvalio, ne verujem da je samo kurtoazija, davao mu je minute. Žao mi dečka, nemoguće da je ovo realna slika.
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Plavsa brat, zabavlja me za sve pare😆 Nije on bas toliki balvan, ali neartikulisanost pokreta je takvih razmera, da svaka utakmica u kojoj nikog ne povredi (ukljucujuci njega samog), je vec za proslaviti😎
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ova petorka sa Davidovcem,Nworom i Izunduom mi djeluje bas premekano i mogla bi da ima ozbiljnih problema i sa Spartakom o KKP da ne govorim,mora ovde Kalinic umjesto nepokretnog Davidovca.
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Gudura said: Plavsa brat, zabavlja me za sve pare😆 Nije on bas toliki balvan, ali neartikulisanost pokreta je takvih razmera, da svaka utakmica u kojoj nikog ne povredi (ukljucujuci njega samog), je vec za proslaviti😎 Mozda najgori kosarkas koji je ikada igrao kod nas.
Maksim Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Katastrofalna odbrana u 3/4, ne znamo gdje se nalazimo jbt. I naravno slag na tortu zadnji napad CMM zdere loptu 20 sekundi i pravi faul u napadu.
Issey Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Batler igra ko po kazni... Uveo nas je u nervozu...
JPM Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Svaki put kad vidim Plavsica pomisao je "zali boze ovakvog tela"
fradler Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Just now, JPM said: Svaki put kad vidim Plavsica pomisao je "zali boze ovakvog tela" Jeste zgodan Darko, ali ne preteruj 3
DijametralnoSuprotan Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 4 razlike. Dobro da je 'cuvamo se samo za EL' izgovor vec spreman 😄
DijametralnoSuprotan Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) Stranci nece da se cimaju nigde osim u EL ocigledno a domaci nemaju kvalitet. Otuda i ovi rezultati u ABA a evo i veceras na noz. Zalosni smo. Edited 42 minutes ago by DijametralnoSuprotan
Maksim Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Stranci nece da se cimaju nista osim u EL ocigledno a domaci nemaju kvalitet. Otuda i ovi rezultati u ABA a evo i veceras na noz. Zalosni smo. Poprilicno zalosna spoznaja da nam domaci igraci ne mogu rijesiti ubjedljivo najjeftiniji tim u aba ligi.
fradler Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) Koliko kilava i anemična ekipa bez Ođeleja, Čime i Bokija... Edited 41 minutes ago by fradler
Don Dusko Posted 40 minutes ago Author Posted 40 minutes ago Ovaj Pavle Nikolic vazi za nekog talenta? 1
Dzo23 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago (edited) Sreća imamo Izundua Kakve cigletine Kalinica, Dobrica, Kodija...😂😂 Šuteri al ne pogadjači Edited 35 minutes ago by Dzo23
Don Dusko Posted 36 minutes ago Author Posted 36 minutes ago Malo podigli gotovost na +3 i odmah lagano.
Issey Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Dobro, malo smo se izglupirali, ali razlika u kvalitetu je ogromna... 1
Recommended Posts