suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Summerfunk said: Napisao sam ja gore već za Grejema. Neki lik što kaže da ima "proverene" informacije (pa ko hoće da veruje, neka veruje), kaže da postoji šansa da Grejem ide na operaciju. I da će prvo to videti, može li ustvari. Navodno nije vezano za onaj pad protiv Fenera na pripremama. Na kraju ce se sve istine saznati. Svi smo nestrpljivi. U svakom slucaju ocekujem da Nwora krene sa ekipom u Valensiju. Videcemo sta kazu upuceniji. Ne bi me cudilo da ovo sto si napisao bude tacno. Samo da li onda ide raskid ugovora sporazumno i izlazak na trziste?
RSF Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da tu više niko ne zna ništa... Saša po izjavama samo prenosi kako mu se kaže odnosno tako zvuči iz njegovog načina pričanja o njima. Ne treba paničiti jer da mogu da igraju sigurno bi igrali protiv Valensije jer je to svima bolje i lakše ne čuvaju ih sigurno za kraj sezone.. 1
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Summerfunk said: Napisao sam ja gore već za Grejema. Neki lik što kaže da ima "proverene" informacije (pa ko hoće da veruje, neka veruje), kaže da postoji šansa da Grejem ide na operaciju. I da će prvo to videti, može li ustvari. Navodno nije vezano za onaj pad protiv Fenera na pripremama. A u međuvremenu, nedeljama unazad, oduševljava na treninzima, svi trljaju oči u neverici. Možda ga ispaljuju iz topa. 1 17
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, suptil said: Na kraju ce se sve istine saznati. Svi smo nestrpljivi. U svakom slucaju ocekujem da Nwora krene sa ekipom u Valensiju. Videcemo sta kazu upuceniji. Ne bi me cudilo da ovo sto si napisao bude tacno. Samo da li onda ide raskid ugovora sporazumno i izlazak na trziste? Ja ne očekujem. Kao što i ne očekujem Monekea i Grejema. A ovaj lik što je napisao za Grejema i operaciju kaže da sva trojica putuju i igraju. Što se raskida ugovora tiče, verovatno na našu štetu. Ne vidim zašto bi on pristao da se odrekne, 600-700 hiljada evra? Valjda lekarski pregledi služe da se utvrdi stepen fizičkog stanja nekog igrača pred potpis istog? Ako je "prećutao" povredu, rekao bih da to ide na našu štetu jer nije otkriveno na vreme. A izlazak na tržište? Sumnjam. Ide nam dobro i bez njega. Tako da ne verujem da će se bilo ko dovoditi. Iskreno, ne znam ni koga da dovedeš s obzirom da je on projektovan kao lider i prva violina tima.
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Quote Iz kluba su napomenuli Obradović ni na ovoj utakmici neće računati na igrače koji nisu igrali ni protiv Monaka, a to su Grejem, Nvora, Moneke, Bolomboj, Kenan, Karter, Rivero i Izundu. https://sportal.blic.rs/prica/sasa-obradovic-otkrio-da-se-niko-od-povredjenih-kk-crvena-zvezda-ne-vraca-2025111615375174235 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Big Ticket said: Гдје пише да смо без ове четворице? Izjava Saše za zvaničan sajt. 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Summerfunk said: Ja ne očekujem. Kao što i ne očekujem Monekea i Grejema. A ovaj lik što je napisao za Grejema i operaciju kaže da sva trojica putuju i igraju. Što se raskida ugovora tiče, verovatno na našu štetu. Ne vidim zašto bi on pristao da se odrekne, 600-700 hiljada evra? Valjda lekarski pregledi služe da se utvrdi stepen fizičkog stanja nekog igrača pred potpis istog? Ako je "prećutao" povredu, rekao bih da to ide na našu štetu jer nije otkriveno na vreme. A izlazak na tržište? Sumnjam. Ide nam dobro i bez njega. Tako da ne verujem da će se bilo ko dovoditi. Iskreno, ne znam ni koga da dovedeš s obzirom da je on projektovan kao lider i prva violina tima. Bez Grejema na duze ponovo mi imamo krater na kecu. Svakako da postoji odgovornost struke koja dovodi rizicna pojacanja - sa listom povreda kao sto je Rivero i ispostavlja se Devonte. Bas me zanima kakav ce biti rasplet oko svega. Pamtim samo da je Obradovic trazio beka i pleja. Tj. dva igraca. Isporucili su mu Batlera a Devonte se ceka...
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 51 minutes ago, fradler said: Ovo s Nvorom stvarno postaje parodija. Prespreman je, zalečila ga Marijana još pre tri nedelje, zverski trenira, 300% oporavljen, ali utakmice ne igra iz predostrožnosti bez naznaka da će se to promeniti. Pa iskreno gore je ovo sa Grejmom,ne znamo kako izgleda čovek, da se ne objavi koji kolač pojede povremeno ne bi ni znali da je u BG. Lik oduševljava na treninzima, svi kažu da je za startnu postavu ( info odavde od ljudi koji imaju nekog bliže klubu) do toga da će na operaciju. Nwora je zeznuo list, realno to retko kad ide ispod mesec dana( ok klub sve vreme najavljuje ranije), ali niko ne zna šta se stvarno dešava. Neka se niko više ne povredi,pa kada se vrate,ne možemo ništa ubrzati. Svakako i ta vraćanja igrača mogu da utiču na rezultate, u lošem smislu,jer ne vraćaju se neki back up igrači,već prve violine, a jedino vraćanje u formu je moguće kroz utakmice, tako da će tu trebati i strpljenja pa i po neki poraz kao posledica toga .
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Dropkick Murphys said: A u međuvremenu, nedeljama unazad, oduševljava na treninzima, svi trljaju oči u neverici. Možda ga ispaljuju iz topa. Nemoj me držati za reč, ali... nije li Grejem tek počeo da trenira pre fazon 3 dana kad su ga snimili kako nosi one cegere iz rode pune opreme za trening? Šta su posle dva, tri treninga uspeli videti kakav je? 4 minutes ago, suptil said: Bez Grejema na duze ponovo mi imamo krater na kecu. Svakako da postoji odgovornost struke koja dovodi rizicna pojacanja - sa listom povreda kao sto je Rivero i ispostavlja se Devonte. Bas me zanima kakav ce biti rasplet oko svega. Pamtim samo da je Obradovic trazio beka i pleja. Tj. dva igraca. Isporucili su mu Batlera a Devonte se ceka... Ne znam šta da ti kažem. Mi smo prijavili 20. igrača trenutno. Bez Bolomboja. Koliki je limit uopšte? A to da li će neko doći... Ja ti ne mogu dati odgovor na to koji je 100% tačan. Moje lično mišljenje da neće. Previše igrača imamo trenutno + neke što plaćamo koji nisu tu. A krater na pozicijama imamo svake godine. Sledeće godine ćemo po 4 igrača na kecu i dvojci, dok ćemo na trojci da škripimo. Kao i svake godine. Nakrcamo se na pojedinim pozicijama, dok negde drugde duva promaja. A ko je Rivera doveo, taj treba da ga isplati i da ga vodi kod sebe kući. Pokretni sanitet od igrača.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mene vise brine Nwora nego li Grejem,lepo sam vam napisao ko zna u kakvom je on stanju i da je zdrav pitanje je koliko bi mogao da pruzi,mislim da ce se mnogi razocarati i kad krene da igra
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakvo je stanje pomoćnog trenera, čilidersice i mačke Ljubice? Da l' su krenuli sa treninzima? Ima li tu materijala za prvu petorku? 1
Candyman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Mene vise brine Nwora nego li Grejem,lepo sam vam napisao ko zna u kakvom je on stanju i da je zdrav pitanje je koliko bi mogao da pruzi,mislim da ce se mnogi razocarati i kad krene da igra ako je zdrav covek ima 30 godina ne znam odakle ovakvo misljenje i na osnovu cega?
Phobia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bolje je pitanje gde je onaj burazer sa foruma kojem je brat polomio nogu, on je trebao do sad da se ozvanici na sajtu kluba...
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Candyman said: ako je zdrav covek ima 30 godina ne znam odakle ovakvo misljenje i na osnovu cega? Zato sto je bata zaboravljen sa kosarkaske mape,imao je i prosle sezone nalo odigranih utakmica pa sve tu smrdi,a i deluje kao da mu se vise kosarka ni je igra.
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Nini3112 said: Mene vise brine Nwora nego li Grejem,lepo sam vam napisao ko zna u kakvom je on stanju i da je zdrav pitanje je koliko bi mogao da pruzi,mislim da ce se mnogi razocarati i kad krene da igra može li pojašnjenje...boldovano se odnosi na Davontea ?
Candyman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, Nini3112 said: Zato sto je bata zaboravljen sa kosarkaske mape,imao je i prosle sezone nalo odigranih utakmica pa sve tu smrdi,a i deluje kao da mu se vise kosarka ni je igra. onda stvarno ne znam sto smo ga doveli ako je tako... covek je imao odlicne sezone u NBA i tesko da je zaboravio da igra. Edited 1 hour ago by Candyman
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, Nini3112 said: Zato sto je bata zaboravljen sa kosarkaske mape, imao je i prosle sezone malo odigranih utakmica pa sve tu smrdi a i deluje kao da mu se vise kosarka ne igra. pa šta...neka bar kida na treningu. ima posla ko hoće da radi. Edited 1 hour ago by Wingwalker
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, Nini3112 said: Zato sto je bata zaboravljen sa kosarkaske mape,imao je i prosle sezone nalo odigranih utakmica pa sve tu smrdi,a i deluje kao da mu se vise kosarka ni je igra. Kolega @Igor_ kaze drugacije... Da su bas zadovoljni sa njim na treninzima, ne znam otkud info da mu se kosarka ne igra ili na osnovu cega to misljenje ako nije info? Edited 1 hour ago by Stefi88
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam i napisao da ja to mislim i da nije nikakva informacija valjda je ovde slobodno pisati,sve tu oko njega nesto smrdi a ja se debelo nadam da gresim 1
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ou ne opet jedno 3,4 strane o statusu povredjenih igraca 10
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Candyman said: onda stvarno ne znam sto smo ga doveli ako je tako... covek je imao odlicne sezone u NBA i tesko da je zaboravio da igra. ne pratiš...nije zaboravio nego mu se ne igra.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 18 minutes ago, Stefi88 said: Kolega @Igor_ kaze drugacije... Da su bas zadovoljni sa njim na treninzima, ne znam otkud info da mu se kosarka ne igra ili na osnovu cega to misljenje ako nije info? Ja sam čuo da Džabariju Parkeru niko ne može ništa na treninzima, da kida tamo, nezaustavljiv kažu. A na utakmicama.... 😂😄 Edited 1 hour ago by Summerfunk
Recommended Posts