perikle Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Imamo valjda dovoljno igraca sada kad su svi zdravi da bar casno izgubimo, a ne vjerujem ni da ce se Dubai toliko trositi Dubaiju je ABA prioritet i prvo mesto na kraju reg dela. Ako se ja pitam dao bi im pobedu da osiguraju to prvo mesto umesto grobara. Lakse cemo dobiti partizan u 2 dobijene u polufinalu nego dubai... A posle u finalu na 3 dobijene je veca sansa za osvajanje jer iskreno ne vidim kako nas dubai dobija 3 puta u nedelju dana.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nvora, Batler i Kodi su nam najvažniji igrači i mislim da ih treba maksimalno štedeti u ABA ligi jer smo zakucani tu gde smo na tabeli. Čima je preskočio prošlo kolo pa ne verujem da će i ovo ali me ne bi čudila dozirana minutaža za njega. Poslednje što nam sad treba je da igramo neki egal sa Dubaijam i ne daj bože još jedan produžetak u, za nas, rezultatski nebitnoj utakmici. 1
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kodi nam je najvažniji igrač. Bez njega bi se raspali. Žalosno je što smo u takvoj situaciji. 1
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, perikle said: Sve je to super ali bice malo neprijatno ako nas budu punili u nasoj kuci... Meni bi bilo "neprijatno" da nas komšije dobiju u EL... i da ne privedemo kraju EL na najbolji mogući način...sa skorom (bar) 3:1... I apsolutno SVE treba podrediti tome...eno Panatinaikosu ne igra pola tima protiv Olija u prvenstvu...još igraju kući... I sad Panata i Ataman ludi ...a mi BUKVALNO za qr..vo zdravlje treba večeras da igramo na maks obrtaja da nama navijačima bude "prijatno" i milo oko srca... Ljudi uozbiljite se jbt... 4
Recommended Posts