perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Taki said: Imamo valjda dovoljno igraca sada kad su svi zdravi da bar casno izgubimo, a ne vjerujem ni da ce se Dubai toliko trositi Dubaiju je ABA prioritet i prvo mesto na kraju reg dela. Ako se ja pitam dao bi im pobedu da osiguraju to prvo mesto umesto grobara. Lakse cemo dobiti partizan u 2 dobijene u polufinalu nego dubai... A posle u finalu na 3 dobijene je veca sansa za osvajanje jer iskreno ne vidim kako nas dubai dobija 3 puta u nedelju dana.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nvora, Batler i Kodi su nam najvažniji igrači i mislim da ih treba maksimalno štedeti u ABA ligi jer smo zakucani tu gde smo na tabeli. Čima je preskočio prošlo kolo pa ne verujem da će i ovo ali me ne bi čudila dozirana minutaža za njega. Poslednje što nam sad treba je da igramo neki egal sa Dubaijam i ne daj bože još jedan produžetak u, za nas, rezultatski nebitnoj utakmici.
Bejn Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Kodi nam je najvažniji igrač. Bez njega bi se raspali. Žalosno je što smo u takvoj situaciji.
dunaj95 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 1 hour ago, perikle said: Sve je to super ali bice malo neprijatno ako nas budu punili u nasoj kuci... Meni bi bilo "neprijatno" da nas komšije dobiju u EL... i da ne privedemo kraju EL na najbolji mogući način...sa skorom (bar) 3:1... I apsolutno SVE treba podrediti tome...eno Panatinaikosu ne igra pola tima protiv Olija u prvenstvu...još igraju kući... I sad Panata i Ataman ludi ...a mi BUKVALNO za qr..vo zdravlje treba večeras da igramo na maks obrtaja da nama navijačima bude "prijatno" i milo oko srca... Ljudi uozbiljite se jbt...
Recommended Posts