Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 31 minutes ago, Obi-Wan said: @Guru ako ti nije teško baci nam pls neku naprednu statistiku za defanzivu Nwore i Batlera. Živo me zanima koliko me vara/ne vara očni test. Mene intersuje sta Guru misli o nasoj odbrani i kako je moguce da petorka Kodi, Batler(Nvora), Kalinic, Odzelej, Bolomboj nije iznadprosjecna defanzivno. A i ostale kombonacije, nemamo mi puno igraca koji su rupe u odbrani da bi igrali ovako losu odbranu..
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Naši košarkaši kad treba dati poene u egal završnici https://www.instagram.com/reel/DRfJUrgkbcp
BB7 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 2 hours ago, Obi-Wan said: @Guru ako ti nije teško baci nam pls neku naprednu statistiku za defanzivu Nwore i Batlera. Živo me zanima koliko me vara/ne vara očni test. Неће ти много помоћи напредна, јер њих двојица играју ту са још неким играчима у петорци, зависиш и од других. Неће ти бројке ту ништа помоћи. Батлер је коректан дефанзивац на лопти, и уме да остане испред противничког играча. Од лопте је лошији, ротације су му упитне. Често на блокадама од лопте не преузме, остане у блоку, примимо зицер. Против Хапоела је у другом полувремену имао пар одбрана нпр. где је удавио Криса Џонса на лопти. Нвора је играч који никад у каријери није морао пипа одбрану, и он је једноставно онај лик који је од малих ногу био под протекцијом, и то види свако ко погледа његових пар утакмица... дај ти мени у нападу, у одбрани ћу те сакрити. То се види по његовим навикама, високом ставу и још неким стварима. Све више од тога да буде low tag дефанзивац, за њега је као за тебе и мене да нас пусте да играмо АБА лигу 20 минута. 🙂 На својих 204 ће нешто да улови и стигне, лупи неку рампу за рецку у статистици и то је то. Тешко је наместити играчу који игра ту минутажу да констнатно буде low tag. Мислио сам да је Огњен Добрић са својим цемент ногама тужан 1на1 дефанзивац кад га оставе ”на острву”, али Џордан је some next level shit. 1
Truman Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Pusten dodatni kontigent protiv Fenera u petak. A za Bayern bile skupe karte... Ocigledno navijaci biraju da dodju na utakmice u kojima smo mi underdogovi, a za ove "zicere" su u fazonu lako cemo.
Recommended Posts