Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, VISOKOLETAC said: Naravno na to sam i mislio, ali nije nam lose i ako PAO dobije, jer smo onda izjednaceni sa Olimpijakosom. Naravno preduslov je da mi dobijemo Bajern, koji je opet u padu, pa bi bila katastrofa da to izgubimo kuci. Otpisi Fener Oly i Valensiju ,bolje oni neka redjaju pobede protiv ovih nasih realnijih konkurenata,nek se oni ucvrste na pprve 3 pozicije i neka nama pomažu do kraja.Uz ove autsajdere dobro ce doci da i oni pripomognu.Mi sa Valensijom nema sta trazimo imaju 2 0 protiv nas ,defakto nam beze 3 pobede.Ruku na srce i Real je pitanje koliko ce da padne mislim da ce biti oni 4.Pre svega mi da dobojemo neugodni bajern,pa cemo lako za ostalo.Kolo koje sledi je izuzetno zanimljivo.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, srlepajce said: Ladno podelio ovaj gif 😂 A i Graham odgovorio. :D 1 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi treba da idemo na pobjedu u OAKI, nije to nemoguća misija, vidimo da su se mnogi omrstili tamo. Ključ je da držimo domaći teren i da se ne ponovi Makabi, onda ćemo biti rasterećeniji na tim gostovanjima gdje nismo favoriti. Jedino Madrid vidim kao skoro pa nemoguću misiju ali se nadam da nam neće ništa odlučivati taj meč. 2
NMX Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Lagano smo Nešu Ilića prebacili u crnca, svaka čast marketingu 6
Recommended Posts