The_Big_S Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, fradler said: Jel nam ovo zalizani najavljuje Djurisica? Ne bih voleo da ga potpisemo sada i stvorimo jos vecu guzvu i konfuziju. Mozda na leto, ali u ovom trenutku nam treba kao cir na guzici. Gde ste ovo videli? Pretpostavljam na Miškovom twitter-u? ( nemam nalog) 1
Tunis Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Maverick88 said: Najverovatnije ce do kraja sezone u Megu pa sledece kod nas Može već pred KLS kod nas, imaće mesta, a lepo bi bilo da karijeru u Zvezdi započne trofejom 1
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kodi kako okrenes ima strasnu "glavu" Toliko osporavan, pljuvan i po drustvenim mrezama a tako trezven lik koji prezentuje klub i tim na nacin za pozeleti Takvi likovi mnogo znace kod dovodjenja igraca Vidim da igraci drugih timova na komentar o nama isticu njega Koliko god ga mi osporavali i EL ga vidim postuje 10
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Shane Larkin Uncertain Round 29 DNP in Turkish Cup (groin injury)...? Edited 1 hour ago by wing
VukVule1988 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, srlepajce said: Kodi kako okrenes ima strasnu "glavu" Toliko osporavan, pljuvan i po drustvenim mrezama a tako trezven lik koji prezentuje klub i tim na nacin za pozeleti Takvi likovi mnogo znace kod dovodjenja igraca Vidim da igraci drugih timova na komentar o nama isticu njega Koliko god ga mi osporavali i EL ga vidim postuje Pocetkom sezone kad su isli oni klipovi kako ispituje nase igrace sve i svasta, na pitanje kome bi dali zadnji sut za pobedu skoro vecina njih je rekla Kodi. I meni je to bilo smesno ali mu ocigledno saigraci dosta veruju.
srlepajce Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Meni se posebno svidelo kad je prekinuo izjavu za medije da bi pozdravio Batlerove roditelje Te neke naizgled sitnice mnogo govore 1
Recommended Posts