Tunis Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 23 minutes ago, Elevator Operater said: "neka ovo bude jak trening pred ovo što nas čeka." @Tunis, ne pravi se mutav. Da je ovo Zeljko izjavio, vec bi bila mobilizacija na vasoj temi od silne korektnosti. U kom god kontkestu, umanjio je znacaj duela sa nama naspram EL. I verovatno je u pravu, ali korektno nije, iskreno. Samo nas zabole uvo, rekao glupost covek i to je to. To sto vama isforsirano treba persona non grata, to je vec na vama. Ja se ne pravim mutav, ali ti izgleda jesi, čim ne možeš da shvatiš članak. Od reči do reči sam ti ostavio šta je rekao, i to je dijametralno suprotno od onoga što ti tvrdiš. Novinar je postavio pitanje, sa idejom da je to manje bitan meč, u odnosu na EL, Saša se usprotivio i rekao da to nije tačno nego da je bitan meč, ali eto ako novinar to tvrdi onda neka bude tako. I otuda ta rečenica koju su mediji i ti izvukli iz konteksta, iako je rekao suprotno. Eventualno nije korektno pitanje. Sašin odgovor je krajnje korektan, i nikako debilan, ali ti ako tako misliš neka bude da je malo više debilan, eto - možda shvatiš analogiju
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 hours ago, VISOKOLETAC said: Ja bih inace zabranio i tih 1000 karata, jer sam prisustvovao divljanju navijaca, gde su polivali i gadjali flasama ljude na nivou 200, a tu je bilo i dece. Ne sumnjam da je isto to bilo i sa nasim navijacima, tako da bih tu stoku izbacio sa oba gostovanja, jer kada nismo normalni, ne treba ni da se pravimo normalni. Ja bih samo naglasio ovo jos jednom, bio sam prisutan i jako blizu desavanja. Verujem da niko odavde ne bi radio nista slicno, ali vaspitavajte/edukujte svoju decu i okruzenje da se ponasaju kao ljudi i kulturan svet. Uvredio bi majmune kada bi onakvo ponasanje okarkaterisao kao majmunsko. Nema ovo veze sa prepucavanjem Zvezda-Partizan da neko ne shvati pogresno, ista smo 'govna' 🙂 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 hours ago, Tunis said: Ja se ne pravim mutav, ali ti izgleda jesi, čim ne možeš da shvatiš članak. Od reči do reči sam ti ostavio šta je rekao, i to je dijametralno suprotno od onoga što ti tvrdiš. Novinar je postavio pitanje, sa idejom da je to manje bitan meč, u odnosu na EL, Saša se usprotivio i rekao da to nije tačno nego da je bitan meč, ali eto ako novinar to tvrdi onda neka bude tako. I otuda ta rečenica koju su mediji i ti izvukli iz konteksta, iako je rekao suprotno. Eventualno nije korektno pitanje. Sašin odgovor je krajnje korektan, i nikako debilan, ali ti ako tako misliš neka bude da je malo više debilan, eto - možda shvatiš analogiju Nema sta ako novinar nesto tvrdi onda idemo u sarkazam... kazes onda novinaru neka on slobodno posmatra mec kako zeli, za mene je ovaj mec bio bitan i tacka. Opet, mene zabole uvo i da je Sasa mislio lose i da nije. Sam se namestio za tumacenja. A svakako znam da bi Zeljka disecirali nedeljama za isto. 1
pendulum Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Koja ujdurma oko Karlikove izjave. Kao da je lik rekao ne znam šta. Niti je uvredio nekog, niti ponizio. Rekao da im ne želi da prođu i da ceni rivalstvo koje postoji. Lik je takmičarski nastrojen i pogodio ga je poraz u ABA derbiju, pa sad hoće da se revanšira, ali opet je sve zadržao u sportskim okvirima. Uostalom: Prva izjava: Quote ,,Dodatni motiv nam daje činjenica da smo poslednji derbi izgubili od njih. Svesni smo i da je njima ova utakmica izuzetno važna, ali iskreno – učinićemo sve da im otežamo i da ne prođu dalje. Voleli bismo više od ičega na svetu da ne odu u narednu fazu. Ući ćemo u meč sa velikom energijom i jakim zajedništvom, jer jedino tako možemo do pobede. Kako god nas nazivali, naš fokus je isključivo na takmičenju i ne planiramo nikome da olakšamo posao. Lično sam ponosan što uspevamo da pobeđujemo ekipe kojima su ti trijumfi možda i najpotrebniji – jer naš zadatak je jednostavan: da izađemo na teren i igramo košarku koju volimo.” Druga izjava: Quote „Plejof, Zvezda je rival. Da otvoreno kažem da hoću da se oni plasiraju, to bi bilo ludo. Ne želim da pobede protiv nas, a ako se plasiraju u plej-of, to me baš i ne zanima“, rekao je Džouns i dodao: „Prvo i osnovno je da ne želim da pobede nas. To je derbi, tenzija je uvek prisutna. Mi želimo da pobedimo njih, oni žele da pobede nas – trebalo bi da bude zanimljiva utakmica. To je rivalitet, nijedan tim ne bi trebalo da želi da drugi tim pobedi.“ Partizan gostuje Zvezdi u meču 35. kola Evrolige koji je na programu u četvrtak od 20 časova u Beogradskoj areni. „Znam za koji tim sam potpisao, znam za koji tim igram. Prilagodio sam se treneru i rivalitetu koji imamo, znam na kojoj sam strani. Odabraću ovu stranu u odnosu na onu drugu svaki put. Saigrači su mi rekli o komentaru trenera Zvezde Saše Obradovića„, rekao je Karlik i dodao: “ Interesantan je… ali, nije to zla krv, to je rivalstvo, košarka, prilično uzbudljivo. Zdravo je rivalstvo, dobro je za zemlju koja voli košarku da ima dva dobra tima i dve baze navijača koji su ludi o timu koji podržavaju. Dobro je za košarkašku kulturu da ta dva tima budu u istoj dvorani (i igraju međusobno). ...ali se svaka šuša nakačila i svako ima mišljenje o tome šta on sme da kaže, a šta ne sme. Na SK portalu se bukvalno ređaju razni znani i neznani da kažu koju o tome. Elem..na temu današnje tekme.. Oni jesu favoriti. Imaju širu rotaciju, igraju kod kuće, imaju mogućnost da drže duže agresivnost u odbrani i više ofanzivnog arsenala. S druge strane mi smo u dobroj formi, u seriji pobeda, rasterećeni, prvi po defanzivnom rejtingu već duže vreme...Biće ovo drugačiji derbi od onog u ABA. Tamo su oni bili pod manjim pritiskom, manje publike, ruka im se opustila, a verujem i da Penjaroja nije pokazao sve što ima spremljeno protiv njih. Bilo bi lepo da nastavimo trend pobeđivanja u gostima protiv njih u EL. 2
Taki Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Ta izjava je meni skroz ok, cak ga i vise cijenim poslije nje, iskrena bez neke glume, tako razmislja sigurno i 90% navijaca sa obe strane.
Recommended Posts