Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šejk sad kad se oporavio može konačno da igra čistu dvojku, ne mora više da glumi pleja pored Karlika i Nika. Ako počne da pogađa trojke i pegla odbranu pokupiće minute i od Sterlinga a pogotovo od Dujana ko dobar dan. 2
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa ono, kako je to zanatski doveo na konkurentan nivo Pena još ako igraju svi, ovakvi bez opterećenja mi smo ono nagazno razgazna mina. Baš šteta što smo svaku šansu izgubili. Ali eto protivu Fenera za borbu protiv fenjera. 2
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Šejk sad kad se oporavio može konačno da igra čistu dvojku, ne mora više da glumi pleja pored Karlika i Nika. Ako počne da pogađa trojke i pegla odbranu pokupiće minute i od Sterlinga a pogotovo od Dujana ko dobar dan. Za njega su Lakic i Nik SUTERCINE
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Tex_Willer said: Za njega su Lakic i Nik SUTERCINE U osam godina NBA karijere 35,8% trojki u sezoni i 41,9% u plejofu. Ne bih rekao da je baš nepismen.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Stiletto said: U osam godina NBA karijere 35,8% trojki u sezoni i 41,9% u plejofu. Ne bih rekao da je baš nepismen. Bivši igrac je sa 30g nazalost
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Tex_Willer said: Bivši igrac je sa 30g nazalost I gorima od njega smo oživljavali karijeru. 😉
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ja sam zaboravio da Karlik (i Milton?) treba da zaograju, toliko o ovoj sezoni. A iskreno me vise zanima dali ce igrati jel prosla trojka cisto da ne rmbacimo Bongu jos vise...nego li Milton koji je pokazao jednu veliku 0. Edited 2 hours ago by Elevator Operater
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Cek zar Sejk nije zavrsio sezonu?
Recommended Posts