Tex_Willer Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jel istina ovo za Pejna? Ovo nema dalje, kao igrac koji u fudbalu udje u 60-toj min i bude izveden u 78, e tako ovo deluje ako je istina.
Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Penjaroja na konfi rekao da je Pejn u konkurenciji za Kup: Quote „Nismo još doneli odluku koji će stranci biti u sastavu tima na finalnom turniru, uradićemo to u naredna dva dana. Kamerun Pejn? Oseća se bolje i konkurisaće za mesto u timu“.
Dzep Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Odlična utakmica, i jako mi je drago što sam otišao, pored mrtvog snega i još goreg termina. Stvarno igraju kao pravi tim. Osovina tima nam je Kalates Bruno Jekiri (apsolutni car, mora da bude pravi primer za svakog mladog centra, kakvu želju ima i koliko je spreman u svojim godinama a i kako radi jedino što ume i ne komplikuje) Bonga. Sterling i Wash tu figuriraju kao deo tima ali u principu nekako čudno iskaču iz kolektivne igre što je ok dok pogađaju ali kad ne pogađaju... Domaća osnova vrlo dobar 4, Mijailović dobio dobre minute a ponovo je pokazao odlične instinkte, top šut, sve korektno. Trener zaslužuje sve pohvale. Napravio je tim i to je ono što smo svi želeli. Nisam siguran da imamo dovoljno kvaliteta da pariramo komšijama i Dubaiu u borbi za trofeje u nastavku sezone, ali mi se sve što sam video dopada. Borba pa dokle se stigne 5
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pejn Dvejn Braun Bruno jedina kombinacija koja nešto moze doneti i kripi se na 3 i 4 sa Lakicem, Radanovim, Pokuom i delimično da li Uros i Mitar.
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mi ako ne idemo na kup sa oba centra, bolje i da ne idemo. Da nece Aleksej mozda da izdominira pod kosem? Lik bukvalno vredno vezba poludistancu kako ne bi morao da ulazi u reket. Voli i Tonje da odapne, ali se makar ne plasi guranja pod kosem Edited 3 hours ago by Elevator Operater
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bonga je jedini 100% siguran. Za odbranu, za kontrolu skoka, za trčanje u leđa, za hustle. Nijedna kombinacija za koju se Penaroja odluči neće biti bez njega. Moja procena- Vošington, Sterling, Bonga, Fernando. Pejn izlazi iz povrede, prednost će sigurno dobiti Vošington. Još 7 dana odmora i poštede za klempa. Drugi je jedini koji kad se zapali može sam da dobije utakmicu (derbi u EL) Sterling jer nam treba još poena u rukama, i da ne budemo Vošington i družina kamenjara gde sa svakog može da se skuplja. Fernando jer je spremniji, mlađi, i objektivno kvalitetniji od Jekirija.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dvejn, Braun, Bonga I Bruno idu, iskreno po meni je ovo loše, ali verovatno je i dalje Pejn rovit, biće ovde muka bilo šta organizovati...
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Predlažem svima da zapamte ime Nikola Đurović što pre. Što se nas tiče, ko god da je pošao/ostao ne bi valjalo, ima ih previše. Isto važi i za drugu stranu, ko god da ode/ostane opet ne valja, i njih ima previše, tako da ćemo u principu imati borbu okrnjenih, ako do nje uopšte dođe
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kao što rekoh iznad, jedini košarkaški logičan izbor Penaroje. 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ode Pejn hahahahahahahahahhahahah kakvi diletanti sede u klubu ali kako je karma kucka kako se sve vraca
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mastermindi Limar i Ćacpalj 🤣. Doveli su klub na nivo smejurije u roku od odmah. 2
Ebuka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali kako lupaju random obestecenja😂. Neverovatno sta Ostoja radi.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Potpises igraca za 900.000 eur do kraja sezone (4 meseca) i dozvolis mu da ima klauzulu da u ta cetiri meseca moze da ode kad hoce hahahahahaha jebote zivot
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Potpises igraca za 900.000 eur do kraja sezone (4 meseca) i dozvolis mu da ima klauzulu da u ta cetiri meseca moze da ode kad hoce hahahahahaha jebote zivot Nije on želeo da dodje bez toga, trebao je mesec dana pre doći al to je kocilo 13 minutes ago, Dzep said: Predlažem svima da zapamte ime Nikola Đurović što pre. Što se nas tiče, ko god da je pošao/ostao ne bi valjalo, ima ih previše. Isto važi i za drugu stranu, ko god da ode/ostane opet ne valja, i njih ima previše, tako da ćemo u principu imati borbu okrnjenih, ako do nje uopšte dođe Djurovic je stvarno vrhunski talenat za tu visinu koju poseduje, ali mora ojačavati što pre.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 6 minutes ago, Tex_Willer said: Nije on želeo da dodje bez toga, trebao je mesec dana pre doći al to je kocilo onda ga ne dovodis, postujes sebe i klub koji predstavljas. Al sta to bese integritet i samopostovanje Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nama sad treba jedan kombo pre nego plej, gledam Notaj iz Trapanija još je slobodan, ako nije povreda dobra je opcija on.
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znaci u kup se ide bez organizacije, samo run and gun kosarka. Pratimo trendove.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa ovo vam je vrhunski posao, ako je tačno za obeštećenje. Ionako nema prostora za njega, Karlika, Kalatesa i Vašingtona, a Pejn je tu najslabija karika. 1
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto se tice odlaska Pejna sumnjam da ce se juriti zamena. Ali eto idealne prilike da se proba Drezgic da se vidi sta moze na malo visem nivou.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Pa ovo vam je vrhunski posao, ako je tačno za obeštećenje. Ionako nema prostora za njega, Karlika, Kalatesa i Vašingtona, a Pejn je tu najslabija karika. Biće odlično ako dovode nekog za rotaciju, neće Karlik skoro na preko 10-15 min ići.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo sa Pejnom je cirkus. Bukvalno gaza dok ne nadje neki NBA klub. Sprdnja. 2
Recommended Posts