Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Penjaroja na konfi rekao da je Pejn u konkurenciji za Kup:

„Nismo još doneli odluku koji će stranci biti u sastavu tima na finalnom turniru, uradićemo to u naredna dva dana. Kamerun Pejn? Oseća se bolje i konkurisaće za mesto u timu“.

Posted

Odlična utakmica, i jako mi je drago što sam otišao, pored mrtvog snega i još goreg termina.

Stvarno igraju kao pravi tim. Osovina tima nam je Kalates Bruno Jekiri (apsolutni car, mora da bude pravi primer za svakog mladog centra, kakvu želju ima i koliko je spreman u svojim godinama a i kako radi jedino što ume i ne komplikuje) Bonga. Sterling i Wash tu figuriraju kao deo tima ali u principu nekako čudno iskaču iz kolektivne igre što je ok dok pogađaju ali kad ne pogađaju... Domaća osnova vrlo dobar 4, Mijailović dobio dobre minute a ponovo je pokazao odlične instinkte, top šut, sve korektno.

Trener zaslužuje sve pohvale. Napravio je tim i to je ono što smo svi želeli. Nisam siguran da imamo dovoljno kvaliteta da pariramo komšijama i Dubaiu u borbi za trofeje u nastavku sezone, ali mi se sve što sam video dopada. Borba pa dokle se stigne

• Like 6
Posted (edited)

Mi ako ne idemo na kup sa oba centra, bolje i da ne idemo. Da nece Aleksej mozda da izdominira pod kosem? Lik bukvalno vredno vezba poludistancu kako ne bi morao da ulazi u reket.

Voli i Tonje da odapne, ali se makar ne plasi guranja pod kosem

Edited by Elevator Operater
Posted

Bonga je jedini 100% siguran. Za odbranu, za kontrolu skoka, za trčanje u leđa, za hustle. Nijedna kombinacija za koju se Penaroja odluči neće biti bez njega. Moja procena- Vošington, Sterling, Bonga, Fernando. 

Pejn izlazi iz povrede, prednost će sigurno dobiti Vošington. Još 7 dana odmora i poštede za klempa. Drugi je jedini koji kad se zapali može sam da dobije utakmicu (derbi u EL)

Sterling jer nam treba još poena u rukama, i da ne budemo Vošington i družina kamenjara gde sa svakog može da se skuplja. Fernando jer je spremniji, mlađi, i objektivno kvalitetniji od Jekirija. 

• Like 1
Posted

Predlažem svima da zapamte ime Nikola Đurović što pre. 

Što se nas tiče, ko god da je pošao/ostao ne bi valjalo, ima ih previše. Isto važi i za drugu stranu, ko god da ode/ostane opet ne valja, i njih ima previše, tako da ćemo u principu imati borbu okrnjenih, ako do nje uopšte dođe

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Potpises igraca za 900.000 eur do kraja sezone (4 meseca) i dozvolis mu da ima klauzulu da u ta cetiri meseca moze da ode kad hoce

hahahahahaha jebote zivot

Nije on želeo da dodje bez toga, trebao je mesec dana pre doći al to je kocilo

13 minutes ago, Dzep said:

Predlažem svima da zapamte ime Nikola Đurović što pre. 

Što se nas tiče, ko god da je pošao/ostao ne bi valjalo, ima ih previše. Isto važi i za drugu stranu, ko god da ode/ostane opet ne valja, i njih ima previše, tako da ćemo u principu imati borbu okrnjenih, ako do nje uopšte dođe

Djurovic je stvarno vrhunski talenat za tu visinu koju poseduje, ali mora ojačavati što pre.

Posted (edited)
6 minutes ago, Tex_Willer said:

Nije on želeo da dodje bez toga, trebao je mesec dana pre doći al to je kocilo

onda ga ne dovodis, postujes sebe i klub koji predstavljas.

Al sta to bese integritet i samopostovanje

Edited by ScepanScekicSto
Posted

Pa ovo vam je vrhunski posao, ako je tačno za obeštećenje.

Ionako nema prostora za njega, Karlika, Kalatesa i Vašingtona, a Pejn je tu najslabija karika.

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, fradler said:

Pa ovo vam je vrhunski posao, ako je tačno za obeštećenje.

Ionako nema prostora za njega, Karlika, Kalatesa i Vašingtona, a Pejn je tu najslabija karika.

Biće odlično ako dovode nekog za rotaciju, neće Karlik skoro na preko 10-15 min ići.