Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel istina ovo za Pejna? Ovo nema dalje, kao igrac koji u fudbalu udje u 60-toj min i bude izveden u 78, e tako ovo deluje ako je istina.
Stiletto Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Penjaroja na konfi rekao da je Pejn u konkurenciji za Kup: Quote „Nismo još doneli odluku koji će stranci biti u sastavu tima na finalnom turniru, uradićemo to u naredna dva dana. Kamerun Pejn? Oseća se bolje i konkurisaće za mesto u timu“.
Dzep Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Odlična utakmica, i jako mi je drago što sam otišao, pored mrtvog snega i još goreg termina. Stvarno igraju kao pravi tim. Osovina tima nam je Kalates Bruno Jekiri (apsolutni car, mora da bude pravi primer za svakog mladog centra, kakvu želju ima i koliko je spreman u svojim godinama a i kako radi jedino što ume i ne komplikuje) Bonga. Sterling i Wash tu figuriraju kao deo tima ali u principu nekako čudno iskaču iz kolektivne igre što je ok dok pogađaju ali kad ne pogađaju... Domaća osnova vrlo dobar 4, Mijailović dobio dobre minute a ponovo je pokazao odlične instinkte, top šut, sve korektno. Trener zaslužuje sve pohvale. Napravio je tim i to je ono što smo svi želeli. Nisam siguran da imamo dovoljno kvaliteta da pariramo komšijama i Dubaiu u borbi za trofeje u nastavku sezone, ali mi se sve što sam video dopada. Borba pa dokle se stigne 2
Recommended Posts