le piaf Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 43 minutes ago, Stiletto said: Razlika je i u tome što kad Pejn prenosi loptu čuva je kao u sefu, dok kad je Dujan potera samo čekaš kad će da je frkne u aut. Pa jedan je po vokaciji plej, drugi je bek
goldberg Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 23 hours ago, Dzep said: Ubili smo ih i ne mogu da budem srećniji. Odlična utakmica, igrači su postali tim i svaku sledeću ću čekati sa nestrpljenjem. Kakva odlicna utakmica, pa nije bilo 82:76 na kraju, na terenu je bio samo jedan tim. PAO je dosao da otalja taj mec od pocetka i to je bilo to. Dakle, kada PAO koji je jaci od KKP napravi istima seriju od 20:0 niko ne napise da je PAO igrao fenomenalno nego "igraci buse trenera, nece da igraju, sramota je sta sebi dozvoljavaju" i tome slicno. Kada KKP od 28:30 dodje do 45:33, serija 17:3, ukupno 40:12 (?!), to je onda do toga sto je trener sve poslozio, sto je KKP poceo da gazi, sto su poceli da se bore za sveti dres. Pojedincima klub i kosarka sluze samo kao bensedin - daj mi bilo kakve uspehe, bilo kakve pobede i pretvaracu se da je zivot lep i Sunce sija. Jos ce ispasti da je muceni ZOC bio kamen spoticanja, odnosno ispalo bi tako po svakoj logici da nije potrebe da se isti taj ZOC uzdize kao bozanstvo koje se bori protiv sila mraka i bezumlja u Srbiji. Napisacu isto sto sam pisao i prosle sezone - ovakve pobede su BEZVREDNE. Ne govore ni o cemu osim da se protivniku ama bas nije igralo. Kao sto u tenisu neki 96. na listi ne bi mogao da slavi ako mu Djokovic preda nakon 6:1, 2:0 zbog povrede jer nema sta da slavi - nista dobro nije uradio, samo je ovaj predao. I ti i ostali to dobro znate jer kada je KKP imao onakve serije crnih minuta ili gubio 30, 40, 35 razlike niko nije pisao da je protivnik odigrao fenomenalno. Pa hajde da jednom prestanemo da lazemo sami sebe, zato i jesmo u ovakvoj situaciji, ne samo sto se tice kosarke, nego uopste.
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 9 hours ago, goldberg said: Kakva odlicna utakmica, pa nije bilo 82:76 na kraju, na terenu je bio samo jedan tim. PAO je dosao da otalja taj mec od pocetka i to je bilo to. Dakle, kada PAO koji je jaci od KKP napravi istima seriju od 20:0 niko ne napise da je PAO igrao fenomenalno nego "igraci buse trenera, nece da igraju, sramota je sta sebi dozvoljavaju" i tome slicno. Kada KKP od 28:30 dodje do 45:33, serija 17:3, ukupno 40:12 (?!), to je onda do toga sto je trener sve poslozio, sto je KKP poceo da gazi, sto su poceli da se bore za sveti dres. Pojedincima klub i kosarka sluze samo kao bensedin - daj mi bilo kakve uspehe, bilo kakve pobede i pretvaracu se da je zivot lep i Sunce sija. Jos ce ispasti da je muceni ZOC bio kamen spoticanja, odnosno ispalo bi tako po svakoj logici da nije potrebe da se isti taj ZOC uzdize kao bozanstvo koje se bori protiv sila mraka i bezumlja u Srbiji. Napisacu isto sto sam pisao i prosle sezone - ovakve pobede su BEZVREDNE. Ne govore ni o cemu osim da se protivniku ama bas nije igralo. Kao sto u tenisu neki 96. na listi ne bi mogao da slavi ako mu Djokovic preda nakon 6:1, 2:0 zbog povrede jer nema sta da slavi - nista dobro nije uradio, samo je ovaj predao. I ti i ostali to dobro znate jer kada je KKP imao onakve serije crnih minuta ili gubio 30, 40, 35 razlike niko nije pisao da je protivnik odigrao fenomenalno. Pa hajde da jednom prestanemo da lazemo sami sebe, zato i jesmo u ovakvoj situaciji, ne samo sto se tice kosarke, nego uopste. Ja te nešto zamolim, ne želeći baš direktno da kažem ono što ne želim ni sada, a ti to ne ispoštuješ... Malo takta i razumevanja nije na odmet. Samo jedna stvar i više neću odgovarati na tvoje postove - kada sam na NAŠEM topiku napisao odlična utakmica, sigurno nisam mislio na odličnu utakmicu Panatinaikosa, ali i za to bi bilo potrebno malo takta i razumevanja i izlaska iz oblaka online autizma. Edited 3 hours ago by Dzep 1
Recommended Posts