realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Ovako koliko mogu da se sjetim igrača u zadnjih par godina za koje je postojao konsenzus na forumu da će biti pojačanja a da to nije bilo očigledno: Pejners, Parahuski, Papapetru, Ponitka… Igrači za koje je postojao konsenzus da koji će nam: Bonga. 🙄 Ovo nije baš tačno u potpunosti. Za Pejnersa smo bili svesni da je prosek, kojem je hajlajt karijeri bila tekma protiv naše reprezentacije, pa je zbog toga ljudima ostao u dobrom sećanju. Parahuski došao ispovređivan, a jeste bio vrhunski igrač pre toga. Za Ponitku se slažem, apsolutno Za Papaetrua - ja mogu da se setim svoga mišljenja, da smo hteli da zapalimo Ostoju jer je najavio najboljeg igrača te ekipe, a došao ovaj. Igrač u očiglednom padu, sa gomilom povreda, čiji se naizgled solidan učinak, krije iza ogromne minutaže i usage-a u nikad lošijem Panatinaikosu. Kod Bonge je bio problem što ga ljudi nisu znali. Poznat ti je kao neki epizodista iz Bajerna, a te neke dobre stvar koje radi, a koje statistika ne beleži, obično ne primetiš kod igrača iz ekipa koje ne pratiš previše. Plus, on je u Bajernu ozbiljno ciglario. A bez tog spotup šuta bi bio baš limitiran igrač. Edited 4 hours ago by realno *w
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Elem, u Australiju bez Tajrika, Pokua, Frenka i Bonge. Tokom maltene celih priprema igramo bez centra, a igrači su dobar deo minuta pomereni za po jednu poziciju, što verovatno nikad neće igrati tokom sezone. Sjajno. Što se Pokua tiče, ja sve "navijam" da ne nakrcamo igrače na 4-5, da bude minute za njega, a počinjem da mislim da tu nema sreće. Nije sporan talenat, ali njegovo telo jeste. Slično važi za Frenka. Edited 4 hours ago by realno *w
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, realno *w said: Elem, u Australiju bez Tajrika, Pokua, Frenka i Bonge. Tokom maltene celih priprema igramo bez centra, a igrači su dobar deo minuta pomereni za po jednu poziciju, što verovatno nikad neće igrati tokom sezone. Sjajno. Zasto mracis? 😒
Ne sam Safete Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, realno *w said: Elem, u Australiju bez Tajrika, Pokua, Frenka i Bonge. Tokom maltene celih priprema igramo bez centra, a igrači su dobar deo minuta pomereni za po jednu poziciju, što verovatno nikad neće igrati tokom sezone. Sjajno. Što se Pokua tiče, ja sve "navijam" da ne nakrcamo igrače na 4-5, da bude minute za njega, a počinjem da mislim da tu nema sreće. Nije sporan talenat, ali njegovo telo jeste. Slično važi za Frenka. Centri su za pi.kice 🙂 Standardni Zocov ulazak u sezonu. Uvjek neki hendikep.Jedino mi se prosle god na pocetku priprema ucinilo da cemo ( da ce mu ekipa) uci u sezonu spremniji nego ikad. Ako dolazi centar ja se ne bih puno nervirao... Missim ja se necu nervirati iako ne dodje. Edited 2 hours ago by Ne sam Safete
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Eddard said: Ni Frenk ni Nilikina? A da bar jedan od njih ostane? 1
wrach Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Ova neozbiljnost oko centra me demotivisala da sutra zapinjem za sezonsku. Zaista jako neozbiljno, imajuci u vidu proseravanja kako smo mnogo ozbiljni.
Recommended Posts