Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Son_of_a_gun said:

Ovako koliko mogu da se sjetim igrača u zadnjih par godina za koje je postojao konsenzus na forumu da će biti pojačanja a da to nije bilo očigledno: Pejners, Parahuski, Papapetru, Ponitka… 

Igrači za koje je postojao konsenzus da koji će nam: Bonga. 🙄

Ovo nije baš tačno u potpunosti. Za Pejnersa smo bili svesni da je prosek, kojem je hajlajt karijeri bila tekma protiv naše reprezentacije, pa je zbog toga ljudima ostao u dobrom sećanju. Parahuski došao ispovređivan, a jeste bio vrhunski igrač pre toga.

Za Ponitku se slažem, apsolutno

Za Papaetrua - ja mogu da se setim svoga mišljenja, da smo hteli da zapalimo Ostoju jer je najavio najboljeg igrača te ekipe, a došao ovaj. Igrač u očiglednom padu, sa gomilom povreda, čiji se naizgled solidan učinak, krije iza ogromne minutaže i usage-a u nikad lošijem Panatinaikosu.

Kod Bonge je bio problem što ga ljudi nisu znali. Poznat ti je kao neki epizodista iz Bajerna, a te neke dobre stvar koje radi, a koje statistika ne beleži, obično ne primetiš kod igrača iz ekipa koje ne pratiš previše.

Plus, on je u Bajernu ozbiljno ciglario. A bez tog spotup šuta bi bio baš limitiran igrač.

Edited by realno *w
Posted (edited)

Elem, u Australiju bez Tajrika, Pokua, Frenka i Bonge.

Tokom maltene celih priprema igramo bez centra, a igrači su dobar deo minuta pomereni za po jednu poziciju, što verovatno nikad neće igrati tokom sezone. Sjajno.

Što se Pokua tiče, ja sve "navijam" da ne nakrcamo igrače na 4-5, da bude minute za njega, a počinjem da mislim da tu nema sreće. Nije sporan talenat, ali njegovo telo jeste. Slično važi za Frenka.

Edited by realno *w
Posted
1 hour ago, realno *w said:

Elem, u Australiju bez Tajrika, Pokua, Frenka i Bonge.

Tokom maltene celih priprema igramo bez centra, a igrači su dobar deo minuta pomereni za po jednu poziciju, što verovatno nikad neće igrati tokom sezone. Sjajno.

Zasto mracis? 😒