Ljusha Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 11 minutes ago, DameTime said: Sve je ovde loše, trulo. Svaka čast onima koji su utakmicu odgledali do kraja, bilo u hali ili preko TV-a/laptopa. Ja nisam mogla. Nešto mora da se menja, ovako više ne može. Koliko god da je Željko odgovoran, meni je neshvatljivo kako igrači u nekim situacijama nemaju dovoljno ponosa, želje i samosvesti da odigraju utakmicu na makar pristojnom nivou. Na kraju dana, ne igraju oni za trenera ili nas navijače, nego za sebe. Ako ne igraju za navijače, ovakve navijače, onada ništa više nema smisla 😔
La mano de Dios Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) Sve sam rekao u najavi meca, na kraju i odlucilo to kako ce sutirati,ima i do odbrans Partizana, ima i do toga da su pogadjali trojku svaki put kad je bilo bitno. Sad je jasno da se u derbi ulazi sa 4-9, ta utakmica je ujedno i zadnja sansa za ovu ekipu da se izdigne ili da zavrsi El vec pocetkom decembra. Sad vidim da ide prvo Bajern pa onda Zvezda, nebitno poenta je ista, derbi moze da bude taj totalni bezdan ili neka iskra koja moze da donese nesto. Edited 46 minutes ago by La mano de Dios 1
Papanikolesku Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago A na konferenciji, Želimir šokiran kad su mu rekli da Vanja i Parker neće igrati. Pitaju ga zašto nisu igrali, Želimir odgovara ne znam, ovog verovatno muče leđa, a za drugog stvarno ne znam, spremao sam akcije za njih. Haha oni kao da ne komuniciraju međusobno, kao da nisu u istom klubu; Želimira obaveštavaju preko nekih kanala 😹😹😹 Auh, pa kakva komedija
cuftausosu_ Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Ne treba zaboraviti da je ovo i dalje ekipa koja se prosle sezone raspala i izgubila kod kuce od Efesa stoka razlike, u fazi sezone u kojoj su ozbiljne ekipe pocele da igraju ozbiljniji basket. Iz te perspektive gledam i na ovu sezonu u Evroligi, jer smo u medjuvremenu doveli jednog medveda i pride dva igraca koja nikada nisu igrala ovo takmicenje. Tako da, sve na svom mestu. Ekipa je bas donji dom Evrolige i ubedjen sam da ni sa Karlikom ne bi bilo preterano bolje. Zali boze potrosenih Sterlinga i Bonge, koji su po meni jedini igraci koji su kalibar za plejof Evrolige. 1
Luchifer89 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: A na konferenciji, Želimir šokiran kad su mu rekli da Vanja i Parker neće igrati. Pitaju ga zašto nisu igrali, Želimir odgovara ne znam, ovog verovatno muče leđa, a za drugog stvarno ne znam, spremao sam akcije za njih. Haha oni kao da ne komuniciraju međusobno, kao da nisu u istom klubu; Želimira obaveštavaju preko nekih kanala 😹😹😹 Auh, pa kakva komedija Kombinacija Koštunice i Vučića. Malo je neobavešten, malo samo tu nadstrešnicu nije rekonstruisao. A čuvari vatre kao ćacad, čvrsto brane sve izgovoreno. Ode i ova i sezona u kurac, a mogli bi i ispasti iz lige lagano
Pikac Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Bio u hali...vruca glava....prvo posumljeni je alavi indijanac...stavi bre za fener za gornji prsten 1500 dinara dnevnu kartu...kao komsije protiv Zalgirisa kada su bili u kanalu...drugo cekamo pleja i centra iz NBA a zavrsimo sa Kalatesom i Brunom...Brunu nabaci Klates da je polozi u kos a ovaj pokusava da zakuca a fizicki to ne moze da isprati...i jos nesto...Zeljko je po meni Partizan....voleo bih da od sutra on bude Sportski direktor,Zabar trener a Savic koji celu utakmicu gleda u telefon dobije nogobulj....banujte jbg ako treba... 1
ScepanScekicSto Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago https://www.instagram.com/reel/DRVcrG8DF2b/?igsh=MWw2a2djZnF0c2llZA== incident... razumem da se zvizdi... ali da se neko vredja, ili nedaj boze gadja... bas ruzno
Nini3112 Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Bilo sta mora da se promeni ali nesto mora jbg,neka reakcija... ovo sa Jabarijem mora da se resi na bilo koji nacin,ako nece da igra ovde bolje ga pusti nego da sve srozas.
Tex_Willer Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 17 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/reel/DRVcrG8DF2b/?igsh=MWw2a2djZnF0c2llZA== incident... razumem da se zvizdi... ali da se neko vredja, ili nedaj boze gadja... bas ruzno Šta bi, ne izlazi mi video?
Recommended Posts