Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, realno *w said: Srećom Zoki i Žoc čitaju forum, pa su me poslušali pre par meseci i izbegli potencijalnu nagaznu minu... Zoc 5D sahista. Em citao tebe em zajebao rivalski klub i to bas bas.
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ništa, novi dan, ne tako lepo raspoloženje kao što sam priželjkivao, ali idemo dalje. Mislim da ćemo protiv Olimpije izgledati mnogo bolje, iako su oni prilično iskusna ekipa koja koristi sve gluposti i eksploatiše mane mnogo više nego jedna šuterski potentna ekipa poput Dubaija, koja zna da igra samo na jedan način. Ako im se dozvoli, kao što im je Želimir dozvolio da uđu u ritam - zatrpaće. Elem, sutra će im biti 4. meč u 5,6 dana, previše zaista. Juče su rutinirali Zvezdu, Zek Ledej odigrao nerealno pametnu i zrelu utakmicu. Mislim da je čak level, dva iznad onoga što je igrao kod nas, čak i u onoj zamalo sezoni. Da se vratim na nas, mislim da Sterling i Dwiz ne mogu gore od ovoga, a pre svega - mislim da Želimir ne može gore spremiti i voditi utakmicu od jučerašnje gde nas je počastio prisustvom. Lepo sutra da izađe sa petorkom Karlik, Sterling, Bonga, Parker, Tajrik i da peglamo od starta jako. Bongu na Ševona, i 30 minuta za svetskog šampiona, pa nek preskače ABA. Koliko god sad zvuči neumesno, ali mislim da smo jači od Milana, plafon nam je sigurno viši. 1-1. 1 1
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Papanikolesku said: Ništa, novi dan, ne tako lepo raspoloženje kao što sam priželjkivao, ali idemo dalje. Mislim da ćemo protiv Olimpije izgledati mnogo bolje, iako su oni prilično iskusna ekipa koja koristi sve gluposti i eksploatiše mane mnogo više nego jedna šuterski potentna ekipa poput Dubaija, koja zna da igra samo na jedan način. Ako im se dozvoli, kao što im je Želimir dozvolio da uđu u ritam - zatrpaće. Elem, sutra će im biti 4. meč u 5,6 dana, previše zaista. Juče su rutinirali Zvezdu, Zek Ledej odigrao nerealno pametnu i zrelu utakmicu. Mislim da je čak level, dva iznad onoga što je igrao kod nas, čak i u onoj zamalo sezoni. Da se vratim na nas, mislim da Sterling i Dwiz ne mogu gore od ovoga, a pre svega - mislim da Želimir ne može gore spremiti i voditi utakmicu od jučerašnje gde nas je počastio prisustvom. Lepo sutra da izađe sa petorkom Karlik, Sterling, Bonga, Parker, Tajrik i da peglamo od starta jako. Bongu na Ševona, i 30 minuta za svetskog šampiona, pa nek preskače ABA. Koliko god sad zvuči neumesno, ali mislim da smo jači od Milana, plafon nam je sigurno viši. 1-1. Sterlingu dati ključeve, a drugi pik drafta nek ćoškari malo...
Jakob Aman Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Zajebancija po Australiji, pa sviranje kurcu sa basketom i otvorenom utakmicom sa Paokom, dolazi na naplatu. Zabavne pripreme, prilično ležeran ulazak u sezonu i onda ćemo opet u aprilu da kukamo e da smo na početku dobili neku utakmicu. Željko da se zapita zašto 5 godina potpuno isto ulazi u sezonu.
Recommended Posts