La mano de Dios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sa bitnom razlikom sto je ono sto smo nazivali Rodzerovom "weak erom" zapravo 2 galaksije iznad ovoga sa cime se Janis danas sa lakoćom obračunava.
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Blasfemija je staviti Feda i ovoga zajedno. Inače je Cici ispao, a Apostolas dobio opomenu zbog količina i dranja dok mu je sin bio na suprotnoj strani
La mano de Dios Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Inace zanimljiv podatak koji pokazuje kakav su raspad postali Medvedev i Cicipas ove godine s tim sto je svakako sokantnije za Medvedeva jer je jelte ipak bio konstantniji i uspesniji igrac do ove godine. Medvedev ove godine na gren slemovima: Australian open: 2.kolo Roland Garros: 1.kolo Wimbledon: 1.kolo Us open: 1.kolo Cicipas sa druge strane: Australian open: 1.kolo Roland Garros: 2.kolo Wimbledon: 1.kolo Us open: 2.kolo Ako bi gledali samo rezultate na gren slemovima pitanje je da li obojica zasluzuju da budu u Top 100.
jevrem69 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Meni recimo pobeda Munara protiv Dijaloa nije neko iznenadjenje, imao je on ove godine par solidnih skalpova, i uspevao je vec da dodje do treceg kola na Slemovima.
La mano de Dios Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 43 minutes ago, jevrem69 said: Meni recimo pobeda Munara protiv Dijaloa nije neko iznenadjenje, imao je on ove godine par solidnih skalpova, i uspevao je vec da dodje do treceg kola na Slemovima. Munar je i bio favorit po kladionicama protiv Kanadjanina.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od ovih ranih meceva sem meca Tijafoa i Strufa nista nije vredno gledanja iskreno. Ovo ostalo kao da je 1.kolo Atp 250 turnira a ne 3.kolo gren slema. Mada na Us openu ovo nije izuzetak vec pravilo u zadnje vreme.
Recommended Posts