Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel prezivio Gabriel? Zna li se sta? Osjecaju i ovi na forumu pritisak City
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Osjecaju i ovi na forumu pritisak City Bitno je da ne osecamo pritisak od Junajteda.
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Raskomadase nas na kraju, a solidno nas zajebao sudija i sjebao nam gol za 2-2. I onaj Richijev sut je Raja jedva sklonio sa gol linije malo da zakuva. Eze u obe tekme protiv nas rapsodija. Sedmi poraz od poslednjih 8 meceva protiv Arsenala, katastrofa. Medjutim kad non-stop fali cela prva postava i preko 10 igraca, u ovako jakoj i zahtevnoj ligi, dobijes upravo ovo - krvavu borbu za opstanak. Bitno je da smo Sitiju uzeli bodove, ccc.
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imam osećaj da bi teže bilo Arsenalu da je Frank bio na klupi danas. Tjudor je cirkus, biće im veoma izazovno zadržati premijerligaški status sa njim na klupi.
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Drug Crni said: Imam osećaj da bi teže bilo Arsenalu da je Frank bio na klupi danas. Tjudor je cirkus, biće im veoma izazovno zadržati premijerligaški status sa njim na klupi. Kako se Tudor petlja po ovim klubovima.Ja nisam video nista posebno od njega. 1
Janne240 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, BattleBender said: Liverpul klasika. Produze im 5 minuta, igraju 7. Da l se desilo nekad ove sezone da im ne daju da igraju dok ne daju gol a dal moze VAR da ponisti i tri gola za redom, ako dva vec nije? Pa to nema nigde stoputa vrti snimak od dlake bi i kosu napravio.
Recommended Posts