Lineker Posted November 3 Posted November 3 Totenhem protiv Čelzija, jadno, bedno, beskrvno, bez života, volje, energije, tuga, sramota, čemer, jad. Kako je moguće tako odigrati, ja stvarno ne znam.
Janne240 Posted November 3 Posted November 3 Vest hem u klinču sa ambicioznim Njukaslom, stiže do krupnih bodova. GO West!
MrTripleDouble Posted yesterday at 02:22 PM Posted yesterday at 02:22 PM Jebiga, dobro ste se sibali Crveni djavoli ali niste imali srece... Jel vi mislite da je normalno da protivnici pogadjaju ovakve golove na odbijacke?! p.s. jebo dan kad sam uzeo Brunu na fantasy
Don Dusko Posted yesterday at 02:24 PM Author Posted yesterday at 02:24 PM Nista ne pobedjuje luzerstvo pevaca.
Dzo23 Posted yesterday at 02:25 PM Posted yesterday at 02:25 PM Šeško je drvo. Jeziv lik...Čistu pobjedu je uzeo Junajtedu. 1
McLeod Posted yesterday at 05:06 PM Posted yesterday at 05:06 PM Totenhem se pretvorio u Arsenal pre par godina definitivno. Dobro igras, primis gol, izbegnes potop, napadas mucis se, preokrenes na kraju, primis gol u sledecem napadu.
Nini3112 Posted yesterday at 06:09 PM Posted yesterday at 06:09 PM Arsenal ce ovde ostaviti bodove Sunderlandu
sasha arsenal Posted yesterday at 06:33 PM Posted yesterday at 06:33 PM (edited) Sanderlend baš čvrst pozadi.Arsenal bez napadača ne nalazi rešenja.Moraće mnogo bolje u drugom ako misle da dođu do bodova. edit:var ni da pogleda onaj lakat nad Merinom. Edited yesterday at 06:38 PM by sasha arsenal
McLeod Posted yesterday at 07:37 PM Posted yesterday at 07:37 PM Pricam ja o Totenhemu danas kako se pretvara u Arsenal iz proslosti, evo i mi evocirasmo uspomene.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mogao je bukvalno za tri gola da bude kriv, dobro prolazi Liverpul za sad.
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bukvalno je odbrambeni zaklonio Donarumu, kako je Robertson smetao?
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali Wirtz jujuju. Lik je za sada jedan od najvecih promasaja ikada u PL
sasha arsenal Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Razbija ih Siti u prvom poluvremenu.Lako rešavaju presing dobrim kretanjem igrača i brzim pasovima.Vezni red Liverpula kao da ne postoji. 1
mr clutch Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dominira Siti u prvom. Kao sto je rekao kolega sasha kao da vezni Liverpula ne postoji. Konate se svadja sam sa sobom. Doku briljira i najveci protagonista u redovima Sitija.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kad se setim prica o Mekalisteru, lik je nista spec, a sad kad je van forme je kanturina od igraca. On i Konate su bukvalno jedni od najgorih startera na tim pozicijama u ligi, kakav Virc. Lik nije dao dobar pas unapred celo poluvreme. Edited 3 hours ago by McLeod
ras kass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago McAlister uzasno spor, uvek kasni. Ne moze nikoga da isprati.
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bradley ne zna dje se nalazi. Bacio ga Doku na ringespil danas Kakva je sirovina Gakpo. Jedino zna da namjesti na lijevu i da je raspali pa dje ode
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Liverpul skroz ogoljen u ovoj utakmici. Cim Salah igra kako se i ocekuje od 33godisnjeg krila kojem je brzina glavni trait i ima jednu nogu, vidis koliko je ovaj tim prosecan. Ona titula od prosle sezone ce ostati zapisana kao najveci user u poslednjih 20 godina. U ovom timu nema nikog ko bi upao u startnih 11 Arsenala trenutno. Osim Van Dajka, ne bi mnogo drugih upalo ni u 11 drugih timova iz vrha, a Bredli, Kerkez i jos neki veseljaci tesko da bi bilo gde trenutno igrali kao starteri.
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Unisti ih Siti.Cim nema greske golmana koja otvara protivnika nema Salaha.
Recommended Posts