Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma nisu, nikad to nije praksa kod nas, svi ce odraditi preglede kad dodju na pripreme.

Ojeleye je valjda bio u Bg-u da bi se sastao sa Miskom koji mu je odnedavno menadzer, pa su nasi verovatno iskoristili priliku kad je vec tu.

Btw, danas je valjda skupstina. Cekamo izvestaj legendarnog Sarca.

Edited by fradler
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Menjaj Tomića - prvo pa Rivero. Bolje da je Dušana Ristića vratio, makar bi igrao kup i kls.

Kubanski guzičar - da sam mogao da biram jednog centra kog ćemo da preskočimo - to bi bio Rivero.

Edited by MarioKempes
  • Like 11
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Dobro ako je za drugog centra ok, mozda je bolji od Hola, nemam pojma iskreno, svakako je jeftiniji...

Imacemo 9 drugih centara ako ovako nastavimo

• Like 5
  • Thanks 2
  • Ha-ha 14
Posted

Donta Hol odjednom deluje strava... 

Ne nadajte se jos nekome, bice Rivero starter. Rivero-Izundu-Plavsic. Prezivljavanje do povratka Bolomboja... 

• Like 6
  • Love 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 3
  • WOW 1
Posted

A i mi smo budale,ložimo se nešto nadamo,pratimo,a ovi nas kao i svake godine čašćavaju sa ovim besmislenim igračima,stvarno ovo više nema smisla

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Fromthecorner said:

Rivero je drugi centar sta vam je…

Bolja je opcija od Halla, ofanzivno mnogo potentniji. Prvi centar Petrusev ili neko drugi.

Ja vec godinama ne mracim u toku prelaznog roka, ali Rivero je takva kurcina od igraca da ja nemam reci.

Bukvalno Milane Tomicu, trepni ako si otet ili ako ulazis u biznis sa gradnjom stanova 😆

• Like 17
  • Ha-ha 3
Posted
8 minutes ago, fradler said:

Donta Hol odjednom deluje strava... 

Ne nadajte se jos nekome, bice Rivero starter. Rivero-Izundu-Plavsic. Prezivljavanje do povratka Bolomboja... 

Stari, bez uvrede ali previše si negativno nastrojen, komplet situacija je u društvu sama otišla u k i dođem ovdje da rasterećeno pričamo o košarci ali tvoj svaki post je toliko negativan da na trenutke pomislim da troluješ, nezadovoljan si svakim potezom kluba, ne valja Filip da ostane (preskup ti) ne valja Hall drvo, ne valja Izundu fiba lš kanta, ja bih volio da ti trenutno daš neke smjernice oko transfera šta i kako pošto očigledno znaš sve.

Navedi daleko bolje bekap opcije od ovih imena sa kojima smo se povezivali prethodnih dana, mislim na Halla pa evo sad Rivera, naravno ne vodeći računa o finansijama pošto nisi nadležan ni ti a ni ja za njih

• Like 4
  • Ha-ha 3
Posted

Kako prenosi grčki portal Sport24, koji je ovog leta znao i da pogreši, tako da ovu informaciju treba uzeti sa dozom rezerve, Crvena zvezda ima rok do sutra u ponoć da Oliju plati obeštećenje od 1.200.000 evra za Petruševa.

Isti medij piše i da taj rok nema samo Zvezda, već i bilo koji drugi tim koji želi srpskog asa u svom rosteru (osim Panatinaikosa). Ako rok prođe, a niko ne plati obeštećenje, Olimpijakos može za Petruševa da traži koliko god želi novca. Naravno, može i da ga zadrži, ali je odavno jasno da na relaciji Petrušev - Jorgos Barcokas nešto ne štima, tako da je taj scenario teško zamisliti.

Pored sutrašnjeg, postoji još jedan važan datum koji treba zaokružiti na kalendaru, a to je 15. jul. Tada ističe NBA klauzula u Filipovom ugovoru. On je i sam rekao da mu je želja da se vrati u najjaču ligu na svetu, ali ako tamo ode "preko bare", moraće da plati Olimpijakosu 900.000 evra.

Posted (edited)
1 minute ago, Desiderius said:

Dao je 4 poena 😄

Dada moja greška u Pioniru nije ni igrao 

Edited by Sasha
  • Ha-ha 1