Helena Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, jevrem69 said: Meni je ta Erani oduvek bila enigma kako je sa onako jadnim servisom u jednom trenutku bila top 10 igracica .............. posle je imala onu doping aferu i njena karijera u singlu je polako padala u zaborav ................ ona i Paolini su iskusne i uigrane u dublu, i bilo bi prijatno iznenadjenje da ih mala Aleks i Danilina nakantaju ............ ali kada su izbacile najbolji zenski par u dublu, sto ne bi i njih dve ................ e sada je Erani pocela da se sluzi trikovima i vrsi pritisak na sudiju ................ Italija rasadnik dopinga, jbt ovo nisam ni znala. Aleksandrin govor je bio odličan ❤️
jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Au, kada krenu "strucne" analize prekaljenih eurosport eksperata za tenis o novom teniskom rivalstvu, ja mogu samo kiselo da se nasmejem ................. hajde da vidimo, da li ce to rivalstvo biti aktuelno za jedno 5-7 godina, ili ce do tada da se pojave neki Zika i Pera da im pomute slavu ..................
Helena Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Moram da ponovim pitanje -gde je Barbara, ovi su odvratni, sem Henmana.
jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Helena said: Moram da ponovim pitanje -gde je Barbara, ovi su odvratni, sem Henmana. sta fali Lesli, nemoj da budes tako okrutna .....................
Helena Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Fali joj što nije Barbara i he zna da se izbori za mesto, nego služi samo za ukras. Predikšn? Moja, Siner u tri. Eva sudi, bravo.
alcesta Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 58 minutes ago, Helena said: Italija rasadnik dopinga, jbt ovo nisam ni znala. Zaboravila sam detalje ali bila je neka vrlo zabavna priča kako su steroidi nekim čudom dospeli u mamine špagete Čini mi se da Barbare nema od početka godine, ni za AO mislim da nije bila u studiju. 1 1
jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Helena said: Fali joj što nije Barbara i he zna da se izbori za mesto, nego služi samo za ukras. Predikšn? Moja, Siner u tri. Eva sudi, bravo. Lesli je klasa, nemoj da cepidlacis ................ 3 minutes ago, alcesta said: Zaboravila sam detalje ali bila je neka vrlo zabavna priča kako su steroidi nekim čudom dospeli u mamine špagete Čini mi se da Barbare nema od početka godine, ni za AO mislim da nije bila u studiju. oni i Spanci su eksperti za te mutljavine .................. Ameri, Rusi i Kinezi su tu ipak sultani dopinga ......................
alcesta Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Alkarazu će biti glavno ovde da sačuva hladnu glavu do kraja meča i ne srlja. Mogao je malopre do dve vezane brejk lopte da nije raspalio metar u aut. 1
Helena Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, jevrem69 said: Lesli je klasa, nemoj da cepidlacis ................ Jasno sam napisala šta mi je problem.
jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Siner izgleda nije dodatno uvezbavao prvi servis posle meca sa Novakom, a drugi mu nije toliko efikasan .............. samo da Alkaraz spase tenis danas, kako zna i ume .................
Boxy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 19 minutes ago, alcesta said: Zaboravila sam detalje ali bila je neka vrlo zabavna priča kako su steroidi nekim čudom dospeli u mamine špagete Čini mi se da Barbare nema od početka godine, ni za AO mislim da nije bila u studiju. Meni se cini da je mama spremala pastu i greskom umesto zacina ubacila te neke lekove, takva je neka suluda prica bila 1
alcesta Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nadam se da će ovo finale biti bolje od prošlog meča koji su ovde igrali, doduše nemam ništa protiv da se isto završi Alkaraz je već napravio par gluposti, mora da ih smanji u nastavku, neće ni Siner poklanjati stalno.
Barker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zato sam ja i napisao Sara Tortelina, neka pasta je bila u pitanju 😁
Saxon01 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ajmo Alkaraz,deri smrada dopingovanog. i opet ovaj rosavi italijan od 15 40 dolazi do 40 40 .. neverovatno! Edited 8 hours ago by Saxon01
jevrem69 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sineru se izgleda upale lampice za servis kada spasava brejk lopte, zaista neverovatno kako se on izvlaci iz takvih situacija, a nije ih bilo malo do sada, i u polufinalu, a pogotovo sada u finalu .............. njegova prednost je i bolji ritern ......................
jevrem69 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago ali Sinerov ritern je pakleno dobar ................. odatle vreba najveca opasnost .................... ima Alkaraz inicijativu u poenima, ali to ne uspeva da iskoristi, plus mu je servis za sada pogodan za Sinerove bombe iz riterna ..................... 1
alcesta Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako mu proradi servis biće Alkarazu još mnogo teže. Mora više da miksuje, nema on strpljenja za beskonačno prebacivanje i onda potegne prerano.
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 20 minutes ago, alcesta said: Ne bi me iznenadilo da Siner prvi napravi brejk Eh... Poješće me Alkaraz, nije bilo dosta što me Novak jeo
alcesta Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne sviđa mi se uopšte kuda ovo ide, deluje da meč dobija ko napravi manje grešaka a ksd se sve akumulira verovatnije je da će ih Siner napraviti manje čak i u ovako lošem izdanju.
jevrem69 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, alcesta said: Ne sviđa mi se uopšte kuda ovo ide, deluje da meč dobija ko napravi manje grešaka a ksd se sve akumulira verovatnije je da će ih Siner napraviti manje čak i u ovako lošem izdanju. ubija ga Siner sa riternom, plus je podigao procenat ubacenog prvog servisa ................. trenutno koristi sve svoje prednosti koje ima u odnosu na protivnika ....................... mora Karlos da se trgne, dok je jos vreme, posto protiv Sinera nece moci da se vrati posle eventualnih 0 : 2 ....................
Recommended Posts