Helena Posted Sunday at 02:08 PM Posted Sunday at 02:08 PM 2 minutes ago, Mina D. Harker said: Meni je Ženg preslatka i trenutna oprema joj je bombona, a tako joj i stoji. 👌A bogami i udara. Ova Ruskinja što s njom igra sva zavijena, u komade. Volim da gledam Sabalenku, iako imam utisak da je oblače u br. manju haljinu. 😆 Večeras Muzeti for d vin. 🤞 Imala bih pitanje pitanje za Muzetija-koja li je tajna zdrave kose Za neverovatno je da čovek igra preko tri ili četiri sata tenis, skine traku a kosa mu bolja od moje kad izađem ispod haube Ribakina napravila ribrejk, al je ponovo u problemu. Iga Cicipas ranih dana 1
jevrem69 Posted Sunday at 04:02 PM Posted Sunday at 04:02 PM Neverovatno kako je mladjahni Selton ispustio ovaj tajbrejk, samo zato sto zapinje kao budala iz prvog servisa. Nije da mi je krivo, posto mi bas nije previse simpatican, ali mu je Alkaraz ukrao set ...................
alcesta Posted Sunday at 04:04 PM Posted Sunday at 04:04 PM Zvali me da izađem na 1:3 u TB i što sam kog đavola gledala ceo set dotle 1
Helena Posted Sunday at 04:20 PM Posted Sunday at 04:20 PM Ovaj potez sa nepriznavanje poena dodeljenog od sudije bi trebalo da mu obezbedi Edberga na kraju godine, ali po dosad viđenom, Siner je ovde pobednik. Nažalost.
alcesta Posted Sunday at 04:23 PM Posted Sunday at 04:23 PM Kakav je to poen bio, videla sam mnogo puta da igrač tako baci reket za lopticom ali još ne i da pogodi 20 minutes ago, jevrem69 said: Neverovatno kako je mladjahni Selton ispustio ovaj tajbrejk, samo zato sto zapinje kao budala iz prvog servisa. Nije da mi je krivo, posto mi bas nije previse simpatican, ali mu je Alkaraz ukrao set ................... Inače mlađahni Šelton je stariji od Alkaraza
alcesta Posted Sunday at 04:28 PM Posted Sunday at 04:28 PM Sve zaboravljam da napišem, Olga je u dublu s Potapovom stigla do četvrtfinala 1
jevrem69 Posted Sunday at 04:34 PM Posted Sunday at 04:34 PM 9 minutes ago, alcesta said: Kakav je to poen bio, videla sam mnogo puta da igrač tako baci reket za lopticom ali još ne i da pogodi Inače mlađahni Šelton je stariji od Alkaraza znam da su tu negde, ali izgleda kao nedonosce u faci, tako da ipak izgleda mladje 😅
McLeod Posted Sunday at 10:15 PM Posted Sunday at 10:15 PM Prvih osam nositeljki se plasiralo u cetvrtu rundu. Verovali ili ne, to se na slemu poslednji put desilo na AO 2005. 2
Helena Posted Sunday at 10:17 PM Posted Sunday at 10:17 PM I evo, ko gleda , jesam slagala za kosu? 2
Boxy Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bas lepa pobeda Muzetija, em je simpatican momak em je pobedio ono razmazeno deriste A sto se tice kose, pa Muzeti je Italijan, to im je u genima
Mina D. Harker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 11 hours ago, Helena said: I evo, ko gleda , jesam slagala za kosu? Nefer, meni se prvo kosa oznoji i slijepi 😒 Da vidimo oće li Grikspor pobijediti wife beater-a, kukavni Rubljov će večeras završiti nastup na RG. 1
delgado Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Grikspor uvek muci Zvekija, igraju relativno cesto i skor je 7-2 za Zvekija od pocetka, ali mnoge pobede su bile na misice i jedva, kao i na proslogodisnjem RG gde se provukao posle 5 setova u odlucujucem super TB, a mec se igrao u 3R, a posle je stigao i do finala. Ove godine Talon ima pobedu u IW takodje u TB odlucujuceg. Solidno krljanje skoro i u QF Minhena gde su ponovo odigrali 2 TB-a, i ukupno 3 seta. U moru nezanimljivih meceva na ovom RG ovo bi mogao da bude jedan klasik. 1
Boxy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Taman da prokomentarisem da mi je neverovatno da Zverev ovako lagano prolazi kroz mec, kad ono Grikspor predade
Mina D. Harker Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Oof, predao Grikspor. Ovo je bilo neočekivano 😕 Ništa, let's go Nole, let's go. 1
Besni lala Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Dečkonja igra danas? ... Možda ću čak i da gledam. ... Skroz sam se odvikao.
alcesta Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Naravno da Pešikan ne može jedno francusko prezime da ubode. Makar je Šardi u penziji, da ne slušamo više o Žaromu. 1 1
alcesta Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Je li se desilo skoro da domaća WC, pa još ovako plasirana, stigne do četvrtfinala? Dembelea s peharom nisam očekivala Edited 13 hours ago by alcesta
McLeod Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Boason kao WC prodje u cetvrtfinale, bogami neocekivano. Bice i ranking karijere. Mrzi me da proveravam, sigurno se nije desilo odavno.
Mina D. Harker Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 27 minutes ago, alcesta said: Dembelea s peharom nisam očekivala Edited 12 minutes ago by alcesta Ne znaju kako da se zaustave kad slave; ovo im je 3. javno obilježavanje PSG pobjede u 3 dana. Prvo je bilo...Neslavno.
jevrem69 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakve Novak ima oscilacije u igri, i sa kakvom nonsalancijom nastupa i u ovom, kao i u nekoliko prethodnih meceva ovde. Plus mu je servis daleko od potrebnog za neki ozbiljniji rezultat protiv top 3 igraca. Moguce da je toga i sam svestan, otuda ova ravna linija ................... bas ga je tesko gledati u takvom izdanju ......................... 1
Besni lala Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Vidi ga Dečko ... Igra bre kao Mator. ... Devetnaest godina drugari (Šeste, na Vimbldonu sam obratio pažnju na Njega.) ... Pretpostavljam- najveća teniska priča. Biva sve više zaokružena. ... Lepo. Ed. Prvo sam stavio - "Zaokružena." ... Al što bi Juba rekao - "but not yet." Edited 11 hours ago by Besni lala 2 1
alcesta Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bublik bi trebalo da svraća u Las Vegas barem jednom godišnje 1
Recommended Posts