Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Mina D. Harker said:

Meni je Ženg preslatka i trenutna oprema joj je bombona, a tako joj i stoji. 👌A bogami i udara. Ova Ruskinja što s njom igra sva zavijena, u komade. 

Volim da gledam Sabalenku, iako imam utisak da je oblače u br. manju haljinu. 😆

Večeras Muzeti for d vin. 🤞

Imala bih pitanje pitanje za Muzetija-koja li je tajna zdrave kose :classic_laugh:

Za neverovatno je da čovek igra preko tri ili četiri sata tenis, skine traku a kosa mu bolja od moje kad izađem ispod haube :classic_sleep:

Ribakina napravila ribrejk, al je ponovo u problemu.

Iga Cicipas ranih dana :classic_rolleyes:

• Like 1
Posted

Neverovatno kako je mladjahni Selton ispustio ovaj tajbrejk, samo zato sto zapinje kao budala iz prvog servisa. Nije da mi je krivo, posto mi bas nije previse simpatican, ali mu je Alkaraz ukrao set ...................

Posted

Ovaj potez sa nepriznavanje poena dodeljenog od sudije bi trebalo da mu obezbedi Edberga na kraju godine, ali po dosad viđenom, Siner je ovde pobednik.

Nažalost.

Posted

Kakav je to poen bio, videla sam mnogo puta da igrač tako baci reket za lopticom ali još ne i da pogodi :classic_ohmy:

20 minutes ago, jevrem69 said:

Neverovatno kako je mladjahni Selton ispustio ovaj tajbrejk, samo zato sto zapinje kao budala iz prvog servisa. Nije da mi je krivo, posto mi bas nije previse simpatican, ali mu je Alkaraz ukrao set ...................

Inače mlađahni Šelton je stariji od Alkaraza :classic_biggrin:

Posted
9 minutes ago, alcesta said:

Kakav je to poen bio, videla sam mnogo puta da igrač tako baci reket za lopticom ali još ne i da pogodi :classic_ohmy:

Inače mlađahni Šelton je stariji od Alkaraza :classic_biggrin:

znam da su tu negde, ali izgleda kao nedonosce u faci, tako da ipak izgleda mladje 😅

Posted

Bas lepa pobeda Muzetija, em je simpatican momak em je pobedio ono razmazeno deriste :thumbsup:

A sto se tice kose, pa Muzeti je Italijan, to im je u genima :classic_biggrin:

Posted
11 hours ago, Helena said:

I evo, ko gleda , jesam slagala za kosu?

Nefer, meni se prvo kosa oznoji i slijepi 😒

Da vidimo oće li Grikspor pobijediti wife beater-a, kukavni Rubljov će večeras završiti nastup na RG. 

• Like 1
Posted

Grikspor uvek muci Zvekija, igraju relativno cesto i skor je 7-2 za Zvekija od pocetka, ali mnoge pobede su bile na misice i jedva, kao i na proslogodisnjem RG gde se provukao posle 5 setova u odlucujucem super TB, a mec se igrao u 3R, a posle je stigao i do finala. Ove godine Talon ima pobedu u IW takodje u TB odlucujuceg. Solidno krljanje skoro i u QF Minhena gde su ponovo odigrali 2 TB-a, i ukupno 3 seta. U moru nezanimljivih meceva na ovom RG ovo bi mogao da bude jedan klasik.

• Like 1
Posted (edited)

Je li se desilo skoro da domaća WC, pa još ovako plasirana, stigne do četvrtfinala?

Dembelea s peharom nisam očekivala :classic_laugh:

Edited by alcesta
Posted

Boason kao WC prodje u cetvrtfinale, bogami neocekivano. Bice i ranking karijere.

Mrzi me da proveravam, sigurno se nije desilo odavno.

Posted
27 minutes ago, alcesta said:

Dembelea s peharom nisam očekivala :classic_laugh:

Edited 12 minutes ago by alcesta

Ne znaju kako da se zaustave kad slave; ovo im je 3. javno obilježavanje PSG pobjede u 3 dana. 

Prvo je bilo...Neslavno. 

Posted

Kakve Novak ima oscilacije u igri, i sa kakvom nonsalancijom nastupa i u ovom, kao i u nekoliko prethodnih meceva ovde. Plus mu je servis daleko od potrebnog za neki ozbiljniji rezultat protiv top 3 igraca. Moguce da je toga i sam svestan, otuda ova ravna linija ................... bas ga je tesko gledati u takvom izdanju .........................

• Like 1
Posted (edited)

Vidi ga Dečko :heart:
...
Igra bre kao Mator. :57:
...
Devetnaest godina drugari (Šeste, na Vimbldonu sam obratio pažnju na Njega.)
...
Pretpostavljam- najveća teniska priča. Biva sve više zaokružena.
...
Lepo.:classic_happy:

Ed. Prvo sam stavio - "Zaokružena." ... Al što bi Juba rekao - "but not yet." :classic_happy:

Edited by Besni lala
  • Like 2
  • Love 1