Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, alcesta said:

Ako ništa drugo to mu je konstanta kroz celu karijeru, mislim da njegovi navijači samo od smeča imaju veće traume :classic_biggrin:

Što, ume on da odigra dobre dš, (ne ko protiv Simona na AO 😋) još i protiv Rafe.

Za smeč, istina apsolutna 😁

Prošo jedan, fala svetom Đuri.

Posted (edited)

uzivajte, ja sam se prebacio na film, iritira me ta njegova nonsalancija, umesto da ubrza mec i stigne da pogleda samu zavrsnicu LS, on igra dug mec ................ eto, cim sam prebacio posle osam propustenih brejk lopti, on je napravio brejk ......................

Edited by jevrem69
Posted

Koji film gledaš? :classic_biggrin:

Forhend bombonica večeras, ali dosta snage troši.

Svaka čast za ovo vraćanje smečeva za brejk, ali mogao bi to lomatanje da sačuva za završnicu, dovoljno se izlomio ovde da mu ne treba još jedna povreda :default_sofa:

Posted

Ajoj, kao da je Novak maloprije rekao "ne mogu da dišem". Pročitala s usana, možda griješim.😕 Sparina je velika. 

U svakom slučaju, stvarno se nadam da ovaj dečko neće noćas napraviti senzaciju... 

Posted

Ma neće, ali meni je glavno da Novak s turnira izađe zdrav i čitav za sezonu trave. U zadnje vreme mu se neprijatne stvari događaju na slemovima, a ne postaje mlađi. Pu pu pu, daleko bilo :classic_smile:

• Like 1
Posted
13 minutes ago, alcesta said:

Vrlo lep meč za gledanje, samo da publika sad ne podivlja.

Publika je tu da se dobro provode, dok nema bacanje necega na teren sta moze da se desi? Da neko promasi servu, koga briga za to. 🙂

Sada ni Djokovic nije cekao da se publika smiri, servirao je, zivot ide dalje, dobro su placeni.

• Like 1
Posted

Losa stvar je sto mu je Drejper dosta pobegao da bi mogao da ga stigne za bolji renking za Vimbldon. Frica bi mogao da stigne, ako bude dosao do polufinala. Kako god, ako osvoji Rolan Garos, mogao bi da dodje do cetvrtog mesta na listi 🙃

Posted
42 minutes ago, alcesta said:

Ovo mu je bio jedan od dužih intervjua na francuskom, uvek mi ga bude žao kako se muči :classic_biggrin:

Banjac kaže da govori perfektno, aj znaj :classic_biggrin:

Ali, ovde i ovo jeste perfektno, ne sećam se čak ni kod njega ovakvog ugla :classic_blink:

• Like 3
  • Love 1
Posted
11 minutes ago, Helena said:

Banjac kaže da govori perfektno, aj znaj :classic_biggrin:

A Banjac je naravno apsolutno pouzdan, takoreći ekspert :classic_biggrin:

Danas je govorio dosta tečno s obzirom na okolnosti, ali svakako njemu je glavno da ga razumeju, koliko god grešaka da napravi. Ipak me nervira što ga slušam kako ponavlja iste greške i na francuskom i na italijanskom već godinama, ali to je verovatno zato što ga niko ne ispravlja, i onda šta se tu može.

Posted

Pa naravno da ga razumeju, to se ne dovodi u pitanje. Rafin govor je recimo bilo povremeno teško razumeti zbog njegovog izgovora, Novak je miljama ispred njega u tom pogledu. Sve je relativno :classic_smile:

Medvedev je recimo sa francuskim najbolji od aktivnih igrača koje sam čula, pogotovo mu je izgovor odličan. S takvim izgovorom i psovanje trenera mnogo lepše zvuči :classic_love:

Posted

Od kad nemam omiljenu igracicu (JJ), zenski tenis ne mogu da gledam duze od pet minuta, pa se pitam kako ova Paolini postize uspehe zadnjih par godina? Neki iskljucak od pravila, kao Erani ranije? 🤔

Posted

Meni je Ženg preslatka i trenutna oprema joj je bombona, a tako joj i stoji. 👌A bogami i udara. Ova Ruskinja što s njom igra sva zavijena, u komade. 

Volim da gledam Sabalenku, iako imam utisak da je oblače u br. manju haljinu. 😆

Večeras Muzeti for d vin. 🤞