vilhelmina Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: BRAVO!Em otkrili krticu em napravili vola od Vucicevica Dragana! Nisam sigurna da im ono opravdanje da su sve incenirali da bi otkrili krticu, pije vodu. Zvuci detinjasto, a malo i vredja inteligenciju. Mislim, planirali su akciju, provaljeni su i sad bi najpametnije bilo iskreno priznati da su imali ubacenog elementa, istog obrukati da vise nikad ne moze ulicom da prodje, i idemo dalje. Zar nije iskrenost i postenje ono zbog cega ih volimo? Definitivno nisu planirali teroristicki napad kao sto Vucicevic tvrdi, nego obicnu blokadu. Niko ih zbog toga ne moze hapsiti, niti bi bilo ko trebalo da ih osudjuje. Desilo se ono sto je i moglo da se ocekuje posle toliko meseci, jer nisu ni svi studenti cvece, ima i cacija medju njima. Ali laganje javnosti bi ipak trebalo ostaviti onima koji su u tome svetski sampioni. Studentima koje volimo i podrzavamo ne prilici. 1 1
Janne240 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ma to probiranje i lobiranje i to fejkiranje na temu ko su studenti, da li i oni sto hoce da uce treba da budu pazeni, to je sve medijska kuhinja. Onako treba ici mirno, kroz narod i uz podrsku studetima, zri a treba i da dozri. I tzv obicne blokade smatraju sns bot advokati kriminalom jer toboze nenajavljeni ometaju sve koji nesto hoce da rade, pazare, trt-mrt.
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 42 minutes ago, vilhelmina said: Nisam sigurna da im ono opravdanje da su sve incenirali da bi otkrili krticu, pije vodu. Zvuci detinjasto, a malo i vredja inteligenciju. Mislim, planirali su akciju, provaljeni su i sad bi najpametnije bilo iskreno priznati da su imali ubacenog elementa, istog obrukati da vise nikad ne moze ulicom da prodje, i idemo dalje. Zar nije iskrenost i postenje ono zbog cega ih volimo? Definitivno nisu planirali teroristicki napad kao sto Vucicevic tvrdi, nego obicnu blokadu. Niko ih zbog toga ne moze hapsiti, niti bi bilo ko trebalo da ih osudjuje. Desilo se ono sto je i moglo da se ocekuje posle toliko meseci, jer nisu ni svi studenti cvece, ima i cacija medju njima. Ali laganje javnosti bi ipak trebalo ostaviti onima koji su u tome svetski sampioni. Studentima koje volimo i podrzavamo ne prilici. Očekivano je da i studenti naprave neki kiks, međutim meni je fascinantno kako su se za kratko vreme tako dobro organizovali, koliko pametnih poteza povlače, čelično zajedništvo gde ih ne može ništa poremetiti, istrajnost. Ovo što se desilo danas može se posmatrati i ovako i onako. Čak i da je istina ovo što pišeš, iako si delom u pravu, i ja bih se na njihovom mestu pravio lud. Ako treba i lagaću zarad dobra. S druge strane, akcija možda i nije loša jer se time šalje poruka svim krticama da postoji način da ih otkriju i naprave smešnim. U ovom slučaju ja im verujem, verovatno su u prethodmom periodu videli da im cure informacije i da su jedino na ovakav način mogli da otkriju krticu. Akcija sa blokadom aerodroma je ozbiljna i ne verujem da bi je baš ovako planirali, pogotovo što znaju da postoji opasnost od cinkarenja. Edited 11 hours ago by Volter 2
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, Volter said: Očekivano je da i studenti naprave neki kiks, međutim meni je fascinantno kako su se za kratko vreme tako dobro organizovali, koliko pametnih poteza povlače, čelično zajedništvo gde ih ne može ništa poremetiti, istrajnost. Ovo što se desilo danas može se posmatrati i ovako i onako. Čak i da je istina ovo što pišeš, iako si delom u pravu, i ja bih se na njihovom mestu pravio lud. Ako treba i lagaću zarad dobra. S druge strane, akcija možda i nije loša jer se time šalje poruka svim krticama da postoji način da ih otkriju i naprave smešnim. U ovom slučaju ja im verujem, verovatno su u prethodmom periodu videli da im cure informacije i da su jedino na ovakav način mogli da otkriju krticu. Akcija sa blokadom aerodroma je ozbiljna i ne verujem da bi je baš ovako planirali, pogotovo što znaju da postoji opasnost od cinkarenja. Ajde ako cemo relno ovakve stvari se ne planiraju ovako gde je pun amfiteatar i gde svako moze da snimi.Drugacije se ovakve akcije planiraju.I ja sam isto ubedjenja da su isli da otkriju ko prenosi.I koliko vidim jesu otkrili(kukako je Vucicevic kako tuku i muce informanta). 1
DJ_Vasa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 minutes ago, Don Dusko said: Ajde ako cemo relno ovakve stvari se ne planiraju ovako gde je pun amfiteatar i gde svako moze da snimi.Drugacije se ovakve akcije planiraju.I ja sam isto ubedjenja da su isli da otkriju ko prenosi.I koliko vidim jesu otkrili(kukako je Vucicevic kako tuku i muce informanta). I meni deluje da su namerno tako uradili kako bi upecali soma na bućku, i to upravo iz razloga koje pominješ. Do sada je bilo mali milion akcija, od čega nijedna nije bila nasilna, a uvek su sve radili tako da se poštuju zakoni. Zaista ne mogu da poverujem da su bili toliko glupi da o takvim stvarima razgovaraju pred velikom publikom. 2
Red Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ma, da, ovo je ciljano urađeno jer su skroz iskarikirali akciju, jer što kaže DJ Vasa, oni ne prave nasilne akcije. Informant je ispao somina zato što i jeste somina, jer da nije, ne bi špijunirao kolege i slao to onom gmazu Vučićeviću. 1
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Quote Više javno tužilaštvo u Beogradu uputilo je Ministarstvu unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informatovnoj agenciji zahteve za prikupljanje potrebnih obaveštenja povodom video i audio zapisa nastalih na skupu u prostorijama Medicinskog fakulteta u Beogradu, a na kojima se čuju "navodi učesnika skupa u vezi sa planiranjem i pripremama za blokadu aerodroma 'Nikola Tesla'". „Naložena je identifikacija učesnika skupa i preduzimanje drugih radnji u cilju provere da li je izvršeno krivično delo Ugrožavanje bezbednosti vazdušnog saobraćaja iz člana 291 Krivičnog zakonika i Pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja iz člana 309 Krivičnog zakonika ili neko drugo krivično delo za koje se krivično gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva. Ma evo vam ga na, đubrad. 2
Klotzen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Šarović je krenuo u live : Studenti se očekuju za jedno sat vremena na trgu. Kaže Šarović da po njemu ima 5000 ljudi. Bogami toliko bi retko koji grad mogao da skupi i u Srbiji.
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Quote Studenti u blokadi izneli su šesti zahtev, a to je da se utvrdi ko je odgovoran za boravak 17. marta novinarskih ekipa i predsednika Srbije Aleksandra Vučića u intenzivnoj nezi UKSC, gde su bili pacijenti, povređeni u požaru u Kočanima u Severnoj Makedoniji. 4 1 14
vilhelmina Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Red said: Ma, da, ovo je ciljano urađeno jer su skroz iskarikirali akciju, jer što kaže DJ Vasa, oni ne prave nasilne akcije. Informant je ispao somina zato što i jeste somina, jer da nije, ne bi špijunirao kolege i slao to onom gmazu Vučićeviću. Kvotujem tebe, a odgovaram svima gore. Ne znam da li ste odslusali o cemu se pricalo. Nista nije iskarikirano, osim Informerovog tumacenja onog sto je tamo receno. Pripremala se blokada dve pristupne saobracajnice aerodromu, u jutarnjim casovima, kad je najvise odlazaka. Cilj je bio da ti avioni ne polete, nista drugo. Dolazeci letovi su trebali bezbedno da slete, kao i oni gore da neometano i bezbedno prelecu. Zato je pominjana kontrola leta i kako da ustanove ko su ti ljudi (jer nemaju pravo da ih legitimisu), tako da njih propuste, ali ne i ostale. Znaci, nikakva blokada aerodroma ili nedajboze kontrole leta, kao sto ona budala vucicevic tvrdi. Normalna akcija, nista glupo i preterano, tako da ne vidim zasto bi bilo namesteno. I nista normalnije nego da se planiralo na plenumu, jer je trebalo da ucestvuje veci broj ljudi, od redara pa nadalje. Jos jednom, jasno se cuje da tip kaze da ne blokiraju aerodrom jer bi to bio terorizam, nego pristupne puteve prilicno daleko od rampe na ulazu u sam aerodrom. Nista strasno sto nije uspelo, ali ipak nema tog viseg cilja zbog kojeg bi trebalo lagati. Samo taj deo ne opravdavam. Za ostalo mi je zao sto se nece ostvariti jer bi bila jedna od boljih akcija. Cak su i planirali da traje najmanje sest sati, da bi ljudi mogli da dobiju povracaj novca za karte. 1
srlepajce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Haha ima ovaj Sarovic njuh da na'vata ljude koje treba
Klotzen Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Većina ljudi sve ekipa koja je za vreme nepomenika napustila zemlju. oni stari gastosi ne podržavaju studente izgleda 🙂 1
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, vilhelmina said: Nista strasno sto nije uspelo, ali ipak nema tog viseg cilja zbog kojeg bi trebalo lagati. Samo taj deo ne opravdavam. Ma ima ako će smeniti ovu mafijašku organizaciju. 3 1
vilhelmina Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Volter said: Ma ima ako će smeniti ovu mafijašku organizaciju. Bilo je bas slatko kako su mislili da identifikuju kontrolore leta koje treba propustiti, bas iz razloga bezbednosti, a bez legitimisanja Na koje nemaju pravo. Tako sto ce studenti vazdusnog saobracaja svima koji (pokusaju da) se predstave kao kontrolori leta postaviti tri strucna pitanja na koja samo oni mogu da odgovore 😂. Genijalno! 2
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Gledam ovaj Šarovićev lajv i intervju sa devojčicom od 12 godina, simpatična i pametna devojčica. 2
DJ_Vasa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 47 minutes ago, srlepajce said: Auh koliko ljudi Svaka cast Čujem da će ih u Salcburgu dočekati i gradonačelnik i da im je obezbedio smeštaj i garaže za bicikle. 4
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, vilhelmina said: Bilo je bas slatko kako su mislili da identifikuju kontrolore leta koje treba propustiti, bas iz razloga bezbednosti, a bez legitimisanja Na koje nemaju pravo. Tako sto ce studenti vazdusnog saobracaja svima koji (pokusaju da) se predstave kao kontrolori leta postaviti tri strucna pitanja na koja samo oni mogu da odgovore 😂. Genijalno! Ne sumnajm u njihovu genijallnost. Samo da dodam u vezi onoga što si pisala, čak i da je istina, a nije (i insistiram da tako misliš ), mora se praviti lud da im gangsteri iz SNS-a ne bi još dodatno prikačili neke stvari koje nisu planirali i poslali na robiju. Ne damo studente, a ako krenu da ih privode, dobiće i odgovor.
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Gde je brat Đura, je l' i dalje misliš da je ovaj put do Strazbura glupost i nepotreban? Edited 10 hours ago by Volter 1
Klotzen Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kažu da ima dosta poznatih medija iz Austrije i Nemačke na trgu. Sad reče jedna devojka ARD ima ekipu na trgu. 1
Recommended Posts