Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti i građani https://radar.nova.rs/politika/vladan-dokic-rektor-intervju-radar/
berti Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Govnar Milos Jovanovic najavio da ce Novi DSS predvoditi listu desnice na narednim izborima. Da li je moguce da ce iko da glasa za ovog mamlaza.
McLeod Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Poslednji trojanac se aktivira. Ima jedno 7-8 godina kako sam ovo pisao, a onda je bojkot produzio rok trajanja OKGu - poslednji trojanac ce mu se vratiti kao bumerang, jer nece preci cenzus, ali ce njemu otkinuti glasove tako da ce OKG biti druga najjaca lista i opoziciji ce se preliti ti glasovi u ciste mandate. Crta se taj scenario sad.
Tex_Willer Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 8 minutes ago, McLeod said: Poslednji trojanac se aktivira. Ima jedno 7-8 godina kako sam ovo pisao, a onda je bojkot produzio rok trajanja OKGu - poslednji trojanac ce mu se vratiti kao bumerang, jer nece preci cenzus, ali ce njemu otkinuti glasove tako da ce OKG biti druga najjaca lista i opoziciji ce se preliti ti glasovi u ciste mandate. Crta se taj scenario sad. Nisam bas u to siguran, ti glasovi će biti opozicione strukture, tipa ako ta desnica cca bude imala 2,3% ode pola nepomeniku za nista. A nije nemoguće da predju i cenzus, ako se spoji sa Nestorovicem i tom klikom. Plašim se da ponovo može doći do bacanja ogromnog procenta opozicionih glasova ispod cenzusa, nadao sam se da to mogu biti samo izleti od 0,2-0,3% par opcija, koje u zbiru neće preći ni 2%, ali ovo sad bas i ne uliva nadu u to nažalost.
Recommended Posts