ras kass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Eddard said: Kad se raspišu izbori, moraš da se registruješ u najbližem konzulatu za glasanje u inostranstvu. I onda verovatno i tom istom konzulatu glasaš. Mora da te tasta terala da glasas i slikas listic. 😁
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, ras kass said: Mora da te tasta terala da glasas i slikas listic. 😁 Eee, nisam još nikad, nije tašta toliko dobra 😁. Ali obećao sam ovde da sledeći put hoću, pa sam se nevreme raspitao.
DJORDJE Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Poznanik iz Toronta je pokusavao da se registruje da glasa u konzulatu i tu je uleteo u gomilu problema. Nije se odjavio u Srbiji, pa je morao da pise zahtev opstini da mu odobri glasanje u inostranstvu, pa da se onda registruje u konzulatu, plus jos neki deo koji sam zaboravio. Naravno covek digao ruke od svega, ko ce sa time da se zajebava. To glasanje u zemljama kao sto su SAD, Kanada ili Australija je vic, zamisli neko iz Vankuvera treba da ide na glasanje u Toronto. Ne znam da li je tacno ali sam cuo da je jedne godine u Otavi otkazano glasanje jer se nije prijavio dovoljan broj ljudi. 1
HAMMER Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago da, da za potpis. registrovan sam poodavno za glasanje u inostranstvu. sori za lose izražavanje.
uncletima Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve dok je duplog Makijata i pakle Sobranja, bole ce njih dupe ko vlada. Sramota (?) ne stanuje u Beogradu.
Recommended Posts