McLeod Posted April 17 Posted April 17 Vesna Radosavljevic je veceras stala uz Tatjanu Lenard. Lustracija i penzija (u najboljem slucaju). 7
Don Dusko Posted April 17 Posted April 17 18 minutes ago, Eddard said: Koje blokade po Nemačkoj? Ma nasli neke koji protestuju za palestinu pa valjda milicija reagovala... No nije to bitno...Vec narativ koji sada pokusavaju da proguraju. 2
mrd Posted April 17 Posted April 17 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma nasli neke koji protestuju za palestinu pa valjda milicija reagovala... No nije to bitno...Vec narativ koji sada pokusavaju da proguraju. Bolje im je da koriste trumpeta i njegovo oduzimanje viza studentima, koji su ucestvovali na protestima. 🙂 Moraju svi da podrze ove mlade ljude, nista nece biti dobro, ako svi ne stanu iza njih u svim gradovima.
mrd Posted April 17 Posted April 17 1 minute ago, uncletima said: Penzija je malo. Orden za minuli rad + bista ispred RTS-a Jog bre, okrenuti naopako, okreciti i staviti cvece u vazu. 🙂
uncletima Posted April 17 Posted April 17 ^^^ Sta cete vi, gastarjbajteri da radite, ne znam. Znam da neki tamo zborovi iz Niš i Kragujevca krenuse da brane neki tamo Beograd?
mrd Posted April 17 Posted April 17 2 minutes ago, uncletima said: ^^^ Sta cete vi, gastarjbajteri da radite, ne znam. Znam da neki tamo zborovi iz Niš i Kragujevca krenuse da brane neki tamo Beograd? Ja cu da vas podrzim u Junu, ako ne zeznete do tada. 🙂 Ma salu na stranu, treba napraviti veliki broj i reci srbiji koja nema dobre infromacije sta se desava. Sigurno i oni imaju jos jaja za AV, AV. 🙂
uncletima Posted April 17 Posted April 17 5 minutes ago, mrd said: Ja cu da vas podrzim u Junu... ...dotle da se nadamo, da jaja poskupeti nece? PS. Znaci, PredsedneTi ima dijaspora dva jaja i za tebe! 1
Red Posted April 17 Posted April 17 (edited) Студенти из Новог Пазара су се ангажовали да дођу у Београд, да попуне број људи на блокади у наредних пар дана, за време васкршњих празника, јер ће бити мање људи. Па, ово је нестварно, људи моји... Edited April 17 by Red 1 29 1 3
uncletima Posted April 17 Posted April 17 @ Red Taman smo se, terorista i nacista stresli, ti nam i Turke dovodis... PS. 1
Helena Posted April 17 Posted April 17 To su oni na Pinku? Pa nije čudan takav ton. Nepravedno zaboravljamo Bujoševića i Stefanovića.
uncletima Posted April 17 Posted April 17 6 minutes ago, Helena said: To su oni na Pinku? Nema sanse. Ovi nasi nas baklavama gadjaju...
Helena Posted April 17 Posted April 17 A stvarno, mislim da sam to pominjala, sećam se crnogorske spikerke, koja je usred vesti prestala da čita rečima (nešto kao) ne mogu ja ovo da čitam. To je bilo devedesetih, a tu ženu sam posle viđala na drugoj TV, nekoj "izdajničkoj, stranoplaćeničkoj". Izvinjavam se što sam zaboravila kako se zove. 2
uncletima Posted April 17 Posted April 17 Cak i da je, recimo, mirdonopska situacija, a nije, naravno... Milion brojila x 300 i kusur dinara, svakog meseca: Na sta? Izblajhane reprize? Pa, gde je tu, Opstanak? O trecem kanalu necu... jer, eto ti separatiste!
uncletima Posted April 17 Posted April 17 To sto, Nikola i Novak misle da ih rekordi peru od misljenja, ne znaci da ih ostali nemaju, zar ne? Okacili par slika na svojim profilima i dets it... E, pa nije. Vanja Marinkovicu, Luka Mitrovicu, Bogdane?!, Pirocanac, nas najveseliot selektor? Njega to ne interesuje?! Sta te, bre, ne interesuje? Pa, neka ti oni iz Pionirske satre igraju za tu istu reprezentaciju i neka falsuju Bogove pravde... Nameces u istoj da samo postoji srpski rod. Koji, bre, pola familije su mi, Makedonci?
uncletima Posted April 17 Posted April 17 Kao da je, neka nova olimpijska disciplina, pa cemo sad u Areni da se nadjacavamo ko ce biti glasniji. Utrkuju se ko ce biti kvazi/anti i na kraju osta samo, Stime! PS. srlepajce je kacio kvalitetne zapise - hvala! 2
uncletima Posted April 18 Posted April 18 @ N1 i Nova I jos jedna stvar, veoma bitna, onda ne treba da vas zacudi stu vas na sekund blokirali zajedno sa RTS-om u tim sumama Mantese, duhova proslosti: Bivsi premijeri, predsednici, ministri, kvaziOpozicionari. Kad vam zafali gostiju - pozovite, decu, majku mu! Evo vam i PS. Srecom pa, Dacic, nije pustio policiju na studente? Svako ko dozvoli da je sreca bilo sta vezano za nesrecu koja nas nagna treba da bude ugasen + Alimpijevici i neki ruzici sad kao neke zrtve? More, cibe!
uncletima Posted April 18 Posted April 18 Koliko je sve naopako, cudi me da KK nije izdao sledece saopstenje: Mi te, 'lebom 'ranili, a ti medju teroriste... PS. Vladimire, 1
Recommended Posts