JPM Posted Monday at 11:51 AM Posted Monday at 11:51 AM Damon Hill je debitovao u 32. NIje kasno, ali naravno da neće da vozi za fenjeraše, čovek se već dokazao. Gde ćeš bolje dokazivanje nego li u Indycar šampionatu gde ne možeš da se vadiš na bolji bolid. Ja njega razumem, neće čovek da se valja po blatu, ali biće greh da ne dobije šansu uopšte. U Meklarenu realno nema mesta. Bukvalno su obojica Meklarenovih vozača zacementirana. Ali ako je neko pametan od drugih top timova da ga uzme.
Radoye Posted Monday at 03:55 PM Author Posted Monday at 03:55 PM On 3/24/2025 at 11:51 AM, JPM said: U Meklarenu realno nema mesta. Bukvalno su obojica Meklarenovih vozača zacementirana. Ali ako je neko pametan od drugih top timova da ga uzme. Expand Pa da, on je trebalo da bude "osigurac" ako se Pjastri ne pokaze dovoljno dobar. Sad ne treba. Da su u RBR pametni pa da ga zovu u RB2 sad kad Loson ispadne iz RB1 i unaprede Cunodu, da ne vracaju Losona dole. Onda naredne godine kad Cunoda vise ne bude imao podrsku Honde jerbo RBR prelazi kod Forda promovisu Palua u prvi tim. Mada ne znam koliko bi se njemu islo u to zmijsko gnezdo pa jos na Maksa... 1
Radoye Posted Tuesday at 03:42 PM Author Posted Tuesday at 03:42 PM https://racer.com/2025/03/24/takeaways-from-indycar-at-the-thermal-club/ Quote If you missed the IndyCar Series’ visit to The Thermal Club over the weekend, here’s a quick look at the main takeaways from the 65-lap race. Expand
Radoye Posted Wednesday at 07:04 PM Author Posted Wednesday at 07:04 PM https://racer.com/2025/03/26/andretti-fined-docked-for-chassis-assembly-violation-at-thermal/ Quote Colton Herta’s No. 26 Andretti Global Honda failed post-race technical inspection at The Thermal Club for the incorrect assembly of its front suspension, resulting in penalties to the team. ... As a result, the series has fined the team $25,000 and taken 10 points from the No. 26 car in the entrants’ championship, which moved it from eighth to 10th in the standings. Herta was not subject to a fine or loss of drivers’ points due to the series ruling the infraction to be a non-race procedure penalty. Expand Nisu montirali jedan bezbednosni uredjaj (tj. montirali su samo jedan, a od ove sezone traze se dva). Nema uticaja na performanse, zato Herta nije diskvalifikovan.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now