Kronostime Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Just now, JPM said: @DJ_Vasa Što se saobraćaja tiče, vi imate beše one žute trake koje su za GSP i taksi vozila samo? Jel ima još nešto o čemu treba da se vodi računa? Staju li ljudi na desnoj traci uz sva 4 svetla ili je to no-no? Mozes da stanes - uvek ce se naci neko ko ce da te psuje zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Kronostime said: Mozes da stanes - uvek ce se naci neko ko ce da te psuje zbog toga. Na psovke sam naviko i ovde. Mislim na pandure i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Just now, JPM said: Na psovke sam naviko i ovde. Mislim na pandure i to. I oni ce da te psuju + ces dobiti i novogodisnju cestitku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 24 minutes ago, JPM said: @DJ_Vasa Što se saobraćaja tiče, vi imate beše one žute trake koje su za GSP i taksi vozila samo? Jel ima još nešto o čemu treba da se vodi računa? Staju li ljudi na desnoj traci uz sva 4 svetla ili je to no-no? Da. One su jasno iznačene i na njima ćeš videti natpis BUS, a tako gde počinju uglavnom imaš i znak. Na nekim mestima postoje i kamere za žutu traku, pa nemoj da ulaziš u nju. Do Brankovog mosta imaš i kamere za brzinu u ona dva velika bulevara, pa je najbolje da voziš kao i ostali, tj. istom brzinom. Ljudi staju u desnoj traci na četiri migavca, ali gledaj da to izbegavaš. Nije problem ako neko samo ulazi ili izlazi iz auta, ali nemoj da se zadržavaš duže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts