kk zrinjski Posted October 20 Share Posted October 20 @Igor_ Jel 60 ili 30 sekundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted October 20 Share Posted October 20 Svake godine ja sam zadnji pick na draftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20 Author Share Posted October 20 21 minutes ago, kk zrinjski said: @Igor_ Jel 60 ili 30 sekundi 60 18 minutes ago, tsva said: Svake godine ja sam zadnji pick na draftu. A ja sredina svaki put do sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted October 20 Share Posted October 20 Koje se rubrike gledaju kod igraca na espn-u,gleda li se fg % ili klasika trojke poeni itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20 Author Share Posted October 20 (edited) 2 minutes ago, Steve Gerrard said: Koje se rubrike gledaju kod igraca na espn-u,gleda li se fg % ili klasika trojke poeni itd Udji u draft room pa na rules i pise ti sta se boduje. Fg% Ft% 3pm OR DR Asist Steal Block TO DD TD Points PPM Edited October 20 by Igor_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20 Author Share Posted October 20 Irving/Holiday/Conley Coby/Sharpe DeRozan Grk/T.Harris/Portis Sengun/Edey/Horford 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 20 Share Posted October 20 Jbt zakasnim na draft, nisam stigao u stan i propustim prva 3 pika... haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 20 Share Posted October 20 Curry, Garland, CP3 D.Murray, Vassell, Markkanen, Beal, Bogdanović Embiid, Zubac, Nurkić, Okongwu Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 20 Share Posted October 20 24 minutes ago, realno *w said: Jbt zakasnim na draft, nisam stigao u stan i propustim prva 3 pika... haos Kad pogledam, nisam nešto previše propustio. Dončića bi uzeo sa #3 svakako, Fox je bio ponajbolji na kraju druge runde. Jedino bi verovatno uzeo Džerena Džeksona u 3. rundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk zrinjski Posted October 20 Share Posted October 20 Maxey,Tyus Jones,Westbrook Le Vert,Monk,Huerter Ingram Sabonis,Jalen Johnson, Bam,Allen,Brook Lopez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 20 Share Posted October 20 3 minutes ago, realno *w said: Kad pogledam, nisam nešto previše propustio. Dončića bi uzeo sa #3 svakako, Fox je bio ponajbolji na kraju druge runde. Jedino bi verovatno uzeo Džerena Džeksona u 3. rundi. Dobra ti je ekipa, a može se i korigovati usput 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 20 Share Posted October 20 Luka Dončić, DeAron Fox, Cade Cunningham Jordan Clarkson, Christian Braun Franz Wagner, Deni Avdija Jonathan Kuminga, P.J. Washington, Aaron Gordon Jalen Duren, Naz Reid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 20 Share Posted October 20 3 minutes ago, realno *w said: Luka Dončić, DeAron Fox, Cade Cunningham Jordan Clarkson, Christian Braun Franz Wagner, Deni Avdija Jonathan Kuminga, P.J. Washington, Aaron Gordon Jalen Duren, Naz Reid Ti si mi pokupio i Franza i Durena, Gerrard Drummonda zbog embiida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20 Author Share Posted October 20 Just now, Papanikolesku said: Ti si mi pokupio i Franza i Durena, Gerrard Drummonda zbog embiida Cekam Durena on ga uzme, i jos i Kumingu i Reida. I neko mi pik ispred mene uze Sochana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted October 20 Share Posted October 20 1 hour ago, Igor_ said: Irving/Holiday/Conley Coby/Sharpe DeRozan Grk/T.Harris/Portis Sengun/Edey/Horford Mislim da ce Edey fino proci ovr godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20 Author Share Posted October 20 Just now, Steve Gerrard said: Mislim da ce Edey fino proci ovr godine Svesno sam ga cekao na rizik, i uzeo jedno 10ak pozicija iznad njegovog ADP-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 20 Share Posted October 20 Top 3 favorita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 22 Share Posted October 22 On 10/20/2024 at 11:42 PM, Papanikolesku said: Top 3 favorita? Stevan super team je riskantno birao, ali ako bi ga makar u određenoj meri izbegle povrede, mogla bi biti baš moćna ekipa. Sve će zavisiti od toga, iskreno ja bih oko Jokića probao da gradim nešto stabilnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 24 Share Posted October 24 Kakav sam tim draftovao, možda da mi date neograničen broj IR mesta i bar 10 rotacija nedeljno da mogu da nadoknadim Embiida. A i prvo veče brat slomi šaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 25 Share Posted October 25 (edited) Ja sam hteo Kristijana Brauna, baš sam mislio da će Meloun od njega pokušati napraviti nekog novog recimo Brusa Brauna. Dobra prva partija 16p 7sk 2uk, ne očekujem naravno ovakvo nešto u kontinuitetu, ali mislim da će biti tu finih partija. Ipak je to 12. runda u pitanju. Edited October 25 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 28 Author Share Posted October 28 @maXa88 Svaka cast brate, opasno si me oprao. Nisam hteo da rizikujem sa nekim FA u prvom kolu, mozda bi uzeo jos neku kategoriju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 28 Share Posted October 28 Sta da ti kazem, cisto iskustvo i mnogo srece 😁. Uplasio sam se malo kad su krenuli da me satiru Frik i Sengun i krenuo u rizik koji mi je i doneo ovoliku razliku. Realno su 5 katova mogli da predju i kod tebe, a isti su presli kod mene zbog NikaRicardsa i Pricharda. Odlican ti je tim. Samo malo vise aktivnosti na FA i bices jos bolji Ono sto mi se svidja ovde je sto nije smor na FA i uvek ima nesto zanimljivo da se probere. Plus ne vidim da ovde ima neko slab tim u samom startu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 28 Share Posted October 28 Nema slab, ali ima iskasapljen 🤨😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 28 Author Share Posted October 28 3 hours ago, maXa88 said: Sta da ti kazem, cisto iskustvo i mnogo srece 😁. Uplasio sam se malo kad su krenuli da me satiru Frik i Sengun i krenuo u rizik koji mi je i doneo ovoliku razliku. Realno su 5 katova mogli da predju i kod tebe, a isti su presli kod mene zbog NikaRicardsa i Pricharda. Odlican ti je tim. Samo malo vise aktivnosti na FA i bices jos bolji Ono sto mi se svidja ovde je sto nije smor na FA i uvek ima nesto zanimljivo da se probere. Plus ne vidim da ovde ima neko slab tim u samom startu Ma ja sam ti svake sezone medju najaktivnijima na FA, nego sad nisam hteo da bacam WCJ na samom startu i svesno sam rizikovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 30 Share Posted October 30 Fun fact: prva četiri pika sa drafta su mi povređena 1. Embiid 2. Steph 3. D. Murray 4. Markannen Od ostalih, povređeni su i Vasel i Bogdanović. Još Beal i Zubac, pa da igram sa 2 igrača po večeri, i to sa FA. Bogovi fantazija, ukočite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts