Borca Posted Saturday at 07:58 PM Posted Saturday at 07:58 PM Chema de Lucas prenosi da je Xavier Rathan-Mayes navodno blizu dogovora sa Bajernom.
Wingwalker Posted Saturday at 08:36 PM Posted Saturday at 08:36 PM On 7/16/2025 at 4:03 PM, Molina23 said: Na kraju Vasa biznis izgurao svoje i ispao real šef. 3 miliona više od Nana, pritom stariji od njega. Onaj će crkne kad čuje. Taj zasigurno još uvek crkava...
Borca Posted yesterday at 01:00 PM Posted yesterday at 01:00 PM Chris Jones i zvanicno novi igrac Hapoela iz Tel Aviva.
fradler Posted yesterday at 01:06 PM Posted yesterday at 01:06 PM (edited) Micic-Jones-Madar + Tyler Ennis Realno overkill. Madar razvalio sezonu u Evrokupu (15-ak ppg uz neke bolesne procente) i sad opet pada u treci plan... Edited yesterday at 01:07 PM by fradler
Guru Posted yesterday at 01:10 PM Posted yesterday at 01:10 PM 1 minute ago, fradler said: Micic-Jones-Madar Realno overkill. Madar razvalio sezonu u Evrokupu (15-ak ppg uz neke bolesne procente) i sad opet pada u treci plan... Tu je i Tajler Enis koga su potpisali pre nedelju dana. 1
realno *w Posted yesterday at 01:25 PM Posted yesterday at 01:25 PM Ko je njima četvorka, ovako mi na pamet pada samo onaj Vejnrajt?
Borca Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM 7 minutes ago, realno *w said: Ko je njima četvorka, ovako mi na pamet pada samo onaj Vejnrajt? Tomer Ginat i cesto je uz Motley-a prosle sezone igrao i Kaboklo tako da mozda i njega vide na toj poziciji. 1
realno *w Posted yesterday at 01:34 PM Posted yesterday at 01:34 PM Nešto sam stekao utisak da bi se oni rado otarasili Kabokla, ali moguće da grešim.
Estrella Roja Posted yesterday at 01:42 PM Posted yesterday at 01:42 PM Ne vidim tu nikakav problem, mislim da Kaboklo te ugovore sa klubovima ionako shvata dosta figurativno. Mislim da se čak i oprostio od Hapoela pre jedno mesec dana.
fradler Posted yesterday at 02:03 PM Posted yesterday at 02:03 PM 43 minutes ago, Guru said: Tu je i Tajler Enis koga su potpisali pre nedelju dana. Da, posle se setih i njega pa sam editovao post. Haos. Mozda je ideja da igraju sa Brajantom na 3 i jos dva ballhandlera u petorci, ali cak i tako su pregomilali bekove. Enis je cist visak. Sto se cetvorke tice, rece onaj manijak da tu jure bombu od igraca sa dobrim sutem za 3. Hteli su Dzabarija, ali nisu mogli da pariraju ponudi komsija 1
Estrella Roja Posted yesterday at 05:18 PM Posted yesterday at 05:18 PM On 7/17/2025 at 8:06 PM, Borca said: Eurohoops prenosi da su se Olimpijakos i Baskonija dogovorili i da ce Donta Hall biti novi igrac Olimpijakosa, ugovor navodno za naredne 3 sezone. Takodje je i Urbonas potvrdio ove informacije. Uspeo je Oli da smanji obeštećenje na 600k, prethodno je Baskonia tražila 800k. 3,6 miliona ugovor na 3 godine, što mu dođe 1,2 po sezoni. Meni i dalje nije baš jasno zbog čega su pustili Rajta u Žalgiris da bi onda plaćali otkup za Hola? Jedino da nisu sigurni u njegovo zdravlje pošto je dosta utakmica propustio a već imaju povređenog Fala dok sa druge strane Hol skoro da ne propušta utakmice.
Borca Posted yesterday at 06:30 PM Posted yesterday at 06:30 PM Yiftach Ziv potpisao 3-godisnji ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva koji ocigledno pojacava "bazu" domacih igraca za Izraelsku ligu.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 06:58 PM Posted yesterday at 06:58 PM 1 hour ago, Estrella Roja said: Uspeo je Oli da smanji obeštećenje na 600k, prethodno je Baskonia tražila 800k. 3,6 miliona ugovor na 3 godine, što mu dođe 1,2 po sezoni. Meni i dalje nije baš jasno zbog čega su pustili Rajta u Žalgiris da bi onda plaćali otkup za Hola? Jedino da nisu sigurni u njegovo zdravlje pošto je dosta utakmica propustio a već imaju povređenog Fala dok sa druge strane Hol skoro da ne propušta utakmice. Nisu logično sigurni u zdravlje njegovo, lik godinu dana nije igrao..
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Nisu logično sigurni u zdravlje njegovo, lik godinu dana nije igrao.. Mozes Rajt. Slažem se sa konstatacijom Estrele. Rajt je sasvim solidan igrač, ne vidim toliku prednost Hola, vrednu plaćanja obeštećenja i sigurno veće plate. 1
Zvezdaš96 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Mozes Rajt. Slažem se sa konstatacijom Estrele. Rajt je sasvim solidan igrač, ne vidim toliku prednost Hola, vrednu plaćanja obeštećenja i sigurno veće plate. Mozes Rajt ima retku bolest zbog koje jedno 80% sezone nije igrao, tako da meni je logično da je otišao i ubedjen sam da nece igrati ni u Zalgirisu iz jasnih razloga, a Hall će odlično da legne u Olimpijakosu i imaće sjajnu statistiku siguran sam, jer je bio u prvoj petorci i Monaka sa kojim je otisao tada na prvi final 4 u istoriji tog kluba tada u tandemu sa Džonom Braunom, gde su cepali odbranu sjajno. 1
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 5 minutes ago, Zvezdaš96 said: Mozes Rajt ima retku bolest zbog koje jedno 80% sezone nije igrao, tako da meni je logično da je otišao i ubedjen sam da nece igrati ni u Zalgirisu iz jasnih razloga, a Hall će odlično da legne u Olimpijakosu i imaće sjajnu statistiku siguran sam, jer je bio u prvoj petorci i Monaka sa kojim je otisao tada na prvi final 4 u istoriji tog kluba tada u tandemu sa Džonom Braunom, gde su cepali odbranu sjajno. Ok, to nisam znao. Kad su bili zdravi Fal i Milutinov, bilo je logično da se retko skida, pa sam mislio da je to. Edited 23 hours ago by realno *w
Zvezdaš96 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Ok, to nisam znao. Kad su bili zdravi Fal i Milutinov, bilo je logično da se retko skida, pa sam mislio da je to. Nije igrao jos od kada je protiv Zvezde u Beogradu u decembru trebalo da igra i tada je rečeno da Fall propusta jedan period, a da je nazalost Mozes Rajt zavrsio sezonu, a evo Fall i sada povredjen, znaci spali su na rovitog i uveg povredjenog Milutinova i Hola, tako da Hol je jedina nada naredne sezone za Olimpijakos i ako ipak ostave Petruševa, ako ne, onda ce verujem Petrusev da se vrati u Zvezdu...
Predator93 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: Nije igrao jos od kada je protiv Zvezde u Beogradu u decembru trebalo da igra i tada je rečeno da Fall propusta jedan period, a da je nazalost Mozes Rajt zavrsio sezonu, a evo Fall i sada povredjen, znaci spali su na rovitog i uveg povredjenog Milutinova i Hola, tako da Hol je jedina nada naredne sezone za Olimpijakos i ako ipak ostave Petruševa, ako ne, onda ce verujem Petrusev da se vrati u Zvezdu... Vratio se Rajt posle toga, igrao finiš sezone.U maju se dogovorio sa Žalgirisom, a Fal se povredio početkom juna protiv Panate.Da su znali da će se Fal povrediti sigurno bi zadržali Rajta. 1
Gudura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sengelija zvanicno u Barseloni, ugovor na 3 godine🫣 Trogodisnji ugovor gruzijskom guzicaru od 34 leta, ima jos nemaca pojma po skauting sluzbama EL timova, izgleda debilizam nije eksluziva samo sportskog sektora KK CZV😆 2
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Barsa bas vuce lose poteze. Ja bi sekao vene da mi dodje Sengelija na 3 godine u Zvezdu....
MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Taj guzicar je pre dva meseca rastrtio Mirotica i Ledeya i sam doneo titulu Virtusu. Da ne pominjem sto je pre toga rovit u mecu broj 5 protiv Venecije povadio tim iz govana sa 7 poena za 3 minuta ukupno na terenu. Ne vidim da je nesto igracki pao u odnosu na prethodne godine. Mozda ce trece godine ugovora njegov doprinos da bude diskutabilan, ali sledece i one tamo ce da bude top. Ne sumnjam da ce da bude jedan od najvaznijih igraca Barse, samo da ga povrede zaobidju. 1
Gudura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Gorim od zelje da vidim odbranu od PnR, kad su na terenu Sengelija i Hernangomez🫣 A i napad nece biti neinteresantan kad protivnik napuni reket😁
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Šengelija je jedan od najboljih četvorki ne samo sada u Evroligi, nego i godinama unazad i verujem da bi da je došao kod nas, to bila neverovatna vest u medijima, kao da je došao Jokić, tako da verujem da niko ne bi plakao da je umesto Odželeja ili Monekea došao Šengelija u Zvezdu kojem smo jurili godinama unazad...
Coz29 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jedva čekam da vidim kako ce Dubai izgledati ove sezone. Ozbiljan tim je sastavljen. Najslabija karika mi nekako deluje trener. I čisto sumnjam da ce umeti sve to da ishendluje. Ne bi me čudilo da negde u januaru Trinki preuzme Dubai i mislim da bi to bio pun pogodak.
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dubai ima bolju ekipu, odnosno kompletniju od Hapoela koji nema nikoga relevantnog na poziciji 3 i 4, ali su zato nakrcali 9 bekova na poziciji 2 i 1 i jedno 3 vrhunska centra, tako da oni sigurno neće ni osvojiti evroligu, a verujem i iskreno se nadam da neće ući ni u top 8 daj Boze..
Recommended Posts