Borca Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Chema de Lucas prenosi da je Xavier Rathan-Mayes navodno blizu dogovora sa Bajernom.
Wingwalker Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago On 7/16/2025 at 4:03 PM, Molina23 said: Na kraju Vasa biznis izgurao svoje i ispao real šef. 3 miliona više od Nana, pritom stariji od njega. Onaj će crkne kad čuje. Taj zasigurno još uvek crkava...
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Micic-Jones-Madar + Tyler Ennis Realno overkill. Madar razvalio sezonu u Evrokupu (15-ak ppg uz neke bolesne procente) i sad opet pada u treci plan... Edited 4 hours ago by fradler
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, fradler said: Micic-Jones-Madar Realno overkill. Madar razvalio sezonu u Evrokupu (15-ak ppg uz neke bolesne procente) i sad opet pada u treci plan... Tu je i Tajler Enis koga su potpisali pre nedelju dana. 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ko je njima četvorka, ovako mi na pamet pada samo onaj Vejnrajt?
Borca Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, realno *w said: Ko je njima četvorka, ovako mi na pamet pada samo onaj Vejnrajt? Tomer Ginat i cesto je uz Motley-a prosle sezone igrao i Kaboklo tako da mozda i njega vide na toj poziciji. 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nešto sam stekao utisak da bi se oni rado otarasili Kabokla, ali moguće da grešim.
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne vidim tu nikakav problem, mislim da Kaboklo te ugovore sa klubovima ionako shvata dosta figurativno. Mislim da se čak i oprostio od Hapoela pre jedno mesec dana.
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 43 minutes ago, Guru said: Tu je i Tajler Enis koga su potpisali pre nedelju dana. Da, posle se setih i njega pa sam editovao post. Haos. Mozda je ideja da igraju sa Brajantom na 3 i jos dva ballhandlera u petorci, ali cak i tako su pregomilali bekove. Enis je cist visak. Sto se cetvorke tice, rece onaj manijak da tu jure bombu od igraca sa dobrim sutem za 3. Hteli su Dzabarija, ali nisu mogli da pariraju ponudi komsija 1
Recommended Posts