Miki28 Teoljub Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Braun završava u reket kao da ima 183cm. Mekana rucica, da ne povrijedi obruc
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jbg, teska srca ovo kazem (ma koliko ga branio i i dalje mislim da je pljuvan nezasluzeno godinama iako je tek ove godine doziveo ovoliki pad) ali... Trenutno je Kenan licno Devin Booker i Zach LaVine zajedno naspram Nedovica 2 1 1
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nista ne videsmo od Kostica. Evo ipak trojke Ali u odbrani je prilicno nonsalantan... Edited 7 hours ago by fradler
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Videsmo da je miljama daleko od profi kosarke i nivoa na kome igramo i da mu je KLS prava mera a da bi mu bilo kakva ozbiljnija minutaza u ABA ili EL trenutno bila kontraproduktivna 3
Miki28 Teoljub Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, NMX said: Jbg, teska srca ovo kazem (ma koliko ga branio i i dalje mislim da je pljuvan nezasluzeno godinama iako je tek ove godine doziveo ovoliki pad) ali... Trenutno je Kenan licno Devin Booker i Zach LaVine zajedno naspram Nedovica Zaista nema potrebe za ovim i vcrs.
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Miki28 Teoljub said: Zaista nema potrebe za ovim i vcrs. Ma ja Nedovica ne pljujem. Ako ga neko brani ovde mesecima pa i godinama, ja to radim. Samo konstatujem da je trenutno sa pravom drugi bek, daleko iza prvog. I na njemu je da vrati onaj microwave scoring koji ga je krasio kroz karijeru a koga sada jbg - nema. 1
Miki28 Teoljub Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, NMX said: Ma ja Nedovica ne pljujem. Ako ga neko brani ovde mesecima pa i godinama, ja to radim. Samo konstatujem da je trenutno sa pravom drugi bek, daleko iza prvog. I na njemu je da vrati onaj microwave scoring koji ga je krasio kroz karijeru a koga sada jbg - nema. Pa on i jeste planiran za drugog beka, ne razumijem? Problem je sto su precesto i Canaan i Nedovic bili u kanalu u istim mecevima. 1
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 minutes ago, NMX said: Videsmo da je miljama daleko od profi kosarke i nivoa na kome igramo i da mu je KLS prava mera a da bi mu bilo kakva ozbiljnija minutaza u ABA ili EL trenutno bila kontraproduktivna Ja bas mislim da je dobro sto mu je Sfero dao sansu na dva meca po cetvrtinu. Poverenje moze da ga motivise, a te izgubljene lopte ili promasaji u garbage time takodje jer nema prevelikog pritiska ( pod uslovom da ima mindset nekoga ko ce napraviti dobru karijeru ). Istovremeno, mogu da ga spuste s oblaka KLS 25-35 indeksa koji ne vrede pisljivog boba :) A ako on ne bude jednog dana ono sto se ocekivalo, boze moj, uvek mozemo reci da mu je data sansa. Ja sam stava da ce on postati minimum zahvalan timski igrac ( Deda i Segi iz svojih prajmova ) , a za nesto vise videcemo. Dosta ce zavisiti od njegove radne etike jer talenat definitivno poseduje
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 16 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Pa on i jeste planiran za drugog beka, ne razumijem? Problem je sto su precesto i Canaan i Nedovic bili u kanalu u istim mecevima. Pa ne znam ko ga je planirao za drugog beka a Kenana za prvog, pre bih rekao da su planirani kao dva ista beka pa ce jedan da iskoraci kad drugog nema (i priblizna minutaza koja bi maltene bila ista da se Neda nije povredjivao i vracao polako to potvrdjuje). Samo im rezultati nisu isti. A u poslednjim utakmicama ni doprinos a ni govor tela. Jbg. Ako volim Nedu, nisam slep. Trenutno je u kanalcini, vratice se.
Miki28 Teoljub Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, NMX said: Pa ne znam ko ga je planirao za drugog beka a Kenana za prvog, pre bih rekao da su planirani kao dva ista beka pa ce jedan da iskoraci kad drugog nema (i priblizna minutaza koja bi maltene bila ista da se Neda nije povredjivao i vracao polako to potvrdjuje). Samo im rezultati nisu isti. A u poslednjim utakmicama ni doprinos a ni govor tela. Jbg. Ako volim Nedu, nisam slep. Trenutno je u kanalcini, vratice se. Pa ko je bio planiran za prvog beka? Dobric? Teo?
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Miki28 Teoljub said: Pa ko je bio planiran za prvog beka? Dobric? Teo? Sta je kriterijum da kazes da je neko prvi bek? Jel neko mogao u oktobru da kaze Kenan je prvi bek, Nemanja je rezerva? Ja se toga ne secam. I verujem da se krenulo u sezonu sa idejom dva iskusna beka, sa manje vise identicnom minutazom. Ne znam sto ti je problem ako se kaze da Kenan trenutno izgleda znacajno bolje na terenu od Nedovica
Miki28 Teoljub Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 15 minutes ago, NMX said: Sta je kriterijum da kazes da je neko prvi bek? Uloga i plata. Canaan je bio planiran kao nas top 3 igrac. 15 minutes ago, NMX said: Jel neko mogao u oktobru da kaze Kenan je prvi bek, Nemanja je rezerva? Ja se toga ne secam. I verujem da se krenulo u sezonu sa idejom dva iskusna beka, sa manje vise identicnom minutazom. Ne znam sto ti je problem ako se kaze da Kenan trenutno izgleda znacajno bolje na terenu od Nedovica Ne znam samo kako si zakljucio da mi je to problem? Canaan igra odlicno zadnjih par utakmica. Samo ne vidim potrebu vcrs za kritikom Nedovica?
borisbakic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Grdno i nezahvalno je omalovazavat svog igrača, posprdno ga nazivat u toku sezone koja ulazi u glavni dio. A pritom je mnogo dao... 1
Wingwalker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, NMX said: btw, da ostane ovde, Deda ce da izvadi stvar protiv PAOa de bre...pa nećemo da širimo. Edited 6 hours ago by Wingwalker 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 minutes ago, borisbakic said: Grdno i nezahvalno je omalovazavat svog igrača, posprdno ga nazivat u toku sezone koja ulazi u glavni dio. A pritom je mnogo dao... hahahhha druzeeee pa gde Nedovica od mene da branis bokte obe ruke u vatru kad ga napadaju. ako umes da napravis razliku izmedju napadanja i konstatovanja da prosto lose izgleda trenutno u odnosu na kenana 25 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Uloga i plata. Canaan je bio planiran kao nas top 3 igrac. Ne znam samo kako si zakljucio da mi je to problem? Canaan igra odlicno zadnjih par utakmica. Samo ne vidim potrebu vcrs za kritikom Nedovica? nije kritika, samo konstatujem da u poslednje vreme izgleda dosta losije. ne moras brate nedu da branis od mene, branicu ga sam. ovo je samo konstatacija jer je i veceras imao los stav na terenu i to naspram polu profesionalne ekipe. neka on natrpa svoj bivsi klub i sve 5 4
borisbakic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, NMX said: hahahhha druzeeee pa gde Nedovica od mene da branis bokte obe ruke u vatru kad ga napadaju. ako umes da napravis razliku izmedju napadanja i konstatovanja da prosto lose izgleda trenutno u odnosu na kenana Ne branim,samo i ja kažem svoje mišljenje.Neca neka ga zovu ovi preko puta jer nemaju Necu nego skup stranaca koji ne shvataju dje su došli i za koga igraju. Domaći igrači su Domaći igrači i koji kopiraju klub isto kao mi. Doće vrijeme da imamo sličan problem,pa ćemo žalit za svim ovim momcima koji nam vratiše klub tamo đe nismo ni sanjali da će da bude. Po broju trofeja makar nas izjednacise sa njima,osim te evrolige tu smo.Podrzite momke uvijek i svudje kraj sezone je pa ćemo vidjet ko će ostat i onda ćemo reč ko je podbacio a ko nije. Ne shvataj lično... 1
Recommended Posts