Admiral Posted August 17 Share Posted August 17 (edited) Kad smo kod ex reprezentativaca …kod vaterposlista je nakon karijere cest taj transfer iz vaterpola u politiku, zapravo u vladajucu stranku sto menja pomisao o nekim politickim ambicijama. I ne samo to, nego su to lux funkcije koje su dobijali za koje nemaju ni CV ni kompetencije. Sostar, Udovicic, Sapic, Slavko Gak…nesto mi u glavi da je i Kuljaca bio u Olimpijskom komitetu. Samo Ikodinovic pliva uzvodno, barem javno. Edited August 17 by Admiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 17 Share Posted August 17 Sostar, iako ga ama bas ni malo ne podnosim, i jedna je ogromna moralna nula i ljiga, za razliku od navedenih itekako je ima iskustva ( i obrazovanje, masinski inzenjer, tecno prica 3-4 jezika) pre dolaska u ministarstvo je bio na čelu VKPrtzn, VSS Srb&Cg, najzaslužniji za dobijanje Univerzijade '09 ... sasvim druga prica od navedenih. U glavi mi je jos uvek polufinalni meč, ulazi ćera u sobu i pita: "Otac, od kada smo ni ovako dobri u ovom fudbalu u vodi" ?? Iskreno sam ponosan na rezultate koji su ostvarili nasi vaterpolisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts