McLeod Posted May 28 Share Posted May 28 Badosa i Cicipas raskinuli a igraju miks dubl zajedno na RG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted May 28 Share Posted May 28 Opet su se smuvali, ništa ne pratiš. Ima već 2-3 dana kako su opet zajedno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted May 28 Share Posted May 28 Cek bre, jel mu ova "rupa" u kosi od rimske flasice? 😬 Hamad bas dobro odigrao TB, videcemo koliko jos moze, nije los ni ovaj italijan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 28 Share Posted May 28 2 hours ago, orionbre said: Opet su se smuvali, ništa ne pratiš. Ima već 2-3 dana kako su opet zajedno E masala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted May 28 Share Posted May 28 (edited) Dobar Novak - ali "samo" dobar - što je nekad bilo ok u ovim rundama na slemovima - sad je lutrija hoće li i koliko podići formu... Evo napravi Erber brejk - nekad to nije moglo da bude tako lako... Edited May 28 by Besni lala lako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 28 Author Share Posted May 28 Ovo nije ni dobro, razigrava Erebera, uopšte nema ideje kako da igra, a po terenu hoda ko da mu se ide kući. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted May 28 Share Posted May 28 Meni ne izgleda tako uopste, sasvim solidno igra, lepo pogadja teren gde zeli (i gde treba), drop radi kao sat (😯), servis takodje, TB odigran u najboljem maniru. A i Erber igra za sve pare. Nego, ssd mi pade na pamet, kakvo je to drhatanje ruke koje se pominjalo u Zenevi? I ovde se bas znoji, a oprema ne sakriva to, ovo mi izgleda kao najgori outfit jos tamo negde od ST zmaja 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 28 Author Share Posted May 28 14 minutes ago, Barker said: Meni ne izgleda tako uopste, sasvim solidno igra, lepo pogadja teren gde zeli (i gde treba), drop radi kao sat (😯), servis takodje, TB odigran u najboljem maniru. A i Erber igra za sve pare. Nego, ssd mi pade na pamet, kakvo je to drhatanje ruke koje se pominjalo u Zenevi? I ovde se bas znoji, a oprema ne sakriva to, ovo mi izgleda kao najgori outfit jos tamo negde od ST zmaja 🤔 Za outfit se slažem, ali to sam znala, bilo je na tviteru. Al taj stav, to kako hoda, baca loptu dok servira, sve je to kilavo. On je trebalo da pojede ovog za doručak, ako prođe večeras, može da se pakuje kući, sledeće kolo neće proći. ...i samo ga servis drži. So to sam urekla sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 28 Author Share Posted May 28 Fala svetom Đuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 28 Share Posted May 28 Djokovic izgleda napucanije nego inace, mada utisak dodaje i Erber verovatno, koji je jedan od retkih koji je mrsaviji i od mrsavog Djokovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 28 Author Share Posted May 28 Eto, nekom se sviđa, zapravo, mnogima se sviđa. Meni je Danilova oprema bolja, samo što je bilo ružno sa helankama, a Grišu nisam videla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 29 Author Share Posted May 29 Morgado piše ili prevodi da su Gofana vređali i da ga je neko bukvalno pljunuo. Na francuskom piše pljunuo žvaku, al isto mu dođe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 29 Share Posted May 29 (edited) Zaboravio sam da Busta postoji, razbio ga Navone. Fricko rasturio Koriu posle prvog seta koji nisam gledao, ovo ostalo je izgledalo dobro, njegovo standardno izdanje na sljaci gde se dobro krece i pogadja. Drugo kolo protiv Lajketa ce biti zanimljivo, a onda potencijalno Kokinakis-Cepieri. Velika sansa za drugu nedelju. Cak i Ruud u 1/8 potencijalno ne deluje nepremostivo, iako je jak. Bez nekih iznenadjenja za sada, ocekivao sam da Zverev dobije Nadala al pisaste da je bio odlican mec, sad mi zao sto ne gledah... Deluje da ce biti jak turnir u smislu da ce najjaci stici do svojih duela, no jos je rano... McLe, sta mislis Fricko ili Duci ? Edited May 29 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 29 Share Posted May 29 Gofin je rekao da je neko pljunuo zvaku na njega i uopste izogovarao publiku na RG da je postala uzasna kada se igra sa tj protiv francuza, da to postaje kao fudbalska utakmica. Pouille s druge strane pravda francusku publiku sa argumentom da isto tako kada se igra DC svi navijaju za svoje ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 29 Share Posted May 29 Dobice ga Fric. Rud opet igra dobro, tako da ako dodje do tog meca nisam optimista za tvog pulena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted May 29 Share Posted May 29 (edited) Cici se muči ? edit - učinilo mi se. Edited May 29 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 29 Author Share Posted May 29 10 hours ago, delgado said: Zaboravio sam da Busta postoji, razbio ga Navone. Fricko rasturio Koriu posle prvog seta koji nisam gledao, ovo ostalo je izgledalo dobro, njegovo standardno izdanje na sljaci gde se dobro krece i pogadja. Drugo kolo protiv Lajketa ce biti zanimljivo, a onda potencijalno Kokinakis-Cepieri. Velika sansa za drugu nedelju. Cak i Ruud u 1/8 potencijalno ne deluje nepremostivo, iako je jak. Bez nekih iznenadjenja za sada, ocekivao sam da Zverev dobije Nadala al pisaste da je bio odlican mec, sad mi zao sto ne gledah... Deluje da ce biti jak turnir u smislu da ce najjaci stici do svojih duela, no jos je rano... McLe, sta mislis Fricko ili Duci ? Da nije naleteo na Zvereva, dobre su šanse da bi prošao, čak i na Novaka ili bilo koga drugog iz top 10. Zar se Busta nije povukao? Karenjo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 29 Share Posted May 29 Busta je izgubio u prvom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 29 Author Share Posted May 29 Mislila sam penzionisao, povukao iz tenisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 29 Share Posted May 29 U intervjuu pre Rolan Garosa je pricao da zeli da se javi. Imao je problem mozda slican Djokovicu, povredu lakta koji je pokusao da zaleci bez operacije pa je na kraju ipak morao na operaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted May 29 Share Posted May 29 Da je Đoković izgubio set protiv nekog de Jonga već bi mu se kopala raka, a ne slao u penziju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 29 Share Posted May 29 Ne mogu da se otmem utisku kako je Osaka ovde već trebala da se tušira..kao pobednica meča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 29 Share Posted May 29 Jel može Osaka ovde da završi posao?! Odlična za sada! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 29 Share Posted May 29 Elias,napusti internet Kakve greške..kako joj se ruka skratila.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 29 Share Posted May 29 Šta je sve prosula Osaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts