alcesta Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Ovo prvi put vidim da se finalista ovoliko raspao na ceremoniji, nadam se da nije nešto ozbiljno. Verovatno nije pošto je Vašero nastavio govor dok Artura skupljaju s patosa 1
alcesta Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago I eto, prva titula pa masters, to se verovatno nikad dosad nije desilo. Plus milion dolara i top 50
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, alcesta said: I eto, prva titula pa masters, to se verovatno nikad dosad nije desilo. Plus milion dolara i top 50 Kako nije, desilo se ove sezone u Majamiju kad je Mensik osvojio 🙂 Sad cu da pogledam i za pre.
alcesta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ne znam kako mi je to promaklo, ne sećam se da mu je bila prva titula. Mada kako pamtim stvari u zadnje vreme, verovatno treba da se zabrinem 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo moze da bude pitanje za milion dolara, a odgovor je, pre Mensika to je uradio Kris Vudruf, prvu od ukupno dve titule u karijeri osvojio je na Kanadskom mastersu 1997. 1
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ja se ne bih iznenadila da Vašerou ovo ostane jedina titula u karijeri, mada će sada naravno imati prohodnost na ATP turnire, pa je na njemu da to iskoristi što bolje može.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Idemo dalje, pre njega Roberto Karetero 1996. jedina titula, masters u Hamburgu. Mislim da je to to.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja se secam kad je Coric kao 152. igrac sveta uzeo Sinsinati, Vasero je i taj rekord oborio sad, svaka cast.
Recommended Posts