alcesta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ovo prvi put vidim da se finalista ovoliko raspao na ceremoniji, nadam se da nije nešto ozbiljno. Verovatno nije pošto je Vašero nastavio govor dok Artura skupljaju s patosa 1
alcesta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago I eto, prva titula pa masters, to se verovatno nikad dosad nije desilo. Plus milion dolara i top 50
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, alcesta said: I eto, prva titula pa masters, to se verovatno nikad dosad nije desilo. Plus milion dolara i top 50 Kako nije, desilo se ove sezone u Majamiju kad je Mensik osvojio 🙂 Sad cu da pogledam i za pre.
alcesta Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ne znam kako mi je to promaklo, ne sećam se da mu je bila prva titula. Mada kako pamtim stvari u zadnje vreme, verovatno treba da se zabrinem 1
McLeod Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Ovo moze da bude pitanje za milion dolara, a odgovor je, pre Mensika to je uradio Kris Vudruf, prvu od ukupno dve titule u karijeri osvojio je na Kanadskom mastersu 1997. 1
alcesta Posted 47 minutes ago Author Posted 47 minutes ago Ja se ne bih iznenadila da Vašerou ovo ostane jedina titula u karijeri, mada će sada naravno imati prohodnost na ATP turnire, pa je na njemu da to iskoristi što bolje može.
McLeod Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Idemo dalje, pre njega Roberto Karetero 1996. jedina titula, masters u Hamburgu. Mislim da je to to.
La mano de Dios Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Ja se secam kad je Coric kao 152. igrac sveta uzeo Sinsinati, Vasero je i taj rekord oborio sad, svaka cast.
Recommended Posts