Jump to content

IR  

24 members have voted

1. 1. IR

2. 2. Izmene

3. 3. Platforma

Recommended Posts

Posted (edited)

@LayupFromTheMidget treba da se namesti nas trade deadline posto stoji 4. mart. Trebalo bi neki dan nakon oficijalnog TD 8 .februrara, znaci nesto oko 10.2 ili neki sledeci termin koji dozvoljava, ti najbolje znas koje datume dozvoljava sistem.

Edited by Zvezdinho
Posted
  On 2/2/2024 at 12:02 PM, Magia said:

Thibs, cuj me! 

Trejduj Randlea i Mich Roba za neke pikove a ostavi duo Harstajn Achiuwa da osvojis prsten sa njima! 

Expand  

Pojavljuju se pajaci, cirkuzanti.

Magia Madjenica, potpuni bezveznjak koji sluzi da zamajava fantazi narod.

Thibs, cuj me !

Pazi tebe ce da cuje. Pogledajte ovaj post, pogledajte ovaj avatar.

Pogledajte ovaj dres. Pogledajte na sta lici ovaj avatar.

Kada moj avatar bude ovako licio, ocelavio i otromboljio se i poruzneo nikad se na forumu necu vise pojavljivati.

Pogledajte njega, pogledajte ovo, on porucuje Tibsu.

Sto mu nisi porucivao pre 5 godina kad je bio u Minesoti, kad si zaboravio svog @Fat Zadd

Gde si tada bio, da porucis Tibsu.

• Ha-ha 2
Posted

Cestitke @Itachi Uchiha na nezasluzenoj pobedi 😄

Opet cele nedelje bez prvog i petog pika, a treci i cetvrti propustili ukupno 3 tekme plus neka sitna druga odsustva, i iako sam cele nedelje vodio i to ubedljivo na kraju ubedljiv poraz. Izgubio fg% za 0.5%, 2 trojke manje, 2 blokade manje (Lilard doneo pobedu sa 2 blokade :roflmao:

Opet u zoni ispadanja iako imam verovatno najbolju C liniju, a uz njih Lamela, Maxey, Mikala i Kuzmu, bas  tuga sta su mi povrede uradile. 

Posted

Nema ga @LayupFromTheMidget da prokomentarise njegove sanse u ovom dvonedeljnom duelu. Evo onda ja cu da mu recem sta ga ceka.

Reveal hidden contents

Matic mu dodje nesto kao onaj lik iz stripa sto svake godine/epizodu zeli da bude prvak umesto prvaka, ovaj kalif umesto kalifa :s_d: Al mu nikako ne uspe.

Reveal hidden contents

Posted (edited)

Uvek postoji mogućnost, ali činjenica da je vejvovan od jednog tako lošeg tima mu ne ide u prilog.

Moje mišljenje je da je njega Detroit hteo da se reši i putem trejda i čim su videli da ne mogu, šutnuli su ga odmah. Kada bi slučajno i došao u Memfis, ko mu garantuje minute nauštrb Gilijarda. Neka hirerhija mora da postoji.

Ja bih ga bacio na FA, biće za plej of i dosta moćnijih izbora.

Edited by Dracarys
Posted
  On 2/12/2024 at 6:08 PM, Dracarys said:

Uvek postoji mogućnost, ali činjenica da je vejvovan od jednog tako lošeg tima mu ne ide u prilog.

Moje mišljenje je da je njega Detroit hteo da se reši i putem trejda i čim su videli da ne mogu, šutnuli su ga odmah. Kada bi slučajno i došao u Memfis, ko mu garantuje minute nauštrb Gilijarda. Neka hirerhija mora da postoji.

Ja bih ga bacio na FA, biće za plej of i dosta moćnijih izbora.

Expand  

Znaci da ga cuvam. Hvala Draki, pomogao si mi.