ćušpajz Posted January 31 Share Posted January 31 @Bobby Shurda, nije caps lock, bila bi ofarbana u plavo strelaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 31 Share Posted January 31 Just now, uini said: @Bobby Shurda, nije caps lock, bila bi ofarbana u plavo strelaja A DA VIDI STVARNO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 2 Share Posted February 2 Thibs, cuj me! Trejduj Randlea i Mich Roba za neke pikove a ostavi duo Harstajn Achiuwa da osvojis prsten sa njima! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) @LayupFromTheMidget treba da se namesti nas trade deadline posto stoji 4. mart. Trebalo bi neki dan nakon oficijalnog TD 8 .februrara, znaci nesto oko 10.2 ili neki sledeci termin koji dozvoljava, ti najbolje znas koje datume dozvoljava sistem. Edited February 4 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4 Share Posted February 4 On 2/2/2024 at 1:02 PM, Magia said: Thibs, cuj me! Trejduj Randlea i Mich Roba za neke pikove a ostavi duo Harstajn Achiuwa da osvojis prsten sa njima! Pojavljuju se pajaci, cirkuzanti. Magia Madjenica, potpuni bezveznjak koji sluzi da zamajava fantazi narod. Thibs, cuj me ! Pazi tebe ce da cuje. Pogledajte ovaj post, pogledajte ovaj avatar. Pogledajte ovaj dres. Pogledajte na sta lici ovaj avatar. Kada moj avatar bude ovako licio, ocelavio i otromboljio se i poruzneo nikad se na forumu necu vise pojavljivati. Pogledajte njega, pogledajte ovo, on porucuje Tibsu. Sto mu nisi porucivao pre 5 godina kad je bio u Minesoti, kad si zaboravio svog @Fat Zadd Gde si tada bio, da porucis Tibsu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 5 Share Posted February 5 Cestitke @Itachi Uchiha na nezasluzenoj pobedi 😄 Opet cele nedelje bez prvog i petog pika, a treci i cetvrti propustili ukupno 3 tekme plus neka sitna druga odsustva, i iako sam cele nedelje vodio i to ubedljivo na kraju ubedljiv poraz. Izgubio fg% za 0.5%, 2 trojke manje, 2 blokade manje (Lilard doneo pobedu sa 2 blokade ) Opet u zoni ispadanja iako imam verovatno najbolju C liniju, a uz njih Lamela, Maxey, Mikala i Kuzmu, bas tuga sta su mi povrede uradile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5 Author Share Posted February 5 On 2/4/2024 at 10:34 AM, Zvezdinho said: @LayupFromTheMidget treba da se namesti nas trade deadline posto stoji 4. mart. Trebalo bi neki dan nakon oficijalnog TD 8 .februrara, znaci nesto oko 10.2 ili neki sledeci termin koji dozvoljava, ti najbolje znas koje datume dozvoljava sistem. uvek je usmeno, par dana posle pravog TD, sto znaci ponedeljak 00:00 je deadline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 7 Share Posted February 7 Hm… 5,6 povredjenih. sjajno. nije bila losa sezona. Sada samo menjayi igrace radi regularnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 8 Share Posted February 8 Uzeo je Matić slobodno poslepodne, ali izgleda da će svi ćorci da budu. Metu > Holms i Men Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8 Author Share Posted February 8 1 hour ago, Dracarys said: Uzeo je Matić slobodno poslepodne, ali izgleda da će svi ćorci da budu. Metu > Holms i Men Još 1 procena, posle tier 1, Memfis> Juta sada se ne brinem Holms Dd igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9 Share Posted February 9 10 hours ago, Dracarys said: Uzeo je Matić slobodno poslepodne, ali izgleda da će svi ćorci da budu. Metu > Holms i Men Quote Transaction alert: Chimezie Metu to be waived by the Grizzlies. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted February 9 Share Posted February 9 Biyombo > Metu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 9 Author Share Posted February 9 9 hours ago, LayupFromTheMidget said: Još 1 procena, posle tier 1, Memfis> Juta sada se ne brinem Holms Dd igrac Ultra brza dominacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 10 Share Posted February 10 Jel hoce neko da se trejdujemo, kod mene je sve na prodaju osim Fox-a i Sabonisa, meni treba neki solidan centar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 11 Share Posted February 11 19 hours ago, Zvezdinho said: Jel hoce neko da se trejdujemo, kod mene je sve na prodaju osim Fox-a i Sabonisa, meni treba neki solidan centar. Ayton da ne kazem dominayton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) 2 hours ago, Squabbit said: Ayton da ne kazem dominayton Imas PM. Danas je zadnji dan za trejdove, tako matic naredio. Edited February 11 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 12 Share Posted February 12 Neverovatan podatak. Imas 4 TD u nedelji i ne dobijes skokove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 12 Share Posted February 12 Xpert i ja kad vidimo @Magia trejd ponudu Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 12 Share Posted February 12 Nema ga @LayupFromTheMidget da prokomentarise njegove sanse u ovom dvonedeljnom duelu. Evo onda ja cu da mu recem sta ga ceka. Spoiler Matic mu dodje nesto kao onaj lik iz stripa sto svake godine/epizodu zeli da bude prvak umesto prvaka, ovaj kalif umesto kalifa Al mu nikako ne uspe. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 12 Share Posted February 12 Ma Matić ima ulogu da baca mulj i asistira šampionima ove igre. Služi da zauzima mesto potencijalno opasnoj ekipi u plej ofu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 12 Share Posted February 12 Draki kad si vec tu, sta mislis dal ce Hayesa da uzme neki Memfis ili SA. Pitam za druga posto ga cuva u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) Uvek postoji mogućnost, ali činjenica da je vejvovan od jednog tako lošeg tima mu ne ide u prilog. Moje mišljenje je da je njega Detroit hteo da se reši i putem trejda i čim su videli da ne mogu, šutnuli su ga odmah. Kada bi slučajno i došao u Memfis, ko mu garantuje minute nauštrb Gilijarda. Neka hirerhija mora da postoji. Ja bih ga bacio na FA, biće za plej of i dosta moćnijih izbora. Edited February 12 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 12 Share Posted February 12 28 minutes ago, Dracarys said: Uvek postoji mogućnost, ali činjenica da je vejvovan od jednog tako lošeg tima mu ne ide u prilog. Moje mišljenje je da je njega Detroit hteo da se reši i putem trejda i čim su videli da ne mogu, šutnuli su ga odmah. Kada bi slučajno i došao u Memfis, ko mu garantuje minute nauštrb Gilijarda. Neka hirerhija mora da postoji. Ja bih ga bacio na FA, biće za plej of i dosta moćnijih izbora. Znaci da ga cuvam. Hvala Draki, pomogao si mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 12 Share Posted February 12 Nema na čemu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 12 Share Posted February 12 Zainteresovani za trade-ove, javljajte se. U ponudi je sve sem Obrve i Tari-ja. Ne bi bilo loše 2 za 1, ali nije neophodno. Bitno je samo da mi se igrač uklapa u raspored. Pelicans-i imaju prednost. Takođe čestitke @Squabbit ovo je tvoj srećan dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts