Jump to content

NFL - Season 2023


Recommended Posts

14 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

@Göbekli Tepe ostadose nam Purdy i McCaffrey ali svakako treba jos 2 nedelje slusati i citati o Taylor Swift i da li ce prisustvovati, da li treba da dobije prsten itd itd🤦‍♂️

 

Sećaš se onih mimova gde ide slika Ilije Meninga i piše "Heroj, da nije njega, Tom Brejdi bi imao x prstenova". Bojim se da će za par nedelja ići mimovi sa slikom Toma Brejdija gde piše "Heroj, da nije njega Mahomes bi imao četiri prstena"

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dinastija Chiefsa umesto dinastije Patsa. Od sezone 2018 ( kada je Mahomes postao starter, mada je dobio sansu na kraju 2017 sezone, tada kao ruki, ali to je bilo cisto da oseti NFL, te sezone je ucio sa klupe ), znaci od 2018 za ukupno 6 sezona kao starter, covek je doveo Chiefse do 4tog ucesca u SB, nestvarno, prevazisao je i Brejdija koji je u prvih 6 sezona kao starter bio u 3 SB i sva tri osvojio. Mahomes je za sada na 2 od 3 osvojena. Ako neko moze da ugrozi 9 ucesca u SB i 6 osvojenih Brejdija, to su Mahomes i Ried. Novi Belichik i Brejdi. 

Mogu da menjaju Hila, Hanta, resivere, runing bekove, korner bekove, ofanzivnu liniju, defanzivnu liniju, opet sve dok imas Coach QB kombinaciju, uvek ces biti medju top 3 favorita za osvajanje ili cak i glavni favorit. 

 

Ova sezona Chiefsa je veoma slicna, da ne kazem identicna nekim sezonama Patsa, kad su znali da se muce u regularnoj sezoni, da imaju neke neocekivane poraze, ali uvek znas da kad dodje play off, da ce odbrana da bude zategnuta i da ce Brejdi / Mahomes da odrade svoju magiju. 

I neverovatno je kako NFL kao sport, uvek nadje nacina da nadomesti svoje super zvezde i zastitna lica ovog sporta, ode Brejdi, dodje Mahomes. 

 

NFL kao sport PREVISE zavisi od jednog coveka tj jedne pozicije - QB. Sa nekim drugim QB Chiefsi bi bili kao Bengalsi bez Barrowa i Jetsi bez Rodgersa. Steta sto su Jetsi i Bengalsi imali povredjene QB, oba tima bi bili legitimni kandidati za plasman u SB iz ove konferencije.

 

 

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

Nezanimljiva utakmica do sad, ali makar je rezultat dobar. Neka ostane ovaj rezultat do kraja, nemam ništa protiv 😀

 

 

EDIT:

Kakva akcija za TD sunce ti, jeste da je rizik bio veliki ali se isplatilo :Hail:

 

 

 

 

Edited by Skyglider
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Big Ticket said:

Имам једну жељу.

Да Канзас изгуби

 

 

Жеља ми се није остварила.

 

Колико год био одвратан овај тим Канзаса, капа доље, најтежи могући пут су имали, и освојили. Има нешто и до ове Свифтице, јебем ли га, привлачи успјехе

 

Честитке Јурген 🖐️

Edited by Big Ticket
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Morace Tom da se vrati iz penzije i zaustavi ove. 

Jedino jos mozda Joe Burrow moze nesto, ovo ostalo slaba vajda.

 

Citam polemiku na X oko toga da li je pametnije u OT imati prvi loptu ili prvo odbrana pod ovim novim pravilom? Sta vi mislite?

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Morace Tom da se vrati iz penzije i zaustavi ove. 

Jedino jos mozda Joe Burrow moze nesto, ovo ostalo slaba vajda.

 

Citam polemiku na X oko toga da li je pametnije u OT imati prvi loptu ili prvo odbrana pod ovim novim pravilom? Sta vi mislite?

ja sam nocas kad su ninersi birali loptu kontao da je to bolje za chiefse

ovako su oni odigrali konzervativno za 3pt, a chiefsi posle mogli da biraju

plus igras kad nemas nista da izgubis

 

enivej chiefsi zasluzeno

taylor okrenula, kako su krenuli cesce fokus na nju u 2p, krenuo i napad chiefsa

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Göbekli Tepe said:

Apsolutno prvo odbrana sa ovim PO pravilom  za produžetak znaš šta ti treba i imaš opciju da ideš za dva ako hoćeš posle dva eventualna TD. Ja gledao jutros game in 40 min. na GP. Jel to Šanahan tražio prvi posed?

 

Jeste

Link to comment
Share on other sites

Pa zavisi od situacije... generalno se slazem sa Bokijem ali sinoc je, IMO, bilo ispravno da Ninersi uzmu prvi loptu.

Niners DEF je bio u crvenom sto se fizikalija tice i morali su da im daju bar malo vremena da dodju sebi. Da su oni prvi izasli, KC bi jos lakse postigao TD.

Sad ce neko reci, onda bi Ninersi znali da im treba TD pa bi imali sva 4 down-a na raspologanju ali to ti opet ne znaci nista jer ulazis u sudden death i KC-u je dovoljan FG za titulu i bas je teska prica da ih Ninersi zaustave u tome. Povreda Greenlawa je bila kljucna stvar za ishod meca.

 

Morali su Ninersi da zatvaraju mec i da imaju poslednji drive u regularnom delu i to je ono gde je Shanahan failovao... trosio je vreme lepo, imao je trcanje na prvom down-u sa CMC-om za nekih 5-6y na oko 2 minuta do kraja i onda je resio da baci dva puta loptu. Pa tacno da ti ne prodju sledeca dva trcanja za novi prvi down (sto je opet malo verovatno), bar bi potrosio Chiefsima dodatno vreme/TO.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...