Ritam Abazović Dritan Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Jedan ulcinjski: Zarobile amazonke Amerikanca, Rusa i Ulcinjanina i postavile na optuzenicku klupu da odgovaraju za sve nepravde koje su muskarci nacinjeli nad zenskinjem. Uceraju prvo Amerikanca iz hodnika u sudnicu i posle pet minuta izlijece Amer sav krvav u medjunozju i otrca u wc zavijajuc ka kurjak. Onda uceraju Rusa unutra i sve se isto ponovi. Ulcinjanin se prepa i smugne prije prozivke do wc da se sakrije. Tamo zatekne Amera i Rusa obescascene i u jadno stanje. Pita ih Ulcnjanin, a sto ste braco ostali bez kita, sto ste skrivili pa da vam ih posijeku? Amer rece, mene dokazali krivicu da sam vara i tuka zenskinje pa me upitale sto si po zanmanje? Ja im recem da sam mesar. Kad glavna amazonka rece, e kad si mesar sad cemo ti s mesarsku sataru ponos otfikarit. Kad ce odmah Rus, a mene je isto zapalo, samo sam ja drvosjeca, pa me sjekirom ovako nagrdili. Kad na to Ulicanjin sav ozaren razvuce osmijeh niz lice i zadovoljno izusti: aaaa, al ce da mi ga lizu... Jedan barski: Ako mlada zgodna djevojka sjeda u Bar na voz i do Beograd se vozom vozi, sto ce cinjet ako to isto ucini na liniji Osijek - Zagreb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Boomerski "mrzim svoju zenu" fazoni su mi najvece dno u istoriji stvaralastva u obasti humora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Šta se dešava kad pada temperatura: +18°C - Na Havajima uzimaju drugi pokrivač. +10°C - U zgradama u Helsinkiju isključuju grejanje. +2°C - Italijanski automobili ne mogu da upale. 0°C - Destilovana voda se smrzava. -1°C - Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo. -4°C - Pas vam se uvaljuje u krevet. -10°C - Francuski automobili ne mogu da upale. -12°C - Političari počinju da pričaju o beskućnicima. -15°C - Američki automobili ne mogu da upale. -20°C - Dah se čuje. -24°C - Japanski automobili ne mogu da upale. -28°C - Pas vam se uvaljuje u pidžamu. -29°C - Nemački automobili ne mogu da upale. -30°C - Ni jedan normalan automobil ne moze da upali. -36°C - Ruski automobil ne može da upali. -39°C - Rusi zakopčavaju svu dugmad na kosuljama. -50°C - Automobil ti se uvaljuje u krevet. -60°C - Žitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopčavaju kapute. -70°C - Smrzavaju se i u paklu. Univerzitet u Kuznjecku organizuje kros-kontri. -72°C - Advokati zavlače ruke u sopstvene džepove. -120°C - Alkohol se smrzava. Rusi van sebe -273,15°C - Apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih čestica. Rus liže smrznutu vodku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 -Profesore, šta znači da skratim jednakost? -Uprosti izraz. -Koji kurac znači da skratim jednakost. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts